VaggD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλήμερα, σήμερα παρέλαβα το ZTE ZXHN H168N v3.1 απο forthnet και θέλω την βοήθεια σας σχετικά με την σύνδεση. Διάβασα το manual της cyta, άλλα δεν έχω ιδέα για τον κατανεμητή ούτε έχω προσβαση σε αυτόν. Μέσα στο σπίτι έχει αρκετές πρίζες άλλα δεν γνωρίζω ποια ειναι πρώτη κτλπ. Μέχρι τώρα είχα το adsl στο δωμάτιο μου και στο σταθερό στην κουζίνα με ένα filter. Τώρα σύμφωνα με το manual(ZTE) το τηλ και το router συνδέονται και τα δυο στον splitter(το τηλ παραμένει tdm) και από εκεί στην πρίζα, το ερώτημα ειναι σε πως θα επιλέξω πρίζα ? (δεν έχει ενεργοποιηθει ακόμα η vdsl γραμμη). Ευχαριστώ εκ τον πρότερων.
bill2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 λογικά η πρώτη μπρίζα οπως μπάινεις στο σπίτι σου είναι η κεντρική και απο εκεί θα φεύγουν όλες η πρίζες η θα έχεις κάπιο κουτί καιν θα συνδέονται όλα εκεί 1
VaggD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 λογικά η πρώτη μπρίζα οπως μπάινεις στο σπίτι σου είναι η κεντρική και απο εκεί θα φεύγουν όλες η πρίζες η θα έχεις κάπιο κουτί καιν θα συνδέονται όλα εκεί Όποτε αν συνδέσω το router σε κάποια άλλη πρίζα που δεν είναι η πρώτη θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα?
bill2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω θα το δείς την ημέρα που θα ενεργοποιειθείς σε vdsl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα