Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μιας φίλης και της έχει χαλάσει ο δίσκος. Επειδή έχει και ένα ακόμη και το δουλευει θέλει να το δώσει και έχω αναλάβει τον μεσάζοντα

Είναι το μοντέλο turbo x w950tu

15,6 οθόνη

DVD-RW

Intel celeron CPU N2815 1,86GHZ

2GB RAM

O φορτιστής είχε κοπει και τον έχουμε φτιαξει με θερμοσυρρικνουμενο σωλήνα

Γενικά δεν έχει θεματα. Δουλευει κανονικα με αλλο δισκο απλά θέλει να το δώσει

Edit : Η μπαταρία δεν κρατάει

Δημοσ.

Ευχαριστώ zio. Λίγα μου φαίνονται βασικά γιατι αν πάρω μεμονωμένα τα ανταλλακτικά κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ.

παντα αν το σπασεις σε ανταλλακτικα κοστιζει κάτι περισσότερο ωστόσο θα κάνεις καποιους μήνες να το πουλησεις... ΑΝ σκεφτούμε οτι θέλει 30-40 ευρω για ένα δισκο, αλλο ενα εικοσαρικο στην ξεφτιλα για μπαταρία (αν βρεις) και ότι αρχική τιμή αγοράς δεν ειχε με τιποτα πάνω απο 190€, στα 50-60 € ειναι αντικειμενικά καλα...

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ zio. Λίγα μου φαίνονται βασικά γιατι αν πάρω μεμονωμένα τα ανταλλακτικά κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ. 

Αυτό που λέει ο paylidis, μπορείς να πάρεις περισσότερα αλλά πότε θα τα πάρεις είναι το θέμα! Την οθόνη ίσως θα μπορούσες να πουλήσεις πιο άμεσα και να πιάσει και κάτι.

Δημοσ.

Θα το βάλω σε κανα group στο facebook αν είναι. Γύρω στα 60 ευρώ ειχα πει στην φιλη οτι μπορεί  να πιάσει. Θα το βάλω 70 για να το στειλω και με δωρεαν μεταφορικα και οτι κάτσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...