Προς το περιεχόμενο

Budget gaming PC για PUBG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Ψάχνω να αγοράσω/φτιάξω ένα low budget gaming desktop καθαρά για να παίζω PUBG. Το παιχνίδι έχει πάρα πολύ κακό optimization, οπότε θα εκτιμούσα προτάσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν την περίπτωση. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βλέπω συνέχεια, αυτό που επιδιώκω μέσα από το post μου είναι να μάθω τις ελάχιστες πραγματικές απαιτήσεις για να κάνω τη δουλειά μου

Δημοσ.

Βλέπω συνέχεια, αυτό που επιδιώκω μέσα από το post μου είναι να μάθω τις ελάχιστες πραγματικές απαιτήσεις για να κάνω τη δουλειά μου

https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/60yjay/minimum_requirements/

Ξεκίνα από δω τότε

Δημοσ.

Αυτά είναι requirements για 15-20fps. Είναι αδύνατον να παίξεις το παιχνίδι με κάτω από 60 fps, γι' αυτό έγραψα "ελάχιστες πραγματικές απαιτήσεις". Δε με νοιάζουν τα γραφικά, ας είναι όλα στο low, απλά θέλω να μπορώ να παίζω.

Δημοσ.

Ενδεικτικά εγώ το παίζω στα very low όλα, εκτώς το antiallizing(όπως και αν γράφεται :P) και το view distance στα low, το μόνο μεγάλο κακό είναι η ανάλυση που είναι ένα κλικ κάτω απο fhd, την έχω κάπου 16χχ*χχχχ δεν θυμάμαι ακριβώς, στα 60+ fps με μερικά drop frames στα 45, με το σύστημα της υπογραφής. Απλά το γράφω για να έχεις μία εικόνα.

Δημοσ.

δοκιμασμένο σε

Ι5 7500 , 2χ4GB/2400 , 1060/6GB και τρέχει στα high

θα σου πρότεινα ι5 8400 , 16GB , 1070/8GB για να το τρέχεις σωστά

δυστηχώς , προσωπικά σήμερα αν αγόραζα μηχάνημα γι'αυτό το παιχνίδι κάτι τέτοιο θα έπαιρνα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

δοκιμασμένο σε

Ι5 7500 , 2χ4GB/2400 , 1060/6GB και τρέχει στα high

θα σου πρότεινα ι5 8400 , 16GB , 1070/8GB για να το τρέχεις σωστά

δυστηχώς , προσωπικά σήμερα αν αγόραζα μηχάνημα γι'αυτό το παιχνίδι κάτι τέτοιο θα έπαιρνα

Ρε φιλε διαβαζεις καθολου το αρχικο ποστ του ανθρωπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά είναι requirements για 15-20fps. Είναι αδύνατον να παίξεις το παιχνίδι με κάτω από 60 fps, γι' αυτό έγραψα "ελάχιστες πραγματικές απαιτήσεις". Δε με νοιάζουν τα γραφικά, ας είναι όλα στο low, απλά θέλω να μπορώ να παίζω.

Και πως νομίζεις πως θα παίξεις με το low budget gaming desktop που λες;

Θα το τρέχεις με 50-60 fps; :P

Αναγκαστικά θα δώσεις κάποια λεφτά να παίζεις αξιοπρεπέστατα.

Μ αυτά που μας δίνεις, παίρνεις τις απαντήσεις που μπορούμε να σου δώσουμε, γι'αυτό και δεν υπάρχει απάντηση της προκοπής.

Φτιάξε την φορμα που υπάρχει και ίσως βρεις λύση. (Σίγουρα θα βρεις βασικά)

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φιλε διαβαζεις καθολου το αρχικο ποστ του ανθρωπου?

Τι περιεργο εχει η ανω προταση;

Επεξ/σία από Alexlooker
Δημοσ.

Ρε παιδιά δε νομίζω πως είμαι τόσο ασαφής.. Θέλω να μου πείτε ποια πιστεύετε πως είναι η οικονομικότερη λύση για να παίξω pubg στα 60-70fps με όλα στα low... Τόσο πολύπλοκο πράγμα ζήτησα;

Δημοσ.

Ποσα λεφτα εχεις? Για εμενα οικονομικοτερη προταση μπορει να ειναι τα 1100 ευρώ,κάποιου αλλου τα 540 ευρώ.

Γράψε ποσα λεφτα διαθετεις να γίνεις σαφέστατος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...