Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένης μηχανης

JR2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτη αγορά μεταχειρισμένου, τα δικαιολογητικά τα γνωρίζω & τα παράβολα. Τα λεφτά πότε τα δινω , πριν η μετά τις υπογραφες; η νέα άδεια ποτε βγαινει; Μου δίνουν κάποιο προσωρινό χαρτί για να μπορώ να κυκλοφορώ; Ασφαλεια πρεπει να κανω εγω νεα; Τα φώτα σας και άμεσα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα λεφτά καλύτερα ταυτόχρονα με τις υπογραφές. Η νέα άδεια ανάλογα το φόρτο εργασίας, από την ίδια ημέρα έως και 15 ημέρες μετά. Προσωρινό χαρτί όχι, δεν σου δίνουν. Ασφάλεια ναι, πρέπει να κάνεις εσύ.

Αν δε σου δώσουν τη νέα άδεια σου δίνουν ένα ισότιμο χαρτι. Ασφάλεια την ίδια μέρα κάνεις δικιά σου, μέχρι τότε λογικά ισχύει του προηγούμενου (ρώτα τον). Για τα λεφτά δεν ξέρω, ή κάνα e-banking με το κινητό και το κάνεις όταν κάνετε τη μεταβίβαση ή αν σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο άλλος πάτε μαζί στην τράπεζα και πριν, αλλιώς πάτε μετά.

• Like 1

Η ασφαλεια παύει να ισχύει εφοσον αλλάξει χερια η μηχανη και δεν είναι στο όνομα του παλαιου κατοχου; Το πρόβλημα είναι ότι θα την στείλω με μεταφορική, θα έρθει Παρασκευή κ Παρασκευή κ σ/κ δεν θα μπορέσω να εχω την ασφάλεια στα χέρια μου

Αν δώσεις 20€ σε έναν διεκπεραιωτή έχεις την άδεια την ίδια ώρα και τρέχει αυτός για τα παράβολα κτλ και γλιτώνεις το πήγαινε έλα στα υπουργεία . Τα λεφτά την ώρα των υπογραφών ή ακόμα καλύτερο όταν πάρεις την άδεια στα χέρια γιατί μπορεί να χρωστάει και να μην μεταβιβάζεται και να τρέχεις . Η ασφάλεια δεν μεταβιβάζεται αλλά με το χαρτί της άδειας την στέλνεις στον ασφαλιστή σου και σε ασφαλίζει επιτόπου

Η ασφαλεια παύει να ισχύει εφοσον αλλάξει χερια η μηχανη και δεν είναι στο όνομα του παλαιου κατοχου; Το πρόβλημα είναι ότι θα την στείλω με μεταφορική, θα έρθει Παρασκευή κ Παρασκευή κ σ/κ δεν θα μπορέσω να εχω την ασφάλεια στα χέρια μου

Nαι.

Το πρόβλημα είναι ότι θα την στείλω με μεταφορική, θα έρθει Παρασκευή κ Παρασκευή κ σ/κ δεν θα μπορέσω να εχω την ασφάλεια στα χέρια μου

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις, γιατί δεν θα μπορέσεις να την ασφαλίσεις? Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μπορείς να την ασφαλίσεις άμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...