Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεωτερα στο θεμα

Αγορασα την 1030 σημερα. Την δοκιμασα πρωτα στον C2D. Αναλυση ανεβασε στα 3800/2160. Τις 4κ ταινειες εξακολουθει να τις παιζει με σπασιματα και αργοπορια της εικονας εναντι του ηχου. Ο επεξεργαστης παει στο 100%.

Μετα την δοκιμασα στο 1055 συστημα αλλα δυστηχως με αποτυχια. Η θυρα της καρτας γραφικων ειναι καμμενη με αποτελεσμα να μην εχω εξοδο εικονας απο την καρτα. Μονο η ενσωματομενη καρτα παιζει. Την καρτα μπορω να την επιστρεψω στο καταστημα . Πριν την επιστρεψω μπορω να δοκιμασω κατι?

Ευχαριστω

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καινουρια 1030 με καμένη θύρα?

καταρχας την αλλάζεις για λόγους αρχής

είναι παράξενο ότι ενώ την έχεις πάνω , σου παίζει η ενσωματωμένη (σίγουρα την έχεις κουμπώσει καλά)?

Δημοσ.

αν κατω αριστερα εμφανιζει το H/W

δηλαδη αν εχει οντως Hardware acceleration

επισης δες αν τις ρυθμισεις εδω τις εχεις ετσι

post-200654-0-53226900-1508856923_thumb.png

Δημοσ.

H φωτο σου αυτη με εσωσε. Το Η/Α δεν ηταν ενεργοποιημενο παροτι το DVAX ηταν τσεκαρισμενο στην επιλογη OUTPUT. Το δευτερο παραθυρο εχει την ενεργοποιηση. Το εκανα και τωρα παιζει το βιντεο 4Κ κανονικα.

Τωρα παιζει με C2D 7400, 3BG RAM και NVIDIA 1030. 

Πως μπορω να δω τα χαρακτηριστικα της ταινειας?

Σε ευχαριστω πολυ καθως και τους υπολοιπους για την βοηθεια σας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Θελεις να βλεπεις ταινειες η και παιχνιδια?

Αν ειναι για ταινειες τι προγραμμα χρησιμοποιεις? Ο MPC-HC παιζει 4Κ ταινειες με ρυθμιση

Δημοσ.

Καλησπέρα σας πήρα και εγώ σήμερα μια 4k..Όλα καλά με τα demo video του youtube αλλά η αναπαραγωγή ταινίας είναι αδύνατον να γινει..Κολλάει το σύμπαν.εχω προσπαθήσει με vlc με bsplayer αλλά τίποτα.

Δημοσ.

νομιζω ότι η 970 δεν υποστηρίζει hardware acceleration και ο fx8320 είναι αδύναμος για τέτοιες δουλειές.

καλύτερα να είχες celeron των 35ευρώ , θα έτρεχε 4Κ 

Δημοσ.

Τελικά κατέβασα το mpc και έγινε κανονικά η αναπαραγωγή..Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το σύστημα μου τουλάχιστον για 4k ταινιες..Τι να πω θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...