Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστης ειναι στο σαλονι για ταινειες και οχι για παιχνιδια συνδεδεμενος σε 4κ LG τηλεοραση. Οποτε πιστευεις οτι θα εχω καλη εικονα στις ταινειες?

Θα χρειαστω καλο καλωδιο HDMI?

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα έχεις dropped frames, αν αυτό εννοείς. Καλώδιο HDMI 2.0

Δημοσ.

Αν εχεις καρτα ικανη για αναπαραγωγη 4Κ ο επεξεργαστης δεν χρησιμοποιείται? Αν ειναι ετσι τοτε χρειαζομαι τα μισα λεφτα της αναβαθμησης

Δημοσ.

Η GT1030 έχει hardware acceleration για H265,δεν χρειάζεται τον επεξεργαστή γιαυτό. Τώρα επειδή είναι C2D 7300 (αρκετά παλιός) κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες, μάλλον θα είναι είναι ΟΚ.

Δημοσ.

νομίζω ότι λόγω cpu ότι vga και να βάλεις δεν θα τρέχει σωστά τα 4Κ (δεν είμαι σίγουρος)

αλλιώς

m/b 1151 H110 (έχουν 50..60έυρώ)

celeron 3900 (παίζει και 4Κ video ανετα διαπιστωμένα)

2x4=8GB/21333 τις φθηνότερες ddr4 που θα βρεις

και

πολύ δροσερό/ανετο  μηχανάνημα για 4Κ στο "ρελαντι"

Δημοσ.

Μου εδωσαν την προταση αυτη εχτες και το κοιταξα σε μαγαζι. Η τιμη φτανει στα 180-190 ευρω. Δεν ειναι πολλα για 4Κ αναβαθμηση απλα ειναι πολλα για μενα τωρα. Γι' αυτο θελω να βεβαιωθω αν μπορω να κανω κατι πιο οικονομικα. Αλλιως θα αρκεστω στο 1080 που παζει ανετα τωρα

Δημοσ.

στα 24HZ στις γρήγορες σκηνές το "σπάσιμο" της εικόνας είναι εμφανές

το άριστο είναι τα 60hz (παραπάνω χρειαζόμαστε σε ειδικές περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση δεν το πιάνει το μάτι)

Δημοσ.

Οι ταινιες απο οτι ξερω ειναι γυρισμενες στα 24 Frames. 

Οποτε χρειαζεσαι 4Κ 60hrz για να ειναι ομαλη η αναπαραγωγη.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς 24 έως 60 fps;

στα 24HZ στις γρήγορες σκηνές το "σπάσιμο" της εικόνας είναι εμφανές

το άριστο είναι τα 60hz (παραπάνω χρειαζόμαστε σε ειδικές περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση δεν το πιάνει το μάτι)

οχι ακριβως

τα fps ειναι ποσες φορες αλλαζει η εικονα ενω τα hz ποσες φορες το πανελ

το τηλεοπτικο σημα ειναι 50/60 hz interlaced αρα 25/30

οι ταινιες ειναι 24fps (23,976 για την ακριβεια) αρα για να τις δειξει σωστα το πανελ καλο ειναι να κατεβαινει ο ρυθμος ανανεωσης στα 24hz ωστε να υπαρχει συγχρονισμος και να μην εχει tearing και judder η εικονα

Δημοσ.

Γιατι υπαρχει αυτο το σπασιμο της εικονας τοτε? Χρειαζονται ιδια καρε και συχνοτητα ΅η λιγο παραπανω (30)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...