isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αν αποσυνδεσω και βγάλω τον εγκέφαλο (ecu) του αυτοκινήτου και τον βάλω πάλι μετά απο κάποιες ώρες, θα εχω κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο; Μιλώ για σοβαρό προβλημα, οχι να χάσει ραδιοφωνικου σταθμούς. Εχει καποια ram που αποθηκευει δεδομένα και σβήνονται, οποτε θέλει επαναπρογραμματισμο; Εχει κάποιου είδους δική του μπαταρία για να διατηρεί τα δεδομένα; Θα χαθούν πληροφορίες, όπως χιλιόμετρα, service, κλπ;
dollyyy19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 αν βγαλεις την μπαταρια,σβηνονται τα χλμτρα;οποτε ,αν βγαλεις τον εγκεφαλο,τι διαφορετικο θαβπραξεις;στην μια απομακρυνεις την μπαταρια απο τον εγκε,στην αλλη απομακρυνεις τον εγκε απο την μπαταρια...........προσοχη στους ακροδεκτες,σε περιπτωση που εχει κανα μοσφετ.......
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 μια χαρά η επιβεβαίωση των σκέψεων μου. Δεδομένου οτι δεν εχει δική του μικρο-μπαταρία μια χαρά. Ευχαριστώ
toyo73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το αυτοκινητο δεν μας ειπες.Παντως χιλιομετρα δεν σβηνονται και ουτε χανεται το προγραμμα του εγκεφαλου. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2017 από toyo73
papoys1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τίποτε δεν χάνεται νομίζω πέραν της προσωρινής χιλιομετρικής μέτρησης και όχι της μόνιμης όταν βέβαια είναι ηλεκτρονική και όχι με το παλιό περιστρεφόμενο καντράν και των σταθμών στο ράδιο. Απλά ο εγκέφαλος κάνει από την αρχή έλεγχο και επαναπρογραμματισμό από μόνος του. Εμένα π.χ. στο opel κάνει 2-3 μέρες να βρει τις παλιές ρυθμίσεις,για παράδειγμα τα παράθυρα σε αυτό το διάστημα των 2-3 ημερών για να ανέβουν πρέπει να κρατάς το κουμπί συνέχεια πατημένο. Μετά όλα επανέρχονται μόνα τους εκτός βέβαια από το ράδιο που θέλει χειροκίνητα και την προσωρινή χιλιομέτρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα