tzioros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα τις προαλλες ειχα μια διαφωνια με εναν φιλο με το τι παιζει με κινητα απο εξωτερικο εκτος ευρωπης οχι απο Κινα.Δηλαδη για την φορτιση και με τις καρτες σε θεμα συμβατοτητας αν ξερει καποιος θα με βοηθουσε αρκετα.
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δώσε πιο συγκεκριμένες απορίες και οχι γενικότητες "Κινητό απο εξωτερικό, τα πάντα όλα¨ π.χ. το τάδε κινητό παίζει στην Ελλάδα; ο δείνα φορτιστής ειναι μονο για Ευρώπη ή κάνει και για Αμερική; Ενδεικτικά το 99% των κινητών εχουν universal φορτιστές 110-240V που σημαίνει οτι παιζουν οπουδηποτε χει τετοια δικτυα. Επίσης στην ευρώπη χρησιμοποιούνται συχνότητες φάσματος FDD-LTE οποτε αν το κινητό υποστηρίζει μονο φάσμα TDD-LTE, δεν θα παιζουν. Τελικα ποιος νικησε στη διαφιλονικία; Εσύ ή αυτός; Ψιλιάζομαι αυτός, για να ρωτάς
tzioros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για Samsung εντος ΕΕ και Iphone και τα ιδια απο Αμερικη και Καναδα.Ο αδερφος μου που ειχε κινητο απο Samsung απο Γερμανια το καλοκαιρι που ηρθε διακοπες ειχε Ελληνικη καρτα και ολα κομπλε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Γιατι να μην ειναι ολα κομπλε?Δεν καταλαβαινω τι ενδιαφερεσαι να μαθεις...στην Αμερικη εχουν αλλον φορτιστη σιγουρα.
ziaba Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για Samsung εντος ΕΕ και Iphone και τα ιδια απο Αμερικη και Καναδα.Ο αδερφος μου που ειχε κινητο απο Samsung απο Γερμανια το καλοκαιρι που ηρθε διακοπες ειχε Ελληνικη καρτα και ολα κομπλε. άλλο από Αμερική και Καναδά και άλλο από Γερμανία και γω γερμανική συσκευή έχω της Telefonica
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα