xirosiman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 οκ! γιατι ειχα κανει αιτηση στη νοβα κ τελικα την ακυρωσα μετα απο αντιπροταση! Ευτυχως ημουν πολυ πριν ενεργοποιηθει η γραμμη μου κ δν προχωρησε καν..
Damachi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/24/2018 στις 1:38 ΜΜ, nautilus7 είπε ΑΛΛΑ, έστειλα από περιέργεια μέιλ στην EETT για να τους ρωτήσω για το εν λόγω ζήτημα, και μου απάντησαν μετά από 3 μήνες ότι έχω δίκιο Μετα απο 3 μηνες ? να χ"σεις το δικιο Γενικος κανονας κρατας fax ημερομηνιες και ονοματα
papoys1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Τι να λέμε τώρα. Η Nova βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού (ή μάλλον μέσα στο γκρεμό) και άκρη δε βρίσκεις. Εμένα ξαφνικά ένα πρωϊνό μου κόβουν ίντερνετ και τηλέφωνο.Δύο μέρες προσπαθώ να βρώ άκρη πως και γιατί , ψάχνουν λέει,δεν μου λένε που και γιατί είναι η βλάβη.Ο διπλανός μου που έχει nova δεν έχει πρόβλημα.Φωνές τσακωμό φασαρία άκρη δε βρήκα.Απλά μετά από 48 ώρες ήρθε όπως είχε κοπεί. Πριν 2 μέρες μου ήρθε ο λογαριασμός.Δεν μπήκαν στον κόπο να κόψουν 2-3 ευρώ για τις μέρες διακοπής έστω έτσι για τα μάτια. Ας όψεται η κρίση και η cosmote που ζητάει πολλά για αντίστοιχα πακέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα