Moderators stormrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα φιλτατοι. Εχω ενα καναλι στο youtube εδω και καποια χρονια. Εχω ανεβασει λοιπον 9 video ολα κι ολα και μαλιστα δεν λενε και τιποτα (εκτος απο 2 που ειναι καποια τραγουδια ψιλοσπανια). Τους τελευταιους μηνες εχω 2 με 3 subscribers την εβδομαδα, το οποιο ειναι παραλογο γιατι το καναλι μου ειναι απο τα πλεον αδιαφορα. Δεν παιζει δηλαδη να κανουν subscribe επειδη τους αρεσει το περιεχομενο. Δε διαπιστωνω ομως καμια ιδιαιτερη αλληλεπιδραση τυπου spam κλπ. Η απορια μου ειναι, ανα ειναι φυσιολογικες αυτες οι κινησεις. Οχι πως με ενοχλει κιολας, απλως μου κανει εντυπωση, περισσοτερο ακαδημαικα ρωταω δηλαδη.
christos4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τα υπόλοιπα στατιστικά του καναλιού σου τι λένε; ηλικίες/χώρα κλπ;
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχω ένα κανάλι στο youtube 3+ χρονων. Ειχα ανεβασει καμια 10ρια βιντεο τα οποια ειναι καποια σπανια τραγουδια, συλλογη αγαπημενων κομματιων και σκηνων απο ταινιες, σπανια skate video και speedruns παιχνιδιων. (ναι, τετοιος αχταρμας!) Γενικα δεν το εκανα με σκοπο να ασχοληθω με ενα θεμα αλλα περισσοτερο να βγαλω προς τα εξω το τι μου αρεσει για αυτό και το παράτησα και άνοιξα 2ο πιο προσανατολισμένο σε ένα θέμα. Ο πρωτος χρονος ηταν ψοφιος (μερικες χιλιαδες views απο ολα τα βιντεο μαζι). Στον δευτερο χρονο ειχα αλλα περιπου 1,000,000 views και πλέον έχω συνολικά κοντά στα 5 εκατομμύρια και 1-2 subscribers κάθε μέρα για ένα κανάλι που έχει να ανανεωθεί 3 σχεδόν χρόνια... (συν αρκετά σχόλια τον μήνα) Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει είναι πως όσο περισσότερα άτομα βλέπουν τα βίντεο σου, τόσο πιο ψηλά αυτά βγαίνουν στα αποτελέσματα οπότε και τα βλέπουν ακόμα περισσότεροι. Το δύσκολο είναι να γίνει η αρχή βέβαια, και αν έχεις βίντεο που έχει όλος ο κόσμος, το πιθανότερο είναι πως θα αργήσει πολύ να γίνει. Ότι έχω ανεβάσει δεν το έχει κανένας άλλος στο youtube (ειδικά τα skate video αφού είναι από παλιές VHS που λίγοι έχουν πλέον) και οι σκηνές από ταινίες είναι όλες σε Full HD ανάλυση όταν οι περισσότερες σκηνές από αυτές τις ταινίες στο youtube είναι σε 480p, οπότε τα προτιμάει ο άλλος.
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πιθανον ειναι καναλια(χρηστες) που εκανες subscribe και το "ανταποδιδουν"...
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τα υπόλοιπα στατιστικά του καναλιού σου τι λένε; ηλικίες/χώρα κλπ; Γενικα εχω 14% Ελλαδα, 12% Ινδια και 12% ΗΠΑ κ.ο.κ ενω το 50% ειναι ηλικια 25-44. @Tsilitheo1 Δε νομιζω γιατι γενικα εχω λιγα subscriptions, τυπου καμια 50ρια με συνολικους subscribers 518 που εγιναν ψιλογρηγορα. @xaerialtwistx μαλλον κατι τετοιο ειναι οπως λες, γιατι εγω το εχω 10 χρονια το καναλι και το τελευταιο βιντεο ανεβηκε πριν 4 χρονια. Διαπιστωνω ομως κινηση σε ενα συγκεκριμενο βιντεο με ψαρωτικο (οχι επιτηδες) τιτλο, οποτε μαλλον κινησε το ενδιαφερον τελευταια και ανεβηκε. Κι εγω σε αχρηστια το εχω παντως, κυριως για playlists το εχω για να μην ψαχνω τραγουδια
stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εδω φιλος στο fb εχει γκρουπ με κατι βλακειες παρατημενο εδω και 3.5+ χρονια και ακομα τον ακολουθουν Συμπερασμα Ειναι οτι να ναι ο κοσμος και παταει οπου να ναι κλικ 1
webparts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Με λιγα λογια αφου ανεβηκε το καναλι σου,ξεκινα να το boostareis και εσυ λιγο με νεα uploads,κανε monetize και κερνα καμια μπυρα.
Candela Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Τα like βοηθάνε ένα κανάλι να ανέβει ποιο πολύ στο youtube? Όσο περισσότερα like έχει κάποιος σέ ένα βίντεο τόσο περισσότερα έσοδα θα έχει από αυτό?
Mhdenistis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό που τραβάει στο Youtube όπως έχω καταλάβει είναι ο τίτλος που θα βάλεις, μπορεί στην αρχή να μην το καταλάβουν για καιρό αλλά κάποια στιγμή θα πέσουν σαν ακρίδες.
Candela Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Αυτό που τραβάει στο Youtube όπως έχω καταλάβει είναι ο τίτλος που θα βάλεις, μπορεί στην αρχή να μην το καταλάβουν για καιρό αλλά κάποια στιγμή θα πέσουν σαν ακρίδες. Τότε για ποιον λόγο κάποιοι youtubers λένε ότι τα like τους βοηθάνε πολύ? Σε τι τους βοηθάνε?
Mhdenistis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Candela είπε Τότε για ποιον λόγο κάποιοι youtubers λένε ότι τα like τους βοηθάνε πολύ? Σε τι τους βοηθάνε? Τα like πάνε πακέτο με τις προβολές.
clampro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Candela είπε Τότε για ποιον λόγο κάποιοι youtubers λένε ότι τα like τους βοηθάνε πολύ? Σε τι τους βοηθάνε? Σε κάποια εκδοχή του αλγορίθμου του Youtube, συνυπολογίζονταν και τα like και τα subscribe στο να προτείνεται ένα βίντεο από το Youtube και κατ' επέκταση αυξάνονται οι προβολές του συγκεκριμένου βίντεο, άρα και τα έσοδα. Κατά πάσα πιθανότητα βέβαια, αυτό δεν ισχύει πλέον και το Youtube ενδιαφέρεται μόνο για watch minutes συνολικά. 1
Candela Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 1:42 ΜΜ, clampro είπε Σε κάποια εκδοχή του αλγορίθμου του Youtube, συνυπολογίζονταν και τα like και τα subscribe στο να προτείνεται ένα βίντεο από το Youtube και κατ' επέκταση αυξάνονται οι προβολές του συγκεκριμένου βίντεο, άρα και τα έσοδα. Κατά πάσα πιθανότητα βέβαια, αυτό δεν ισχύει πλέον και το Youtube ενδιαφέρεται μόνο για watch minutes συνολικά. όσο ποιο πολλά σχόλια (να μην είναι κακόβουλα) έχει ένα βίντεο παίζει πουθενά ρόλο? Μήπως όσο ποιο πολλά σχόλια έχει ένα κανάλι στο youtube τόσο ποιο πολύ ανεβαίνει?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Candela είπε όσο ποιο πολλά σχόλια (να μην είναι κακόβουλα) έχει ένα βίντεο παίζει πουθενά ρόλο? Μήπως όσο ποιο πολλά σχόλια έχει ένα κανάλι στο youtube τόσο ποιο πολύ ανεβαίνει? Στον αλγόριθμο θα παίζει κι αυτό ρόλο, αλλά είναι πολυπαραγοντικό. Δεν εξαρτάται μόνο από ένα πράγμα η κατάταξη των βίντεο.
clampro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 4:21 ΜΜ, Candela είπε όσο ποιο πολλά σχόλια (να μην είναι κακόβουλα) έχει ένα βίντεο παίζει πουθενά ρόλο? Μήπως όσο ποιο πολλά σχόλια έχει ένα κανάλι στο youtube τόσο ποιο πολύ ανεβαίνει? Σίγουρα κάποτε έπαιζε ρόλο. Το βλέπεις από το πόσοι Youtubers προέτρεπαν το κοινό να αφήσει σχόλια, θεωρώντας ότι μεγαλύτερο engagement = ενδιαφέρον βίντεο --> το Youtube θα το προτείνει. Όπως είπε και η @Mrs. Hyde o αλγόριθμος δεν κοιτάει ένα πράγμα μόνο - επομένως όλο και κάπου θα συμπεριλαμβάνουν και αυτό - αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το Youtube έχει κάνει στροφή και προσδοκά να αντικαταστήσει την παραδοσιακή τηλεόραση και ενδιαφέρεται μόνο για αριθμό προβολών και συνολικά λεπτά παρακολούθησης. Αυτό το βλέπεις από το πώς τα βίντεο μεσοσταθμικά άρχισαν να ανεβαίνουν σε διάρκεια. Σε κανάλια που παρακολουθώ εγώ τουλάχιστον, πράγματα που θα μπορούσαν να σου πουν σε 3 λεπτά, άρχισαν να γίνονται 10λεπτα βίντεο, ενώ πολλοί δημιουργοί κάνουν ακόμα μεγαλύτερα. Με την έλευση του Tik Tok βέβαια, φάνηκε ότι ο κόσμος δεν έχει πλέον υπομονή/προσοχή για να παρακολουθήσει ένα βίντεο μιας ώρας που θα λες παπάτζες 57 λεπτά και την ουσία σε 3, οπότε δεν ξέρω πώς θα επηρεάσει αυτό το YT, 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα