gazp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Έχω αγοράσει απ τον περασμένο Φλεβάρη την Asus Strix RX480 0C 8gb απο μαγαζί στην Ηλιούπολη. Μέχρι στιγμής όλα ειναι μια χαρά με την κάρτα αλλα.... Το καλοκαίρι μας ανοίξανε το σπίτι και μας κλέψανε. Ψάχνω παντού τις αποδείξεις κλπ (ευτυχώς δε σήκωσαν και το πισι) αλλα δε μπορώ να τις βρω όλες. Μου λείπουν αυτές του τροφοδοτικου και της κάρτας γραφικών.....παιρνω λοιπόν τηλέφωνο στο μαγαζί και εξηγώ την κατάσταση και μου λένε κανένα πρόβλημα κι οτι θα μου στείλουν στο mail μου το αντίγραφο της απόδειξης. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους τέσσερις φορές τον τελευταίο ενάμιση μήνα και πάντα ακούω την ίδια απάντηση οτι θα μου στείλουν την απόδειξη χωρις ομως μέχρι τωρα να έχουν στείλει το παραμικρό.... Τι να κάνω; πως πρεπει να κινηθώ; Υ.γ. Δε μπορούσα να βρω που έπρεπε να το ποσταρω, αν ειναι λάθος το τοπικ, Σορρυ....
glazos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πάνε μια βόλτα από εκεί να δεις αν σε εξυπηρετήσουν 4
gazp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Πάνε μια βόλτα από εκεί να δεις αν σε εξυπηρετήσουν Το σκέφτηκα αλλα θα το προτιμησω σαν τελευταίο μετρο μιας και για να φτάσω ως εκει ειναι ταξίδι (μένω ιλιον)
jgeorgiou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 σιγά το ταξίδι για μια τέτοια κάρτα , υπάρχει και μετρό στην Βουλιαγμένης , τσέκαρε πόσο μακρυά είναι το μαγαζί , μπορεί να θέλει μόνο 5-10λεπτά περπάτημα από το μετρο 1
gazp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 σιγά το ταξίδι για μια τέτοια κάρτα , υπάρχει και μετρό στην Βουλιαγμένης , τσέκαρε πόσο μακρυά είναι το μαγαζί , μπορεί να θέλει μόνο 5-10λεπτά περπάτημα από το μετρο οκ, θα περασω απο κοντα και ελπιζω να εξυπηρετηθω. Υποθετω οτι δε ζηταω κατι παραλογο...
life is music Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 οκ, θα περασω απο κοντα και ελπιζω να εξυπηρετηθω. Υποθετω οτι δε ζηταω κατι παραλογο... εγω την αλλη φορα τσακώθηκα με καταστημα και συγκεκριμενα με το skytechshop γτ ζητησα την αποδιξει της καρτας γραφικων και δεν μ την εδειναν τελικα τι καταφερα δεν εκανα τπτ και επειδη τα νευρα μ ειχανε σπασει εφυγα !
gazp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Περασα σημερα και ακουσα την ιδια απαντηση, οτι αυριο που θα ανοιξει το λογιστηριο θα μου την στειλουν στο mail. Τους ειπα οτι τον τελευταιο 1μιση μηνα ακουω τα ιδια κι απ το τηλεφωνο και δεσμευτηκαν. Ιδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα