Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρτα δυστηχως εχει πεθανει 1000% πας για καινουρια, και πολλες 2 σειρα βλεπω να την αρπαζουνε ελπιζω να μην ερθει η σειρα μου ποσα χρονια της εχεις; 

• Like 1
Δημοσ.

Η καρτα δυστηχως εχει πεθανει 1000% πας για καινουρια, και πολλες 2 σειρα βλεπω να την αρπαζουνε ελπιζω να μην ερθει η σειρα μου ποσα χρονια της εχεις; 

Tην εχω αγορασει απο το 2014 ισως τέλη του 2013 .Ενος φιλου μου καηκε η ιδια καρτα πριν 2 εβδομαδες και την ειχαμε αγορασει μαζι !

Δημοσ.

Tην εχω αγορασει απο το 2014 ισως τέλη του 2013 .Ενος φιλου μου καηκε η ιδια καρτα πριν 2 εβδομαδες και την ειχαμε αγορασει μαζι !

Αν θες, δοκίμασε να κατεβάσεις τις μνήμες, οι Asus είχανε πολλά προβλήματα χάρις σε πουσαρισμένες μνήμες.

Δεν θα σε παρακαλώ να φτιάξεις το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

Ας δοκιμάσει να το κάνει άλλα κατά 99% δεν θα γίνει τίποτα, κλασικό πρόβλημα καμένης κάρτας γραφικών είναι, εκτός αν την ψυσει που πάλι δεν θα κάνει τίποτα. Δυστυχώς η αγορά καινούριας κάρτας είναι μονόδρομος 

Δημοσ.

Ας δοκιμάσει να το κάνει άλλα κατά 99% δεν θα γίνει τίποτα, κλασικό πρόβλημα καμένης κάρτας γραφικών είναι, εκτός αν την ψυσει που πάλι δεν θα κάνει τίποτα. Δυστυχώς η αγορά καινούριας κάρτας είναι μονόδρομος 

OXI κλασσικό θέμα ASUS 280X είναι!

Δημοσ.

Σας εβαλε ολους τα γυαλια. 

Επιεικως σας ξεφτιλισε. χαχ

Το προβλημα λυθηκε B)  B) 

Χαχα ε ηθελα να αλλαξω ετσι κι αλλιως Ηταν χρησιμα οσα ειπαν ομως ολοι τους και τους Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μ αρέσει να κοροϊδεύω κτλπα.Ευχαριστω ολους cu

Αρα δεν ειχε προβλημα;  καλα και οι γραμμες τι ηταν;  γιατι δεν την εδωσες σε μενα; να χαρω λιγο να παω λιγο ποιο πανω; ποσο την εδωσες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...