boulevar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σταματηστε να λετε οτι τα samsung χαλανε μετα απο 6 μηνες γελαει ο κοσμος., τι παιδια ειστε εσεις βρε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αλλο ενα VS για την Apple και την Samsung...... Στο ενα software Μονο για αυτο και λογικο να τρεχει καλητερα, και στο αλλο Google και το αλαζουμε λιγο για να το λεμε δικο μας. Μην αρχιζεται τις παπαριες παλι online με τι παει καλητερα και τι οχι......δεν κανουμε Benchmark. Y.Σ βαλτε και καμια συνδεση να τα εχετε γιατι εχω βαρεθει να βλεπω να ψαχνεται WiFi και να παιζεται Facebook. Kαι επειδη καποιος θα πει την επικη απαντηση του τι μας λες......τωρα εχω Red3 και τα περνω τσαμπα και το Red3 μου βγαζει πολλα $$$ τον χρονο.... Απλα ετσει για να μην γ@ματε αλλο ενα threat. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αλλο ενα VS για την Apple και την Samsung...... Στο ενα software Μονο για αυτο και λογικο να τρεχει καλητερα, και στο αλλο Google και το αλαζουμε λιγο για να το λεμε δικο μας. Μην αρχιζεται τις παπαριες παλι online με τι παει καλητερα και τι οχι......δεν κανουμε Benchmark. Y.Σ βαλτε και καμια συνδεση να τα εχετε γιατι εχω βαρεθει να βλεπω να ψαχνεται WiFi και να παιζεται Facebook. Kαι επειδη καποιος θα πει την επικη απαντηση του τι μας λες......τωρα εχω Red3 και τα περνω τσαμπα και το Red3 μου βγαζει πολλα $$$ τον χρονο.... Απλα ετσει για να μην γ@ματε αλλο ενα threat. Κολλητε λιγο ορθογραφια δεν βλαπτει, πονεσαν τα ματια μου Υ.Γ οχι Υ.Σ, ελεος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κολλητε λιγο ορθογραφια δεν βλαπτει, πονεσαν τα ματια μου Υ.Γ οχι Υ.Σ, ελεος Φιλαρακι εγω τελετες(κηδειες) κανω, τωρα αν απαντησες με την ιδιοτητα του καθηγητη παω πασο........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 δεν πάει να έχει και τον SnapDragon 855 εγώ και να μου χαρίζανε Samsung κινητό, πάλι δεν θα το ήθελα. Πήρα "ναυρχίδα" S6 edge+ και αποδείχθηκε το πιο άχρηστο κινητό. Τα πιο πεταμένα λεφτά. Μόνος όποιος δεν γνωρίζει πάει και αγοράζει Samsung 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 για να δείξουν ποιός έχει το πάνω χέρι στην πιάτσα.. τωρα επι της ουσίας και εγω θεωρώ οτι η ισχύς των συσκευών έχει ξεφυγει και δε χρειάζεται βιασύνη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τα Samsung έκαναν όνομα γιατί δεν ήταν διαδεδομένα τα άλλα τότε. Στα ίδια χαρακτηριστικά παίρνεις άλλη μάρκα με λίγα λεφτά. Ψαγμενοι δεν είναι πολλοί ακόμα, σιγά μην ξέρει η κάθε γκόμενα Xiaomi,Meizu,LeEco κτλ. Εδώ και στον κολλητό σου μπορείς να πεις έχω Κινέζικο και σε κοιτάει περίεργα. Δεν αξίζουν τα λεφτά τους τα Samsung, άσε που κάνουν μπαμ ενίοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Φιλαρακι εγω τελετες(κηδειες) κανω, τωρα αν απαντησες με την ιδιοτητα του καθηγητη παω πασο........ Φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τα Samsung έκαναν όνομα γιατί δεν ήταν διαδεδομένα τα άλλα τότε. Στα ίδια χαρακτηριστικά παίρνεις άλλη μάρκα με λίγα λεφτά. Ψαγμενοι δεν είναι πολλοί ακόμα, σιγά μην ξέρει η κάθε γκόμενα Xiaomi,Meizu,LeEco κτλ. Εδώ και στον κολλητό σου μπορείς να πεις έχω Κινέζικο και σε κοιτάει περίεργα. Δεν αξίζουν τα λεφτά τους τα Samsung, άσε που κάνουν μπαμ ενίοτε. Σε τι πραγμα δεν αξιζουν τα λεφτα τους τα samsung? εξηγεισαι με λιγο και εμενα που δεν καταλαβαινω. Λιγο αναλυτικα παρακαλω σε σχεση με αυτα που προανεφερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Οκ λοιπόν εφόσον τα κινέζικα προσφέρουν τα ίδια με λιγότερα λεφτά. Πείτε μου να πάρω ένα κινητό το οποίο να είναι. Αδιάβροχο. Μικρό βάρος Μεγάλη οθόνη σε σχέση με το πλαίσιο να είναι αλουμίνιο η γυαλί. Να έχει μια μπαταρία να κρατάει Να έχει quick charge Να έχει Aptx bluetooth Να έχει 2960x1440 ανάλυση Να είναι ultrawide να μην βλέπω μαύρες μπάρες στις ταινίες. 6gb ram gorilla glass 5 always on display usb 3.1 Κάτω από 550 εύρο ώστε να αξίζει η αγορά του .... Και δεν έχω πρόβλημα να είναι και από Πακιστάν και να το λένε Τρία πουλάκια κάθονται.... Υπάρχει κάποιο? πιο είναι αυτό το Κινέζικο λοιπόν που τα έχει όλα αυτά ? Δεν Ξέρω ρωτάω.... Προφανώς θα υπάρχουν πολλά μιας και τα Samsung πουλάνε μόνο όνομα όπως λένε ορισμένοι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 δεν πάει να έχει και τον SnapDragon 855 εγώ και να μου χαρίζανε Samsung κινητό, πάλι δεν θα το ήθελα. Πήρα "ναυρχίδα" S6 edge+ και αποδείχθηκε το πιο άχρηστο κινητό. Τα πιο πεταμένα λεφτά. Μόνος όποιος δεν γνωρίζει πάει και αγοράζει Samsung Υπάρχει αρκετή βελτίωση στο sw στα φετινά μοντέλα σε σχέση με το s6 που ήταν όντως αρκετά προβληματικό, έως και δυσλειτουργικό, θα έλεγα. Θα το πετύχουν κάποια στιγμή, πού θα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Οκ λοιπόν εφόσον τα κινέζικα προσφέρουν τα ίδια με λιγότερα λεφτά. Πείτε μου να πάρω ένα κινητό το οποίο να είναι. Αδιάβροχο. Μικρό βάρος Μεγάλη οθόνη σε σχέση με το πλαίσιο να είναι αλουμίνιο η γυαλί. Να έχει μια μπαταρία να κρατάει Να έχει quick charge Να έχει Aptx bluetooth Να έχει 2960x1440 ανάλυση Να είναι ultrawide να μην βλέπω μαύρες μπάρες στις ταινίες. 6gb ram gorilla glass 5 always on display usb 3.1 Κάτω από 550 εύρο ώστε να αξίζει η αγορά του .... Και δεν έχω πρόβλημα να είναι και από Πακιστάν και να το λένε Τρία πουλάκια κάθονται.... Υπάρχει κάποιο? πιο είναι αυτό το Κινέζικο λοιπόν που τα έχει όλα αυτά ? Δεν Ξέρω ρωτάω.... Προφανώς θα υπάρχουν πολλά μιας και τα Samsung πουλάνε μόνο όνομα όπως λένε ορισμένοι. Παντα αυτο που θα παρεις κατω απο 500ε δεν θα εχει ενα απο αυτα τα χαρακτηριστικα απλα μερικοι δεν λενε να το καταλαβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Οκ λοιπόν εφόσον τα κινέζικα προσφέρουν τα ίδια με λιγότερα λεφτά. Πείτε μου να πάρω ένα κινητό το οποίο να είναι. Αδιάβροχο. Μικρό βάρος Μεγάλη οθόνη σε σχέση με το πλαίσιο να είναι αλουμίνιο η γυαλί. Να έχει μια μπαταρία να κρατάει Να έχει quick charge Να έχει Aptx bluetooth Να έχει 2960x1440 ανάλυση Να είναι ultrawide να μην βλέπω μαύρες μπάρες στις ταινίες. 6gb ram gorilla glass 5 always on display usb 3.1 Κάτω από 550 εύρο ώστε να αξίζει η αγορά του .... Και δεν έχω πρόβλημα να είναι και από Πακιστάν και να το λένε Τρία πουλάκια κάθονται.... Υπάρχει κάποιο? πιο είναι αυτό το Κινέζικο λοιπόν που τα έχει όλα αυτά ? Δεν Ξέρω ρωτάω.... Προφανώς θα υπάρχουν πολλά μιας και τα Samsung πουλάνε μόνο όνομα όπως λένε ορισμένοι. Μήπως θέλεις να γράφει και Samsung πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σε τι πραγμα δεν αξιζουν τα λεφτα τους τα samsung? εξηγεισαι με λιγο και εμενα που δεν καταλαβαινω. Λιγο αναλυτικα παρακαλω σε σχεση με αυτα που προανεφερες.. Όταν η ναυαρχίδα τιμολογειται 600-700 φτάνει. Δεν αξίζει να δίνεις για κινητό πάνω από 250-300 βαριά (για να μην πω είναι πολλά κι αυτά). Με τόσα και λιγότερα παίρνεις ένα Κινέζικο με SD SoC. Κινέζικα μπορεί να είναι, έχουν όμως αυθεντικά χαρακτηριστικά inside. Όπως λέμε intel inside. Όταν μπορείς να πάρεις ναυαρχίδα με τα μισά λεφτά από άλλη εταιρία, γιατί να πάρεις Samsung; Για την τιμολογιακή πολιτική της; Τα ίδια ισχύουν και για apple με τα 25 ευρώ σε 48 δόσεις...για γέλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αυτό το αστείο "εγω με 200 ευρω παιρνω τα ίδια χαρακτηριστικά από Κίνα" πρέπει να σταματήσει... Ναι μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνουν τις ναυαρχίδες των γνωστών εταιριών. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα