Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερινη προσφορα λογω παλιας συνεργασιας με τον θειο.

24αρι ιντερνετ

απεριοριστα σταθερα 

κινητα 30 λεπτα

Δωρεαν αναγνωριση αριθμου

Και ρωτησα αν υπαρχει κινητη και μου ειπε αν θελω με συμβολαιο θα εχω 

200 λεπτα προς ολους+200 μβ και καταφερα και μου εδωσε 1GB δωρο καθε μηνα.

ολα καπου στα 24 ευρω

Αξιζει;

Ειμαι σε cyta 

24αρι,απερ. σταθερα (20 ευρω) και ποιανω ~10 mpbs 

Δεν εχω κανενα απολυτως θεμα/παραπονο απο αποψη σταθεροτητα γραμμης στην cyta, και φοβαμαι μη εχω θεματα με cosmote.

Δημοσ.

Αν το 24 ειναι ολο το πακετο, κινητό-σταθερό ειναι καλή τιμη και καλή εκπτωση. 

Η cosmote μονο για το double play που ειπες ζητα 31 ευρω.

Απο την αλλη η nova με 24, απεριοριστα σταθερα ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ, το εχει στα 23 ευρω

Δημοσ.

Αν θες καλύτερη τιμή περνά από Vodafone. Πάντως για ΟΤΕ πήρες πολύ καλή προσφορά και θα σε πρότεινα να πας εκεί. Επίσης πρόσεχε γτ τα συμβόλαια τώρα είναι για 2 χρόνια μην κάνεις κάτι και δεν μπορείς να το αλλάξεις

Δημοσ.

24 ευρώ και για σταθερή/ιντερνετ και για κινητό; Φίλε μου δεν θέλω να σε πω πολλά αλλά τι σκατά βίσμα είχε ο θείος σου; Για να καταλάβεις τι εννοούμε, πήρες double play ονομαστικής αξίας στον οτε κάνα 30άρι περίπου και small πακέτο κινητής ονομαστικής αξίας κάνα 28άρι χοντρικά. Σου δίνουν δώρο και 1GB επιπλέον στο κινητό σου ενώ για όλα μαζί τα παίρνεις 24 ευρώ;;; 

Ξαναλέω είσαι σίγουρος; Μήπως κάτι δεν κατάλαβες; Αν πράγματι πάντως ισχύει και για τα δυο 24 ευρώ ΤΡΕΞΕ να προλάβεις. Αυτές οι προσφορές βγαίνουν αυτόματα από ένα σύστημα το οποίο αν δεν την αξιοποιήσεις τάχιστα θεωρεί ότι δεν ενδιαφέρεσαι και την ακυρώνει και τη στέλνει σε άλλον τυχερό. Ξαναλέω όμως σιγουρέψου γι αυτό γιατί το βλέπω απίθανο να πήρες και σταθερή και κινητή στα 24 ευρώ. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω πηρα με 23.60 ευρω 24αρι ιντερνετ αστικα υπεραστικα απεριοριστα,μια δωροεπιταγη 30 ευρω 1γκιγκα στο κινητο 5 ευρω εκπτωση στο καρτοσυμβολαιο μου,200 λεπτα ομιλιας σε εναν αριθμο γουατσαπ ,δωρεαν εναν αριθμο κοσμοκαρτα 1000 λεπτα στο κοσμοτε one και 15 ευρω το κοσμοτε τιβι

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 7/11/2017 στις 12:12 ΠΜ, paolo222 είπε

εγω πηρα με 23.60 ευρω 24αρι ιντερνετ αστικα υπεραστικα απεριοριστα,μια δωροεπιταγη 30 ευρω 1γκιγκα στο κινητο 5 ευρω εκπτωση στο καρτοσυμβολαιο μου,200 λεπτα ομιλιας σε εναν αριθμο γουατσαπ ,δωρεαν εναν αριθμο κοσμοκαρτα 1000 λεπτα στο κοσμοτε one και 15 ευρω το κοσμοτε τιβι

η δωροεπιταγη θυμασαι ποτε σου ηρθε?,γιατι εμενα με τον εξοπλισμο δεν μου ρθε

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bill2015 είπε

συνήθως όταν ενεργοποιειθείς στέλνουν τη δωροεπιταγή

δεν ξερω οτι να νε παντως το αλλο με καβ αυτο με την δωροεπιταγη ,κανονικα δεν θα πρεπε να κανω τον ντετεκτιβ για αυτα,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...