Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελενομαι να βλεπω star wars και ταινιες με οπτικα κι ηχητικα εφε που κανουν τα ματια μου να σταζουν πιου πιου και να χαζευω σαν πιτσιρικας.

Δωστε star wars στον λαο!

Βεβαια θελουμε vader αλλα οκ μας κανει κι η πορδη ο Ρεν.

• Like 3
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κολ μι ρομαντικ μπατ φαίνεται τρελό φαιλ, όπως όλα τα τελευταία τους.

Δημοσ.

Ειμαι φαν του Star Wars universe, ναι θεωρω την αρχικη τριλογια ανωτερη γιατι πολυ απλα συστησε το συμπαν στο κοινο και εκανε τους χαρακτηρες αθανατους στην σινεφιλ ποπ κουλτουρα αλλα την ιδια στιγμη ειδα και την καινουργια prequel τριλογια και κατα διαστηματα μου αρεσαν κομματια της ενω και το επεισοδιο 7 ειχε τις καλες στιγμες του (και πολλες αδυναμες η αδιαφορες) με μελανο συνολικα σημειο την αγωνια του στουντιο και του σκηνοθετη να αναδειξουν νεους χαρακτηρες για να στησουν (αδεξια) τις βασεις για την νεα εποχη ταινων Star Wars. Ωστοσο περασα καλα επειδη τα Star Wars τα βλεπω λιγο και με τα ματια του παιδιου/εφηβου που καποτε (οχι πολυ παλια) υπηρξα. Το Rogue One ηταν μια υπεροχη ιστορια μεσα στο συμπαν και δειχνει οτι υπαρχουν ιστοριες να λεχθουν με τον σωστο τροπο. Θα δω το επεισοδιο 8 για την τιμη των οπλων και ελπιζω να εχει αρκετες καλες στιγμες. Ομως ρε γαμωτο το ονομα Kylo Ren δεν κανει για σατανικο υπερ-κακο Sith Lord. Σαν χαπι για την διαροια ακουγεται και ο νταφυ ντακ που τον υποδυεται το κανει χειροτερο!

Υ.Γ. Με τον Φορντ νεκρο και αφαιρωντας απο την αφισα την εκλιπουσα Φισερ και τον Χαμιλ που δεν θα μεινει για πολυ, αναρωτιεμαι τι μενει για το μελλον καθοτι αν κατι ειχε το συμπαν του Star Wars στον πυρηνα του περα απο την Δυναμη και τα φωτοσπαθα ηταν προσωπικοτητες που εσπρωχαν μπροστα τον μυθο.Στην αφισα δεν βλεπω καποια καινουργια προσωπικοτητα ικανη να κανει το ιδιο. Ελπιζω η σειρα να μην καταληξει σαν κενη φουσκα φαντασιας απο αυτες που γυριζει ο Μπεσον τελευταια.

Δημοσ.

Luke : Στο τελευταίο επεισόδιο του SW που τον βρίσκει η Rey στον έρημο πλανήτη πάνω στον βράχο, ο Luke έχει ένα βλέμμα... Εγκεφαλικό με αμνησία...; Το ίδιο βλέμμα βλέπω και σε αυτό το treiler.

Μαλλον αυτο...

luke-might-have-been-more-attached-to-th

• Like 5
Δημοσ.

Υπαρχει γενικοτερα μια παρελθοντολαγνεια σε ολους τους τομεις. Το παλιο δεν ειναι παντα και καλο. Αλλο καλο και αλλο παλιο και κλασικο. Καμια φορα το πλαιο αγγιζει και τα ορια του cult οπως συμβαινει και στην περιπτωση του star wars. Το rogue one ηταν και γαμω τις ταινιες.

Παλια μπηκαν καποια θεμελια αλλα απο κει και περα τι; Καραcult του κερατα πλεον.

ΕΙμαι starwars fan αλλα δεν ειμαι αφοριστικος με το νεο. Παρακολουθω τις ταινιες απο τοτε που βγηκαν.

Για την εποχη ηταν φοβερες οταν τις εβλεπες στο σινεμα αλλα μεχρι εκει.

Ηταν το γενικοτερο κλιμα της εποχης που γινονταν ταινιες σαν αυτες, σαν τον ΕΤ κτλ. που πηγαινες στο σινεμα και το απολαμβανες πραγματικα. Αυτο λειπει σημερα. Η γενικοτερη διαθεση και η ψυχολογια που θα πας να δεις την ταινια, δεν φταιει η ταινια φταιει η διαθεση.

Εκεινη η εποχη ειχε μια αλλη αθωοτητα. Σημερα πας υποψιασμενος. Δεν υπαρχει κατι νεο που θα σε καθηλωσει.

Δημοσ.

την πρώτη τριλογία , δεν την φτάνει , και ούτε πρόκειται να την φτάσει κανένα άλλο επεισόδιο , ειδικά το 5 , "the empire strikes back". 

Για γέλια και για κλάμματα όλα . 

Ο σημερινός κακός Kylo Rem , δεν πείθει με τίποτα , απλά τραγικός , όπως και ο supreme Leader.

Η πρωταγωνίστρια αδιάφορη , μόνο ο μαύρος δείχνει πολύ καλά στοιχεία ηθοποιίας . Η παλιά φουρνιά για σύνταξη και τσάι όλοι , Ο Φόρντ στο προηγούμενο πρέπει να φορούσε μασέλα , σε όλη τημ ταινία , μέχρι που τον έφαγε ο κακός. 

Τι άλλο θα δούμε, και μη χειρότερα.

Προσυπογράφω το σχόλιο με μια διόρθωση μια και λέγεται Kylo Ren(n όχι m, αλλά εντάξει χαλαρώστε οι υπόλοιποι μπορεί απο κεκτημένη ταχύτητα να το έγραψε λάθος)!!!Δεν με "χάλασε" ο Ford στο προηγούμενο, μην "τρελαθούμε" τώρα αλλά ο ηθοποιός που υποδύεται τον Kylo Ren είναι τραγική επιλογή...ειλικρινά δεν ξέρω τι βύσμα είχε και βάσει όσων έχω διαβάσει σε ξένα forums έχουν ξενερώσει πολλοί "υποστηρικτές" της σκοτεινής πλευράς!!!

Το τελευταίο Star Wars που είχε την παλιά ατμόσφαιρα/αίγλη των επεισοδίων 4,5,6 βάσει story-εξέλιξης χαρακτήρων-ηθοποιών(προσωπική άποψη πάντα) ήταν το 3-Revenge of the Sith με Hayden Christensen ως Anakin Skywalker(Darth Vader) του οποίου η "μεταμόρφωση" ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΗ-ΚΟΡΥΦΑΙΑ και το απέδιδε ΙΔΑΝΙΚΑ!!!Εννοείται συνεχίζω ν'απολαμβάνω κανονικά όλα τα star wars και δεν μηδενίζω τίποτα....!!!Απλά τα επεισόδια 3,4,5,6 μου προκαλούσαν μια αναμονή-κ@@λα-θαυμασμό-πόρωση που δεν μου "βγάζουν" τα τελευταία!!!

Υ.Γ.

Φανταστείτε ν'απολαμβάναμε ως Kylo Ren τον Iwan Rheon....πόσο θ'ανέβαζε την όλη ατμόσφαιρα, την dark side αλλά και συνολικά την ταινία!!!Το παλικάρι είναι γεννημένος "κακός" πάσης φύσεως....!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλο. Το Star Wars παντα ειχε λιγους πρωταγωνιστες. Μια σειρα με ακυρους πιθανοτατα δε θα ειχε απηχηση. Μια σειρα με το main cast απο την αλλη θα ηταν δυσκολο να γινει λογω υποχρεωσεων. Ασε που το κοστος για τις σειρες εχει εκτοξευτει πλεον, η σειρα ειναι επενδυση και μπορει να μη βγαλει τα λεφτα της οπως η ταινια...

Υπάρχει βέβαια το star wars rebels και παλιοτερα το Clone wars. Αν αρεσουν σε καποιον τα animated. Επίσης είναι να βγεί σε κανενα χρόνο και το Star wars Underworld αλλα δεν ξερω λεπτομέριες.

Φανταστείτε ν'απολαμβάναμε ως Kylo Ren τον Iwan Rheon....πόσο θ'ανέβαζε την όλη ατμόσφαιρα, την dark side αλλά και συνολικά την ταινία!!!Το παλικάρι είναι γεννημένος "κακός" πάσης φύσεως....!!!!

Το ίδιο εχω σκεφτεί κι εγώ. Και τωρα στο Inhumans είναι αρκετα "κακός". Βέβαια αλλο επιπεδο οι σειρές και αλλο οι ταινιες αλλα... από τον τωρινό Kylo Ren μόνο καλύτερος μπορούσε να είναι.

Δημοσ.

Η σωστή σειρά τελικά για να τα δει κάποιος είναι 

4,5,6, 1,2,3,  7,8 και...9?

ή όπως βγήκαν στους κινηματογράφους?

Εχω δει τα 6 πρώτα, άμα τη εμφανίσει, αλλά όχι τα τελευταία 2.

Θέλω να κάνω ένα rerun.... Πως είναι καλύτερο?

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι περίεργος πως θα "σκοτώσουν" τη  Leia μια που η Fisher πέθανε πέρσι και δε πρόκειται να γυρίσει άλλο επεισόδιο φυσικά..

Δημοσ.

Εγώ το κάνω με βάση το timeline της ιστορίας, δηλαδή Episode 1-2-Clone Wars-3-Rogue One-4-5-6-7.

• Like 1
Δημοσ.

1,2,3,8,4,5,6,7,9 (η αριθμιση ειναι το νουμερο των επισοδειων, οχι η σειρα που παιχτηκαν. 1,2,3 η τελευταια τριλογια, 8 που ειναι μια ιστορια ενδιαμεσα, μετα η πρωτη τριλογια 4,5,6 και τελος τα 7 και 9.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι περίεργος πως θα "σκοτώσουν" τη  Leia μια που η Fisher πέθανε πέρσι και δε πρόκειται να γυρίσει άλλο επεισόδιο φυσικά..

θα τη σκοτώσει ο Kylo ren ανατινάζοντας το διαστημόπλοιο που ειναι η μάνα του . Κανει μπαμ απο το τρέιλερ..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...