Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παναγια μου, βοηθα μας να αντεξουμε την αναμονη

Ο όρος (κινηματογραφική) αναμονή σχετίζεται μόνο με το χρονικό διάστημα μεταξύ των FOTR-TTT και TTT-ROTK.

• Like 5
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέθανε ρε γμτ η Κάρι Φίσερ. 

Eγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στην Disney ότι όπως και το The Force Awakens έτσι κι αυτή η ταινία θα είναι τελείως ξεφτίλα. Έχει ταλέντο αυτή η εταιρία να φτιάχνει μόνο σκουπίδια.

• Like 5
Δημοσ.

Eγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στην Disney ότι όπως και το The Force Awakens έτσι κι αυτή η ταινία θα είναι τελείως ξεφτίλα. Έχει ταλέντο αυτή η εταιρία να φτιάχνει μόνο σκουπίδια.

συμφωνω και επαυξανω !!!

• Like 1
Δημοσ.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο αντικαταστάτης του Vader, αυτός ο Oli Ren, ε συγνώμη Kylo Ren ήθελα να πω είναι για γέλια ή για κλάματα εσείς επιλέγετε. Ο Λουκ σαν πολύ δεν πάχυνε και μπούλεψε ή μου φαίνεται? Πολύ γέρος ρε παιδιά και του φαίνεται πάντως. Για συνταξιοδότηση άμεσα είναι, όχι για ταινίες Star Wars. Για τον μαυρούκο δεν σχολιάζω ότι και να πω λίγο είναι, ηθοποιάρα. Για πατάτα το κόβω και αυτό αν εξαιρέσουμε τα οπτικά εφέ που σίγουρα θα είναι εντυπωσιακά. Κρίμα Κρίμα Κρίμα...

• Like 1
Δημοσ.

Και εδώ φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι εστί Disney..

Κανε ένα research και μετά μιλα.
  • Like 1
Δημοσ.

μονο o chubaka εμεινε ιδιος ολοι οι αλλοι transformers των αρχικων χαρακτηρων

κ ποιος θα το περιμενε οτι θα εριχνα τα μεγαλυτερα χασμουρητα σε ταινιες star wars

Δημοσ.

Αν βρω εισιτήριο με 1 ευρώ ίσως και να .........μην πάω

Ευχαριστούμε που το μοιραστηκες μαζί μας.Το ίδιο και οι από πάνω που δεν έχουν δει ταινία star wars αλλά μπήκαν σε θέμα αυτής να σχολιάσουν. :)

• Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...