Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωωωω... Μπερδεύτηκα.

Πάντως Θα ήθελα να δω τα φωτιστικά που έχεις και επιμένω στην λύση του γραμμικού φωτιστικού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωωωω... Μπερδεύτηκα.

Πάντως Θα ήθελα να δω τα φωτιστικά που έχεις και επιμένω στην λύση του γραμμικού φωτιστικού.

Αυτα ειναι στις φωτος.

Παιρνουν G4 αλογονου σε οριζόντια θεση

Ψηνομαι και για αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/High-Power-G4-4W-2W-5W-7W-12W-LED-Bulbs-Spotlight-SMD-Lamp-Downlight-AC-DC-12V-/132288379341?var=&hash=item1ecd0079cd:m:mYWhjKLyHQstwJFbSexrfkQ

Εχουμε κατι ομοιο στην Ελλάδα?

post-124482-0-48508500-1508421713_thumb.jpg

post-124482-0-33761700-1508421738_thumb.jpg

Επεξ/σία από zevage
Δημοσ.

Δεν αλλάζεις όλο το σποτ με κάτι σε LED;

π.χ. κάτι από εδώ;

http://ledmagonisstore.gr/oro-led-pol/oro-recessed

ή καταργείς τα χωνευτά και βάζεις κάτι σαν αυτό:

https://www.ledokosmos.gr/led-yrammiko-fotistiko-oval-60w-120cm-220v-spotlight.html

Το έχω πάρει και είναι αρκετά δυνατό για κάτω από πάγκο

Δημοσ.

΄΄Λοιπον_

Υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις στο φωτιστικο σου λαμπακι Led. Η αποδοση βεβαια θα ειναι μικροτερη απο αυτη που εχεις τωρα.
Ειναι τα λαμπακια G4 12v Led 1,5w. Σου αναφερω το 1,5w γιατι τα μεγαλυτερα δεν θα χωρανε μεσα και δεν θα κλεινει το γυαλακι.

Στο Link που εστειλες ειναι λαμπακια που θα σου κανουν αυτη την δουλεια και ειναι πλακε.Θα βρεις στο εμποριο. 

Ο φιλος απο πανω στο πρωτο link δειχνει καποια spot ( τα συγκεκριμενα δεν σου κανουν γιατι η διαμετρος της τρυπας ειναι 8,5cm
Τα δικα σου φωτιστικα εχουν 4cm με 5cm, Δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι δεν ειμαι στο μαγαζι) υπαρχουν και τετοια που ειναι στα 220v με 1,8w σε ψυχρο φωτισμο και ειναι καλουτσικα, εχω δωσει αρκετα και αντικαθιστουν το spot επιπλου που εχεις τωρα. Καταργεις τον Μ/Σ και χωνευεις το Spot στο φωτιστικο σου.

Οπως σου εγραψε και ο φιλος....Καταργεις τα φωτιστικα που εχεις τωρα παρόλο που μπορεις να βρεις λαμπακια ή spot 12v / 220v.
Βγαζεις απο το μυαλο σου την ταινια την led γιατι αν θες να την τοποθετησεις σωστα θα πρεπει να βαλεις και προφιλ αλουμινιου και εννοειτε η ταινια να ειναι ip40, να εχει δλδ την σιλικονη απο πανω.

Φωτιστικο φιλε μου....Ουτε να ξεκολλαει, ουτε να φοβασαι τα ρευματα, ουτε τιποτα....
Δυο τρυπουλες για τα στηριγματα με τα βιδακια του, κουμπωνει το φωτιστικο βαζεις και την παροχη και γινεται μερα...

Πηγαινε σε ενα μαγαζι να τα δεις αναμμενα, βαλε 2-3 τον 0,60cm - 9watt το φωτιστικο.
Μην βαλεις και στα 6m και ανεβασεις το κοστος...
Αυτα σου προτεινω.

Αυτα ειναι χαζα λαμπακια που καιγονται καθε τρεις και λιγο.Με τα φωτιστικα θα εχεις ομοιομορφο φωτισμο και οχι δεσμη...

Δημοσ.

Δεν αλλάζεις όλο το σποτ με κάτι σε LED;

π.χ. κάτι από εδώ;

http://ledmagonisstore.gr/oro-led-pol/oro-recessed

ή καταργείς τα χωνευτά και βάζεις κάτι σαν αυτό:

https://www.ledokosmos.gr/led-yrammiko-fotistiko-oval-60w-120cm-220v-spotlight.html

Το έχω πάρει και είναι αρκετά δυνατό για κάτω από πάγκο

Η πρωτη λύση δεν γίνεται διοτι ειναι χωνευτό.

Η δεύτερη ειναι πολύ ενεργοβόρα και ακριβή. Αλλωστε δεν ειναι για κάτω απο τα τουλάπια κουζίνας αλλά για οροφή δωματίου ή χώρου γενικά.

΄΄Λοιπον_

Υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις στο φωτιστικο σου λαμπακι Led. Η αποδοση βεβαια θα ειναι μικροτερη απο αυτη που εχεις τωρα.

Ειναι τα λαμπακια G4 12v Led 1,5w. Σου αναφερω το 1,5w γιατι τα μεγαλυτερα δεν θα χωρανε μεσα και δεν θα κλεινει το γυαλακι.

Στο Link που εστειλες ειναι λαμπακια που θα σου κανουν αυτη την δουλεια και ειναι πλακε.Θα βρεις στο εμποριο. 

Ο φιλος απο πανω στο πρωτο link δειχνει καποια spot ( τα συγκεκριμενα δεν σου κανουν γιατι η διαμετρος της τρυπας ειναι 8,5cm

Τα δικα σου φωτιστικα εχουν 4cm με 5cm, Δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι δεν ειμαι στο μαγαζι) υπαρχουν και τετοια που ειναι στα 220v με 1,8w σε ψυχρο φωτισμο και ειναι καλουτσικα, εχω δωσει αρκετα και αντικαθιστουν το spot επιπλου που εχεις τωρα. Καταργεις τον Μ/Σ και χωνευεις το Spot στο φωτιστικο σου.

Οπως σου εγραψε και ο φιλος....Καταργεις τα φωτιστικα που εχεις τωρα παρόλο που μπορεις να βρεις λαμπακια ή spot 12v / 220v.

Βγαζεις απο το μυαλο σου την ταινια την led γιατι αν θες να την τοποθετησεις σωστα θα πρεπει να βαλεις και προφιλ αλουμινιου και εννοειτε η ταινια να ειναι ip40, να εχει δλδ την σιλικονη απο πανω.

Φωτιστικο φιλε μου....Ουτε να ξεκολλαει, ουτε να φοβασαι τα ρευματα, ουτε τιποτα....

Δυο τρυπουλες για τα στηριγματα με τα βιδακια του, κουμπωνει το φωτιστικο βαζεις και την παροχη και γινεται μερα...

Πηγαινε σε ενα μαγαζι να τα δεις αναμμενα, βαλε 2-3 τον 0,60cm - 9watt το φωτιστικο.

Μην βαλεις και στα 6m και ανεβασεις το κοστος...

Αυτα σου προτεινω.

Αυτα ειναι χαζα λαμπακια που καιγονται καθε τρεις και λιγο.Με τα φωτιστικα θα εχεις ομοιομορφο φωτισμο και οχι δεσμη...

1.5W ειναι παρα πολύ λίγα, μόνο για ντεκορ κανουν. Εγω θέλω κύριο φωτισμό.

Εννοείται οτι τη ledoταινια θα τη βαλω σε προφιλ αλουμινιου με ακριλικό καλυμα.

Σχετικα με τα φωτιστικα των 9W, που λες, ειναι LED? Υπάρχει καποιο link να δω, επειδή ειμαι Λαμία και εδω ειναι πολύ περιορισμενα τα πραγματα.

Οταν λες "χαζα λαμπακια που καιγονται....." εννοεις αυτα στο link που εγραψα?

Δημοσ.

Αυτό https://www.ledokosmos.gr/led-yrammiko-fotistiko-oval-60w-120cm-220v-spotlight.html το έχω και είναι 30W όχι 60 που γράφουν.  Και το έχω σε πάγκο εργασίας. Ουσιαστικά είναι 2 λωρίδες LED 120cm παράλληλα κολλημένες πάνω σε προφίλ αλουμινίου  με πλαστικό καπάκι από πάνω (που βγαίνει αν θες).  Το όλο πάχος είναι 2.5εκ.

Για την δικιά μου περίπτωση ήταν βολικό - το βίδωσα κάτω από το ντουλάπι και τελείωσα.  Αντικατέστησα μια σειρά από φωτιστικά με Τ8.

Μια και το νήμα είναι για ταινίες - έχω μια εφαρμογή με εύκαμπτο φωτοσωλήνα 220v για κρυφό φωτισμό.  Εκεί ψάχνω λύση για αντικατάσταση με LED και ψάχνω προτάσεις.

Δημοσ.

Καλημερα.

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=29863

Αφου εχεις κορνιζα στο ντουλαπι σου, θα βιδωθει εκει και δεν θα φαινεται τιποτα.
Να το δεις αναμμενο πρωτα, να δεις αν σου κανει. 
Εγω θα αγοραζα αυτο, γενικα προσπαθω να τους πεισω περισσοτερο για την πρακτικοτητα και μετα για την ομορφια σε οτιδηποτε αγοραζουν. 

Αν θα καει και δεν ειναι στην εγγυηση το πετανε και περνουν αλλο, 8-12€ εχει.

Υγ΄΄ Τιποτα Δεν Κραταει Για Παντα...

Μια και το νήμα είναι για ταινίες - έχω μια εφαρμογή με εύκαμπτο φωτοσωλήνα 220v για κρυφό φωτισμό.  Εκεί ψάχνω λύση για αντικατάσταση με LED και ψάχνω προτάσεις.

Θα ηθελες να μας δειξεις την κατασκευη ή το μερος που θα γινει η τοποθετηση;
Γενικα περισσοτερες πληροφοριες....

Δημοσ.

Καλημερα.

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=29863

Αφου εχεις κορνιζα στο ντουλαπι σου, θα βιδωθει εκει και δεν θα φαινεται τιποτα.

Να το δεις αναμμενο πρωτα, να δεις αν σου κανει. 

Εγω θα αγοραζα αυτο, γενικα προσπαθω να τους πεισω περισσοτερο για την πρακτικοτητα και μετα για την ομορφια σε οτιδηποτε αγοραζουν. 

Ενδιαφερον φαινεται.

Το οτι ειναι 230V τι λεει απο αποψη ασφαλειας (επειδή στην αρχή έγραψες οτι δεν ειναι)?

Ενα θεμα ειναι επίσης οτι έχει SMD 2835, που είναι χαμηλής φωτεινότητας.

Θα δω αν το έχει ο καφκας εδω στη Λαμια, για να το δοκιμασω.

Δημοσ.

Να ξερεις οτι τα περισσοτερα φωτιστικα Led εχουν Μ/Σ που μειωνουν την ταση.
Σε αυτα μπορει η ταση που παιρνει η ταινια να ειναι 18-24v.
Ειναι φωτιστικο που εχει πλαστικο καλυμμα απο πανω, τα φις μπαινουν κουμπωτα.
Δεν ειναι για να μπουν μεσα στο νερο αλλα προσφερουν προστασια.

Πανω απο 12€ μην δωσεις για φωτιστικο των 0,60cm.
Δες φωτισμο στα 4000κ. Σπανια εχω πετυχει απο εταιρειες και σε 6000κ (Αυτο το πολυ ψυχρο χρωμα )
Μην βαλεις στο 3000κ (θερμο φωτισμο) γιατι θα στο σκοτεινιαζει αρκετα.

Στην φωτογραφια βλεπεις και ολα τα εξαρτηματα του...

Δημοσ.

Να ξερεις οτι τα περισσοτερα φωτιστικα Led εχουν Μ/Σ που μειωνουν την ταση.

Σε αυτα μπορει η ταση που παιρνει η ταινια να ειναι 18-24v.

Ειναι φωτιστικο που εχει πλαστικο καλυμμα απο πανω, τα φις μπαινουν κουμπωτα.

Δεν ειναι για να μπουν μεσα στο νερο αλλα προσφερουν προστασια.

Πανω απο 12€ μην δωσεις για φωτιστικο των 0,60cm.

Δες φωτισμο στα 4000κ. Σπανια εχω πετυχει απο εταιρειες και σε 6000κ (Αυτο το πολυ ψυχρο χρωμα )

Μην βαλεις στο 3000κ (θερμο φωτισμο) γιατι θα στο σκοτεινιαζει αρκετα.

Στην φωτογραφια βλεπεις και ολα τα εξαρτηματα του...

Τελικά κατέληξα σε αυτά:

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?cPath=349_2175&products_id=37113

4 τεμάχια και

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?cPath=349_2175&products_id=33355

1 τεμάχιο.

Αφου αγόρασα ενα των 18W και το δοκίμασα. Πάρα πολύ καλό κατά τη γνώμη μου.

Πολύ καλύτερος φωτισμός απο αυτά που ειχα και αναφερα παραπάνω.

Το γεγονός οτι ειναι 220V με παραξενευει λίγο. Ο τεχνικός του καταστήματος μου είπε οτι δεν εχουν εσωτερικό μετασχηματιστή(?).

Υπάρχουν LED στα 220 κατευθείαν?

Δημοσ.

Καλησπερα.

Αν τα βαλεις ολα αυτα θα δεις μεγαλη διαφορα απο τα χαζα φωτιστικουλια με τα αισχρα λαμπακια που καιγονται πολυ συντομα, Συν στην θερμοκρασια και την καταναλωση που εχεις τωρα...

Μην σε προβληματιζει το οτι ειναι 220v, το βλεπεις οτι εχει το πλαστικο και ειναι προστατευμενη η ταινια.
Στα συγκεκριμενα εχω δει και 220v - 12v - 24v.

Κρατα την αποδειξη για εγγυηση αν & σου ευχομαι να μην χρειαστει & να τα ευχαριστηθεις...
Να εχουμε υγεια να τα αλλαζουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.

Αν τα βαλεις ολα αυτα θα δεις μεγαλη διαφορα απο τα χαζα φωτιστικουλια με τα αισχρα λαμπακια που καιγονται πολυ συντομα, Συν στην θερμοκρασια και την καταναλωση που εχεις τωρα...

Μην σε προβληματιζει το οτι ειναι 220v, το βλεπεις οτι εχει το πλαστικο και ειναι προστατευμενη η ταινια.

Στα συγκεκριμενα εχω δει και 220v - 12v - 24v.

Κρατα την αποδειξη για εγγυηση αν & σου ευχομαι να μην χρειαστει & να τα ευχαριστηθεις...

Να εχουμε υγεια να τα αλλαζουμε...

Και η τιμή είναι αστεία.

Ελπίζω η αντοχή να μην ειναι αντίστοιχη της τιμης.

Πάντως τέλεια εως υπερβολικη φωτεινότητα.

Αραγε με τον καιρό μειώνεται η φωτεινότητα?

Επεξ/σία από zevage
Δημοσ.

Η ένταση του φωτισμού κάποια στιγμή θα μειωθεί, όπως μειώνεται και στις λάμπες πυρακτώσεως και στις φθορίου και γενικά σε οποιαδήποτε λάμπα είναι σε λειτουργία, μια φθορά θα έχουν, αλλά σκέψου ότι ένας μετασχηματιστης που είχες, θα έχει κατανάλωση όσο τα 6 φωτιστικά σου.

Αξίζει...

Εγω δουλεύω περισσότερο μιας επώνυμης μάρκας, δεν μου έχει φέρει ούτε ένας ελαττωματικό προϊόν και όταν ξανάρχονται είναι ικανοποιημένοι.

Υοερβολικο φωτισμό θέλουμε στην κουζίνα και στο μπάνιο στους άλλους χώρους θέλουμε πιο ήρεμο και ζεστό φωτισμό.

Καλορίζικα....

Δημοσ.

Η ένταση του φωτισμού κάποια στιγμή θα μειωθεί, όπως μειώνεται και στις λάμπες πυρακτώσεως και στις φθορίου και γενικά σε οποιαδήποτε λάμπα είναι σε λειτουργία, μια φθορά θα έχουν, αλλά σκέψου ότι ένας μετασχηματιστης που είχες, θα έχει κατανάλωση όσο τα 6 φωτιστικά σου.

Αξίζει...

Εγω δουλεύω περισσότερο μιας επώνυμης μάρκας, δεν μου έχει φέρει ούτε ένας ελαττωματικό προϊόν και όταν ξανάρχονται είναι ικανοποιημένοι.

Υοερβολικο φωτισμό θέλουμε στην κουζίνα και στο μπάνιο στους άλλους χώρους θέλουμε πιο ήρεμο και ζεστό φωτισμό.

Καλορίζικα....

Συνολικά θα βαλω 4τεμ x 120cm x 18W/τεμ και 1τεμ x 30cm x 5W, δηλαδή 77W συνολικά εναντι 6τεμ x 35W = 210W (χωρίς την κατανάλωση του μετασχηματιστή).

Πολύ περισσότερη φωτεινότητα (τουλάχιστο διπλάσια) και αν κρατήσουν 1 χρόνο υπολογίζω οτι γίνεται αποσβεση. Αν χαλασουν πριν το χρόνο εχουν εγγύηση και ελπίζω να ισχύσει.

Εσυ ποια μάρκα διαθέτεις και πόσο κανουν? Ετσι για στατιστικούς λόγους.

Δημοσ.

Πόσους μετασχηματιστες έχεις γι αυτά τα 6;

Οπως το γράφεις, έχει γίνει απόσβεση αν καούν σε δύο χρόνια , πριν το χρόνο εγγύηση..

Κοιταξε, δίνω και κάτι φωτιστικά στους 0,60ποντους_8€

Αλλά όταν ο πελάτης βλέπω ότι έχει διάθεση να κάνει κάτι καλό του προτείνω της geyer.

Κινέζικα είναι όλα πλέον... Απλά κρατάει το όνομα και από εργοστάσιο σε εργοστάσιο αλλάζουν οι ποιοτητες.

Αύριο μπορώ να σου γράψω για την τιμή των geyer.

Προσωπικά όταν αγοράζω κάτι, σταματάει αυτοματα η έρευνα αγοράς... Αυτό γιατι όταν τα έχεις πληρώσει, τότε εμφανίζονται φτηνότερα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...