Neg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, ως χρήστης MacOS και iOS ( iPhone ) χρησιμοποιώ για τα Mail μου την εφαρμογή Spark της Readdle η οποία είναι άψογη και οργανωμένη. Ψάχνω λοιπόν κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για Android Tablet, αν έχετε κάτι να προτείνετε.. Ευχαριστώ.
thomasG4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Υποστηρίζει και iCloud? Επίσημα νομίζω όχι, αλλά δοκίμασε αυτό μήπως δουλέψει.
saruman123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Microsoft Outlook https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook&hl=el Μπορείς να προσθέσεις πολλαπλούς λογαριασμούς . 1
Neg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Microsoft Outlook https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook&hl=el Μπορείς να προσθέσεις πολλαπλούς λογαριασμούς . Δεν είναι κακό αλλά δεν με αφήνει να βάλω 2 λογαριασμούς gmail, με πετάει στην ενότητα των λογαριασμών στις ρυθμίσεις της συσκευής. Αλλά γενικά είναι πολύ καλή εφαρμογή, ευχαριστώ.
CyberKid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, ως χρήστης MacOS και iOS ( iPhone ) χρησιμοποιώ για τα Mail μου την εφαρμογή Spark της Readdle η οποία είναι άψογη και οργανωμένη. Ψάχνω λοιπόν κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για Android Tablet, αν έχετε κάτι να προτείνετε.. Ευχαριστώ. Για αρχη θα κατεβασεις την εφαρμογη Aqua Mail - Email App που ειναι κορυφη στην κατηγορια της. Επειτα θα ακολουθησεις τις οδηγιες συμφωνα με αυτον τον τροπο και θα συγχρονισεις τον λογαριασμο σου.
Neg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Για αρχη θα κατεβασεις την εφαρμογη Aqua Mail - Email App που ειναι κορυφη στην κατηγορια της. Επειτα θα ακολουθησεις τις οδηγιες συμφωνα με αυτον τον τροπο και θα συγχρονισεις τον λογαριασμο σου. Τελικά θα μείνω με το Outlook, ευχαριστώ πάντως για την πρόταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα