nikosfree12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας, έχω ένα router της Vodafone (Oxygen broadband HDV14201). Επειδή το σήμα του είναι τρισάθλιο, ακόμη και στα 3-5 μέτρα μέσα στο σπίτι, θέλω να βάλω κάποιο extender-repeater αλλά δε θέλω να εκπέμπουν και τα δύο. Στην ουσία θέλω το extender να συνδέεται με το router μέσω ethernet, να παίρνει internet και να το δίνει μέσω wifi. Στο πρώτο router της vodafone θέλω να το απενεργοποιήσω το wifi. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει αυτό; Έχω την εντύπωση ότι η πρακτική είναι ασύρματη σύνδεση μεταξύ των δύο (κάτι που δε θέλω). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νίκος
bill2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μόνο με δευτερο ρουτερ αν το βάλεις σε bridge mode αν δεν έχεις voip γτ δεν το αλλάζεις ;
nikosfree12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Όπως είπες έχω voip (vbc). Επίσης το router της vodafone δε με αφήνει κάπου να το βάλω σε bridge mode. Χθες δοκίμασα ένα παλιό πάνω στη vodafone της Level One αλλά δεν έπαιρνε internet. Με access point το λύνω το Πρόβλημα ή μία από τα ίδια με τα extenders?
bill2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 το λύνεις είτε με access point είτε με extenders αλλά αυτά τα ρουτεράκια σου δίνουν πολύ περιορισμένη πρόσβαση και εγω στη δουλέια μου έχουμε το HPV05400 αλλά μόνο το ασύρματο δίκτυο μπορείς να αλλάξεις πολύ ελάχιστα πράγματα
nikosfree12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Είτε δηλαδή βάλω access point είτε extender η σύνδεση μεταξύ του oxygen και του νέου θα είναι με lan (έχοντας κόψει το wifi στο oxygen)?
bill2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 αν βάλεις access point θα είναι με lan το extender μεσω wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα