Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι θα κανει διπλασιες πωλησεις ακομα και απο το redmi note 3 και redmi note 4.

Eννοειται πως το τσιμπαω και πουλαω το RN4 σε χρονο ΑΣΑΠ.

Δημοσ.

Ωραίο φαιίνεται!

Βεβαια θέλω να το δω με την οθόνη αναμένη ωστέ να τσεκάρω τα "εσωτερικά bazels" για να καταλάβω που ξεκινάει η οθόνη.

όχι οτι θα το πάρω βέβαια, τον προκάτοχό του έχω με snapdragon... υπέροχη ξεγνοιασιά αυτονομίας

Δημοσ.

Ορίστε και ένα τηλέφωνο με ΙΔΑΝΙΚΑ bezels:

α) Αρκετά μικρό πάνω ώστε να χωράει κάμερες και sensors

β) Αρκετά μικρά στο πλάϊ ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα όταν το κρατάς ή να σου κρύβει οθόνη το χέρι

γ) Το ελάχιστο δυνατό στο κάτω μέρος, ώστε να χωράει capacitive πλήκτρα για να μη χάνει οθόνη με τα on-screen.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ, να μια υλοποίηση όπου η μόδα, συνδυάζεται με ΛΟΓΙΚΗ, πρακτικότητα, ευχρηστία και εργονομία. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.

Αυτή πιστεύω είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ προσέγγιση. Αν ήταν 16:9 (για να έχει μεγάλο πλάτος) και μεγαλύτερη από 6.1" θα ήταν το τηλέφωνο του αιώνα. Είναι και επίπεδη.... σούπερ....

• Like 4
Δημοσ.

Γαμώτη λίγο καλύτερες κάμερες να είχαν... Έστω με manual και ας ήταν χάλια το software...

πλεον το χουν παρει χαμπαρι και βαζουν καλυτερες.Βασικα μονο στα φθηνα μοντελα υπηρχε θεμα,τα ακριβα ειχαν και καλες καμερες.Λογικο.

Δημοσ.

Στο base μοντέλο ακούγεται πιο λογικός ένας 630 και πιθανόν να δούμε τον 660 σε Prime/Pro/X edition. Mediatek δε θα βάλουν. 

Όταν βγει σε global edition με την 800 μπάντα το έχω πάρει

Δημοσ.

Δεν είναι και 100% σίγουρο ότι θα έχει τον 660.

Ναι το ξέρω, ευχολόγιο είναι. Δηλαδή θα ήθελα η φήμη να είναι λάθος και τελικά η επιλογή να είναι ο 630. Είναι αρκούντως ισχυρός ενώ κρατάει όλα τα πλεονεκτήματα του 625 και στην κατηγορία τιμής θα έλεγα the best. 

Δημοσ.

παντελως αδιαφορη για μενα η διπλη καμερα.

θα προτιμουσα πιο μεγαλο παχος για μεγαλυτερη μπαταρια, και μικροτερα πλαισια

επιτελους usb type-C!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...