Galazios10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα. Εχει εδω και καιρο που το λάπτοπ μου εχει το θεμα που αναφερω στον τιτλο. Ειτε δε θα βρισκει καν τα ασυρματα δικτυα που υπάρχουν στο χωρο ειτε θα βρισκει καποια (αναμεσα τους και το δικο μου), αλλα δε θα συνδεεται με τιποτα. Συγκεκριμενα μου βγαζει διαφορων ειδων σφαλματα ή ακομα και εκεινη την "κιτρινη ταμπελιτσα με το θαυμαστικο". Εχω δοκιμασει καθε εισους προτεινόμενη επιλυση με drivers και ip adress που προταθηκαν, αλλα τιποτα. Παιζει να ειναι καποιο bug που θα το βοηθούσε καποιο φορματ ή να εχει χαλασει η καρτα ασυρματου δικτυου; Οταν το συνδέω με εθερνετ καλωδιο, ολα ειναι οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που μένει από τα παραπάνω εάν το πρόβλημα ήταν σε συγκεκριμένο modem/royter είναι να άλλαζες κανάλι σε αυτό και να συνδεθεί για να αναρωτιέσαι μετά για την ασύρματη κάρτα εάν έχει πρόβλημα , σιγουρέψου ότι έχεις τους σωστούς οδηγούς περασμένους + δεν έχεις δώσει ip/dns σταθερά στις δοκιμές σου και τελευταία είναι η κάρτα συνήθως, καθάρισε και ότι έχει αποθηκεύσει από δίκτυα κτλ
Galazios10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Απαυτα που προτεινεις τα χω δοκιμασει στην ουσια ολα. Θεμα με το ρουτερ δε νομιζω να ειναι, γτ παροτι στην οικοδομη υπαρχουν πολλα δίκτυα που παλιοτερα τα εβρισκε ολα, τωρα με το ζορι να βρει το δικο μου (αντε και του διπλανου) και ακομα και αυτα τα εχει με μηδενικό σημα. Απο dns/ip δοκιμασα επισης ο,τι λυση βρηκα και δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω, ενω εχει γινει και καθαρισμος δικτυων κλπ.. με βλεπω να δοκιμαζω ενα γρηγορο φορματ, φαση recovery απο τη lenovo, και βλεπω. Θα περιμενω απλα λιγακι μηοως πεσει καμια ακομα ιδεα. Ευχαριστω παντως!
Raptorex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δες αν έχεις restore point αποθηκευμένο πριν σου βγάλει το πρόβλημα με το wifi
isay Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Θεωρώ δεδομένο οτι δοκιμές κάνεις οταν το laptop ειναι κοντά στο router και οχι σε παραδιπλανα δωμάτια/αλλους οροφους Κάτέβασε κάποιο linux live dvd (πχ linux mint) πέρασε το σε ένα dvd ή σε usb (διαβασε τις οδηγίες τους) και κάνε boot απο αυτό. Αν παίζει καλά το wifi τοτε ειναι καθαρά θέμα drivers/ρυθμίσεων του υπολογιστή σου.Επισης δες αν βρίσκει άλλα ασυρματα δίκτυα (γειτόνων) Αν ουτε εκει παίζει, τοτε ειτε εχεις προβληματικό hardware υπολογιστή (ειδικά αν δεν βρίσκεις δίκτυα γειτόνων) ή το προβλημα υπάρχει στο router. Κάνε αυτό και βλέπουμε για τα επομενα
Galazios10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θεωρώ δεδομένο οτι δοκιμές κάνεις οταν το laptop ειναι κοντά στο router και οχι σε παραδιπλανα δωμάτια/αλλους οροφουςΞανα-καλησπερα! Επαναφερω το θεμα, γιατι μετα απο ενα νεο ψαξιματακι που εκανα ειδα τελικα οτι συμβαινει αυτο που ανεφερες και παραθετω. Παροτι και οταν το ειχα πρωτοδοκιμασει πριν ανοιξω το θρεντ, ηταν πολυ κοντα το λάπτοπ με το ρουτερ, τελικα σημερα που το ξανατσεκαρα ισχυει το εξης. Ακριβως διπλα στο ρουτερ, το λαπτοπ πιανει φουλ σημα ιντερνετ. Το αφησα κανα μισαωρο/μια ωρα και δεν επεσε σε καμια φαση. 3μετρα πιο περα, σε ενα αλλο δωματιο βγαζει μια μπαρα με το ζορι, ενω στο σαλονι (4 5 μετρα κοντα) δεν το βρισκει καν το δικτυο. Επομενως, παω με αλλα δεδομενα προβληματος πλεον.
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Οπως το περιγράφεις είναι θέμα hardware wifi του laptop ή το router σου εχει μάπα wifi ή στο αλλο δωμάτιο μεσολαβεί τοίχος με μπολικα σιδερα και μπετό Με τη σειρά που τα γράφω θα μάντευα 30-60-5 (* λείπει ενα 5%) Ποιο router εχεις; Μήπως κάποιο zte χωρις κεραία; Αφησα το 5% για το ενδεχόμενο το router να μην εκπέμπει wifi στη μεγιστη ισχύ ή στο κανάλι που ειναι το δικό σου wifi ειναι και πολλά wifi γειτόνων και γίνεται παρασιτόκατάσταση.
Galazios10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ειναι το zte της cosmote, αλλα με κεραια, που οντως ειναι μαπα. Αλλα το γεγονος το οτι στο ιδιο δωματιο το κινητο πιανει σημα και φυσικα και στο σαλονι, δε δειχνει κατι για το λαπτοπ; Επισης, τοσο καιρο γιατι εδινε σε καλη/ανεκτη εμβελεια και ξαφνικα σταματησε; 3ος και τελευταιος προβληματισμος, σε ενα αλλο θρεντ ρωταω για repeater αν θυμασαι και οτι θελω να φερω το ίντερνετ απο τον 2ο στον 1ο. Χθες κιολας που μετεφερα το ρουτερ λιγο πιο κοντα, ηδη το σημα κατω ηταν καλυτερο. Σκεψου μεσολαβουν 3μετρα αερας/ντουλαπα/εξωτερικος τοιχος και τελος αλλος ενας τοιχος αναμεσα στο ρουτερ και στο δωματιο μου και παρολα αυτα με μια μικρη μετακινηση του ρουτερ, το σημα βελτιωθηκε. Ολα αυτα στα λεω οχι για αμφισβητηση, αλλα για να σ δωσω και εσενα την εικονα που εχω τοσο καιρο, οτι πιο πολυ εμενα αυτοι οι 5 6 μηνες του προβληματος, μου δείχνουν λαπτοπ κυριως. Ανεξαρτητα απο το οτι το ρουτερ είναι μαπα, αυτο ισχυει φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα