Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα παιδιά  έχω βάλει σε μια στατική σελίδα τον παρακατω κωδικα 

<p><strong>ABSTRACT :</strong>                    
            <?php  $your =  "We assume that perception of music is based on identification and detachment of music structure. Music structure is determined by a range of characteristics: pitch and phonic characteristics, mode, timbre, tempo and dynamics, rhythm, meter, and general texture (means of music composition, which form the technical structure of music). Identification of music structures is conditioned by experience, on one hand, which includes all the cultural luggage of an individual – cultural environment, education, everyday experience, and by physiological mechanisms of auditory perception, processing, working memory and emotional regulation of the nervous system, on the other hand. Different physiological aspects of music perception have been studied in details. But there is still a big gap between physiological studies concerning particular mechanisms of auditory perception and music theory. How to compose music so that it would always hit the target, be remembered and understood? This is still a question for modern composers.";?>

<?php 
                    echo $your
                     ?>
                    </p>

και άπλα θέλω το $your να το βάλω και εδώ 

<meta name="description" content="<?php echo $your ?> "/>

για να τα γράφω μια φορά. το θέμα είναι ότι όταν πατάω να δω αν το πήρε στην σελίδα, μου το εμφανίζει κενό <meta name="description" content=" "/>

τι κάνω λάθος??

Δημοσ.

Εσυ αρχικοποιείς μια μεταβλητή και αναθέτεις μια τιμή ταυτόχρονα σε αυτή σε κάποιο σημείο του σκριπτ και μετά πας και ζητάς να σου τυπώσει τη τιμή σε ένα άλλο σημείο όπου ο php interpreter δε γνωρίζει τίποτα για αυτή τη μεταβλητή (στην αρχή του σκριπτ).

Η λύση είναι είτε να χρησιμοποιήσεις sessions και να έχεις τη μεταβλητή παντού, είτε να χρησιμοποιήσεις μια σταθερή (constant), είτε να αναθέσεις τιμή στη μεταβλητή your στην αρχή του σκριπτ ώστε να γίνει parse απο τον interpreter νωρίτερα.

Δημοσ.

φίλε έχω άλλη μια ερώτηση αν μπορείς να με διαφωτίσεις θέλω

πχ από μια σειρά με ονόματα (ονομα1, ονομα2, ονομα3,) 

που θα τα βάζω $test="ονομα1, ονομα2, ονομα3"; να παίρνω ας πούμε το όνομα το κάθε ένα ξεχωριστά και να μου δημιουργεί λινκ συγκεκριμένα όμως πχ στο παρακάτω εκεί που γράφω $test να είναι το εκάστοτε όνομα από αυτά

https://www.google.gr/search?q=test&rlz=1C1GIGM_enGR711GR711&oq=$test&aqs=chrome..69i57j69i60l2j0l3.2511j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.

Tip για το 2ο σου πρόβλημα. Δοκοίμασε την function explode() για να μετατρέψεις το string σου σε array και μετά κάνε iterate to array με μια foreach για να φτιάξεις τα url σου.

Δημοσ.

Αν κάνεις $list = explode(",",$test); τότε θα πάρεις ένα πίνακα της μορφής

$list[0] = όνομα 1

$list[1] = όνομα 2

$list[2] = όνομα 3

Με μια foreach στον πίνακα $list έχεις εύκολα αυτό που θές. 

Δημοσ.

Αν κάνεις $list = explode(",",$test); τότε θα πάρεις ένα πίνακα της μορφής

$list[0] = όνομα 1

$list[1] = όνομα 2

$list[2] = όνομα 3

Με μια foreach στον πίνακα $list έχεις εύκολα αυτό που θές. 

Φίλε ευχαριστώ πάρα πολύ μου έλυσες τα χέρια το έφτιαξα αυτό που ήθελα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...