Προς το περιεχόμενο

DVD-R??? to kalitero software ???????

Giambas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω προσωπικα αν και θερμος υποστηρικτης του clonecd σε dvd γραφω alcohol....να ρωτησω και εγω??? το pinacle instant copy το χεις δοκιμασει????

εγω το αγορασα πριν μια βδομαδα (60 ε :μονο :D ) και το χω λιωσει :shock:

παρολο που εχω αργο συστημα athlon 800 :o

Δημοσ.

vasika kai ego pou eimai kenoutios sto idos egrapsa cd me DVD Shrink & Nero kai eida oti ta pragmata einai poli apla ........ ektos kai an to sigekrimeno DVD egrafon tan toso apla..... to provima mou emena einai den eiparxoun DVD me tipota klidomata etsi na einai diskoli i egrafi tou?????? kai an einai etsi me pio programa einai kalitero????? To alcohol mou fenete psilomoufa.......

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι σε ταινίες DVD, το DVD Shrink κάνει ότι και το DVD Decrypter.

Ξεκλειδώνει...

Έτσι μπορείς να κάνεις backup αντίγραφο της ήδη αγορασμένης σου ταινίας για να μη καταστρέψεις το γνήσιο αντίτυπό σου...

Δημοσ.

Καλημέρα,

μια ερώτηση σχετική ,υποθέτω, για να μην ανοιγω άλλο thread.

Το dvd region free, σου δίνει δυνατότητα να το κάνεις να συνεργάζεται με όποιο s/w, για dvd backup, θέλεις.

Όμως μόνο με το shrink, "ανοίγει". Για όλα τα υποδέλοιπα πρέπει να το "ανοίξω" εγώ. Φυσικά έχω προσθέσει τα προγράμματα που χρησιμοποιώ - dvd decrypter, dvd2one, copy2dvd κτλ.

Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει τρόπος να το "συνεργάσω" - α ρε γλωσσοπλάστη Παναγιώτη - δια της βίας??

Ευχαριστώ,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...