Giambas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 pedia ti protinete gia egrafi DVD se thema software........ Clone VS alcohol mporite na mou protinete kati kalo gia na min exo kai polla provlimata egrafis?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Καλησπέρα, dvdshrink & nero Εύκολο και καλή ποιότητα (Σχετικά αργό αν και την τελευταία 3.1.4 έκδοση δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα) Πάντως στο http://www.AfterDawn.com & http://www.doom9.org θα βρείς τα πάντα.
Giambas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 nai afto kano pros to paron kai den vlepo kanena provlima!!!!!! kati allo na protinete?? Etsi gia na doume sigritika!!!
cig4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 εγω προσωπικα αν και θερμος υποστηρικτης του clonecd σε dvd γραφω alcohol....να ρωτησω και εγω??? το pinacle instant copy το χεις δοκιμασει???? εγω το αγορασα πριν μια βδομαδα (60 ε :μονο ) και το χω λιωσει παρολο που εχω αργο συστημα athlon 800
polaki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Ego apo decrypter meta kateftheian CloneDVD.. An tora me endiaferei polu i poiotita tote decrypter, DVD Shrink & o Neronas gia ta peretairo......
Theodore Tsi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 k egw nero tha proteinw......aplo k kalo!
Giambas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 vasika kai ego pou eimai kenoutios sto idos egrapsa cd me DVD Shrink & Nero kai eida oti ta pragmata einai poli apla ........ ektos kai an to sigekrimeno DVD egrafon tan toso apla..... to provima mou emena einai den eiparxoun DVD me tipota klidomata etsi na einai diskoli i egrafi tou?????? kai an einai etsi me pio programa einai kalitero????? To alcohol mou fenete psilomoufa.......
mentor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Αν αναφέρεσαι σε ταινίες DVD, το DVD Shrink κάνει ότι και το DVD Decrypter. Ξεκλειδώνει... Έτσι μπορείς να κάνεις backup αντίγραφο της ήδη αγορασμένης σου ταινίας για να μη καταστρέψεις το γνήσιο αντίτυπό σου...
StAkIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 CloneDVD το προτιμώ...αν και έχω συνηθίσει να χρησιμοποιώ DVD Decrypter,DVD2one&Nero...
Giambas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 telika to nero apodikniete to kalitero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dreamstorm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 ego molis afierothika stin teleutaia ekdosi tou dvdshrink!
jimakos00 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά, με το Nero πως γράφετε τα DVD σας ; Στο DVD Video ; Τι ρυθμίσεις βάζετε ; Παίζουν τα αντιγραμένα σε οικιακό player ;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Καλημέρα, μια ερώτηση σχετική ,υποθέτω, για να μην ανοιγω άλλο thread. Το dvd region free, σου δίνει δυνατότητα να το κάνεις να συνεργάζεται με όποιο s/w, για dvd backup, θέλεις. Όμως μόνο με το shrink, "ανοίγει". Για όλα τα υποδέλοιπα πρέπει να το "ανοίξω" εγώ. Φυσικά έχω προσθέσει τα προγράμματα που χρησιμοποιώ - dvd decrypter, dvd2one, copy2dvd κτλ. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει τρόπος να το "συνεργάσω" - α ρε γλωσσοπλάστη Παναγιώτη - δια της βίας?? Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.