s93060 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να αγοράσω ένα από τα δυο σκούτερ παιδιά τι να προτιμήσω ; Το θέλω ποιο πολύ για εντός πόλης Οι τιμές τους είναι 4100 και 4300 αντοιστιχα Πείτε μου αν θέλετε και κάποια αλλά μοντέλα σε αυτήν την τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν τα ξερω αρκετα, ομορφα και τα 2. Το kymco βεβαια αισθητα ενα κλικ δυνατοτερο. Κοιταξες καθολου και το X-Max 250; Ισως σε ενδιαφερει εντιτ: 3800€ βλεπω υπαρχει προσφορα στο επισημο σαιτ της kymco για το xtown. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν τα ξερω αρκετα, ομορφα και τα 2. Το kymco βεβαια αισθητα ενα κλικ δυνατοτερο. Κοιταξες καθολου και το X-Max 250; Ισως σε ενδιαφερει εντιτ: 3800€ βλεπω υπαρχει προσφορα στο επισημο σαιτ της kymco για το xtown. το xmax ξεφεύγει στα χρήματα 5250 3800 το xtown είναι χώρο το τέλος ταξινόμησης μεταφορά και πινακίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα