Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια βλεοω το huawei p10 lite με τα 4gb ram γτ πωλειται μονο σε σκρουτσομαγαζα και Οχι σε μεγαλα??διαβασα δν εχει ερθει στην ελλαδα επισημα αλλα μονο η εκδοση με τα 3gb ram τι σημαινει αυτο αν παρω αυτο με την 4 ραμ τι θεμα θαβεχω??Δεν θα εχει 800 μπαντα?τι παιζει??Βοηθηστε μν κανω λαθος ευχαριστω.

Δημοσ.

Ok παιδια αρα τι διαφορα εχει το huawei με τα 3gb ram και γτ το μοντελο με τα 4ραμ δν ηρθε στην ελλαδα??μηπως προορίζονται ηια κινα?

Δημοσ.

800αρα θα έχει κανονικά,το θέμα είναι αν εχει εγγύηση από τη huawei .

Καλύτερα πάρε τηλέφωνο.

Δημοσ.

Πήρα την προηγουμενη εβδομάδα στο σέρβις για την ίδια ερώτηση και μου είπαν ότι εφόσον ειναι ευρωπαϊκό το αναγνωρίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Γειαα σας παιδια θελω να παρω κινητο ειμαι αναμεσα στο huawei p10 lite με 4 ραμ vs samsung glaxy j7 του 2017 με νοιαζει πολυ η καμερα αναλυση,αυτονομια μπαταριας,καλη οθονη χρωματα και να μην κολαει σε βασικες εφαρμογες fb messenger e score...!!Τα βρισκω και τα 2 στα 200€ καινουριαα τι λετε??Το καλο με το huawei ειναι η 4 ραμ αλλα εχουν και μεγαλο sar και χειροτερες οθονες ισχυει?Ακουω ολες τις αποψεις ευχαριστωω!!Κοιταξα για το samsung δν ειδα να λεει οτι εχει μπαντα 800 γιατι?Μηπως δεν πιανει?

post-412259-0-97977200-1507586591_thumb.jpeg

Δημοσ.

Δες τα χρωματα του p10 αν σ αρεσουν παρτο κατευθειαν.Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ τους.Μονο στην τιμη ειναι κοντα.Και απο αποψη χαρακτηριστικων και software αλλα και ομορφιας το p10 μου φαινεται ειναι μπροστα

Δημοσ.

Γειαα σας παιδια θελω να παρω κινητο ειμαι αναμεσα στο huawei p10 lite με 4 ραμ vs samsung glaxy j7 του 2017 με νοιαζει πολυ η καμερα αναλυση,αυτονομια μπαταριας,καλη οθονη χρωματα και να μην κολαει σε βασικες εφαρμογες fb messenger e score...!!Τα βρισκω και τα 2 στα 200€ καινουριαα τι λετε??Το καλο με το huawei ειναι η 4 ραμ αλλα εχουν και μεγαλο sar και χειροτερες οθονες ισχυει?Ακουω ολες τις αποψεις ευχαριστωω!!Κοιταξα για το samsung δν ειδα να λεει οτι εχει μπαντα 800 γιατι?Μηπως δεν πιανει?

Αν δεν τα έχεις δει από κοντά τότε πήγαινε να τα δεις.

Μόνο έτσι θα καταλάβεις ποιο θα σου αρέσει, ή θα σου κάνει το κλικ.

Πάντως κάποιο χάνει και κάποιο κερδίζει.

Εδώ μπορείς να δεις https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p10-lite,samsung-galaxy-j7-2017

Το J7 έχει κανονικά 800αρα

post-330623-0-34571900-1507617993_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...