Alexxtoxo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω το mi max ρουταρισμενο,δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο,όταν παίρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν το ακούω κανονικά,μπορω να μιλήσω αλλά δεν δείχνει κάτι η οθονη,φαίνεται κανονικά το μενού ή ότι κάνω,δεν μπορώ να το σηκώσω ενώ ακούω κανονικά τα πάντα και καλεί ανονικα.να σημειώσω πως όταν καλώ η καλούν ενεργοποιείται το μην ενοχλείτε. Δεν ξέρω τι να κάνω!!!
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις να περιγραψεις καλυτερα το προβλημα;;;. Σαν να ακουω τον προεδρα του εδεσσαικου κατι... Joking... 1
Alexxtoxo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Χαχαχαχαχχα.λοιπον μπορώ να καλέσω ή να με καλέσουν,ακούω τα πάντα κανονικά αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα. Δεν μπορώ δηλαδή να το σηκώσω ή να το κλείσω. Μόνο ακούω,και όταν γίνεται αυτό αυτόματα ενεργοποιείται η λειτουργία μην ενοχλείτε αλλά και να την κλείσω δεν αλλάζει κάτι. Καλυτεραα;
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μολις πατησεις "κληση" ή "απαντηση" , μαυριζουν τα παντα;;;;. Ή ακομα δεν καταλαβα σωστα;;;
Alexxtoxo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν μου βγάζει καν να απαντήσω. Μόνο ο ήχος κλήσης ακούγεται και δεν εμφανίζεται τίποτα,μόνο η αρχική η ότι άλλο κάνω. Αν εγώ πάω να καλεσω,γράφω τον αριθμό καλώ κανονικά και μετά πάλι πάει στην αρχική οθόνη και δεν μπορεί να πάει στην κληση
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Οου.... Και πηγαινα με αισθητηρα εγγυτητος απ'ο.τι καταλαβαινα... Αν εχεις αρχεια που θες κανε τα μπακαπ. Μετα δοκιμασε επαναφορα εργοστασιακων
Alexxtoxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν πιάνει η επαναφορά. Κ όπως είπα είναι ρουταρισμενο αν παίζει καποιο ρόλο. Ευχαριστώ για το χρόνο σου παντως
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κατεβασε απο το store εναν dialer ,δωσ'του δικαιωματα και προσπαθησε να καλεσεις μεσω αυτου
Alexxtoxo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ωραία θα το δοκιμάσω.αν σκεφτείς κάτι άλλο πεσμου Τίποτα τα ιδια κανειι
ziaba Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις να περιγραψεις καλυτερα το προβλημα;;;. Σαν να ακουω τον προεδρα του εδεσσαικου κατι... Joking... πωωω...τι μου θυμισες τωρα!!! https://www.youtube.com/watch?v=zE1nbMbuOXI σόρρυ για οφφ 1
saruman123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Η λύση βρίσκετε στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ / ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ / ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΗΣΕΩΝ / ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΣΕΡ. ΚΛΗΣΕΩΝ / ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ στη θέση OFF.
chios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης και κωδικός - προχωρημένες ρυθμίσεις - πρόληψη ατυχών κλήσεων (off). Καλυμπραρισμα proximity sensor. Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - πατάς πολλές φορές πάνω στο έκδοση kernel και από το μενού που σου βγάζει πας proximity sensor - calibrate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα