Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το mi max ρουταρισμενο,δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο,όταν παίρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν το ακούω κανονικά,μπορω να μιλήσω αλλά δεν δείχνει κάτι η οθονη,φαίνεται κανονικά το μενού ή ότι κάνω,δεν μπορώ να το σηκώσω ενώ ακούω κανονικά τα πάντα και καλεί ανονικα.να σημειώσω πως όταν καλώ η καλούν ενεργοποιείται το μην ενοχλείτε. Δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχχα.λοιπον μπορώ να καλέσω ή να με καλέσουν,ακούω τα πάντα κανονικά αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα. Δεν μπορώ δηλαδή να το σηκώσω ή να το κλείσω. Μόνο ακούω,και όταν γίνεται αυτό αυτόματα ενεργοποιείται η λειτουργία μην ενοχλείτε αλλά και να την κλείσω δεν αλλάζει κάτι. Καλυτεραα;

Δημοσ.

Όχι δεν μου βγάζει καν να απαντήσω. Μόνο ο ήχος κλήσης ακούγεται και δεν εμφανίζεται τίποτα,μόνο η αρχική η ότι άλλο κάνω. Αν εγώ πάω να καλεσω,γράφω τον αριθμό καλώ κανονικά και μετά πάλι πάει στην αρχική οθόνη και δεν μπορεί να πάει στην κληση

Δημοσ.

Οου.... Και πηγαινα με αισθητηρα εγγυτητος απ'ο.τι καταλαβαινα... Αν εχεις αρχεια που θες κανε τα μπακαπ. Μετα δοκιμασε επαναφορα εργοστασιακων

Δημοσ.

Δεν πιάνει η επαναφορά. Κ όπως είπα είναι ρουταρισμενο αν παίζει καποιο ρόλο. Ευχαριστώ για το χρόνο σου παντως

Δημοσ.

Η λύση βρίσκετε στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ / ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ / ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΗΣΕΩΝ / ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΣΕΡ. ΚΛΗΣΕΩΝ / ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ στη θέση OFF.

Δημοσ.

Ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης και κωδικός - προχωρημένες ρυθμίσεις - πρόληψη ατυχών κλήσεων (off).

Καλυμπραρισμα proximity sensor.

Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - πατάς πολλές φορές πάνω στο έκδοση kernel και από το μενού που σου βγάζει πας proximity sensor - calibrate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...