Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την προηγουμενη βδομαδα ειχα κατεβασει windows 7 που επιτυχως τα φλασαρα στο λαπτοπ της πεθερας που φοραγε ssd.

Το λεω αυτο για να τονισω πως τα windows ειναι μια χαρα και πεξανε οποτε αποκλειουμε αυτο το ενδεχομενο.

Σημερα αγορασα για το ντεσκτοπ μου εναν ssd sandisk 240 και πηγα να φλασαρω τα ιδια windows.

Ανοιξα το rubus,εβαλα παλι gtb για uefi και fat 32 κι ολα ετοιμα.Αμ δε....

Ενω τα φορτωνει και φτανει μεχρι το σημειο που με βαζει να διαλεξω σκληρο για να φορτωθουν τα windows 7 μετα δεν προχωραει.Μου λεει οτι δεν γινεται να φορτωθουν σε αυτον τον σκληρο.

Μπηκα στο bios,πειραξα την επιλογη legacy και την εκανα uefi αλλα και παλι τζιφος.

Γενικα εκανα καποιους συνδυασμους και απο το rufus αλλα και απο το bios αλλα επιτυχια μηδεν.

Τι να φταιει και τυρανιεμαι απο το μεσημερι;Μου χουν σπασει τα νευρα....

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι 100% σωστός αλλά νομίζω ότι αν ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος με mbr πρέπει να τον αλλάξεις και να τον κάνεις gpt. Υπάρχουν tool που το κάνουν αυτό.

Ακόμα το laptop της πεθεράς ρε φίλε!!!! :-) Εσύ παίζεις με την φωτιά... Φαντάζεσαι να μην δούλευε???? "Τι τον πήρες τον ανεπρόκοπο, κτλ, κτλ...."

(εντάξει πλάκα κάνω... )  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι 100% σωστός αλλά νομίζω ότι αν ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος με mbr πρέπει να τον αλλάξεις και να τον κάνεις gpt. Υπάρχουν tool που το κάνουν αυτό.

Ακόμα το laptop της πεθεράς ρε φίλε!!!! :-) Εσύ παίζεις με την φωτιά... Φαντάζεσαι να μην δούλευε???? "Τι τον πήρες τον ανεπρόκοπο, κτλ, κτλ...."

(εντάξει πλάκα κάνω... )  :-)

Χαχαχαχαχαχαα!

Μαλλον εχεις δικιο για το mbr αλλα τωρα που δεν ανοιγει ο υπολογιστης πως να τον αλλαξω για να τον κανω gtp;

Η πεθερα χαρουμενη κι εγω εχω διαολια...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!Πετυχε!

Να είσαι καλά!  :-) Το laptop της πεθεράς και τα μάτια σου....  :-D

(στην δική μου πήρα ipad για να μην έχω προβλήματα...)

• Like 1
Δημοσ.

Να είσαι καλά! :-) Το laptop της πεθεράς και τα μάτια σου.... :-D

(στην δική μου πήρα ipad για να μην έχω προβλήματα...)

Χχαχαχα της ειχαμε παρει ενα ipad mini αλλα δεν την βολευε.Ηθελε μεγαλη οθονη και πληκτρολογιο.

Την πεθερα και τα ματια μου γιατι επεσα σε καλο ανθρωπο ευτυχως. (Οχι δεν τα γραφω επειδη μας βλεπει :-P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...