doomya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ας δίνατε πριν μερικά χρόνια δωρεάν τα εργαλεία για τους προγραμματιστές, πχ visual studio και τότε ίσως να υπήρχε αύξηση στους προγραμματιστές και τις εφαρμογές. Το κάνατε αργότερα, αλλά είχε πετάξει το πουλί σε άλλα λειτουργικά. Επίσης δεν δώσατε κίνητρο με διαφημίσεις, το android είναι πιο flexible σε αυτό τον τομέα. Ένας προγραμματιστής φτιάχνει ένα απλό app βάζει 2 διαφημίσεις και βγάζει κανένα έξοδο. Όποτε ποιος θα έδινε 5000 για να αγοράσει μια άδεια VS για να τα κάνει απόσβεση του Άγιου ποτέ; Όταν την ίδια στιγμή το xcode το δίνουν δωρεάν στο IOS και στο ιντερνετ βρίσκεις πληθώρα δωρεάν εργαλείων για το android 2
nhzt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αν και χρήστης android δεν πιστεύω ότι η MS τελείωσε οριστικά με το mobile. Απλώς κλείνει ένα κεφάλαιο και ετοιμάζεται για το άλλο.... Η MS γνωρίζει ότι τα windows pc έχουν περισσότερες εφαρμογές από τα android mobile και αυτό δεν θα το αφήσει ανεκμετάλλευτο, την στιγμή που έχει την "δύναμη" των σημερινών mobile cpus. Αυτό που διάβασα κάπου, ήταν ότι το σημερινό μέσο pc δεν απέχει και πολύ από ένα top smartphone, όσον αφορά την ισχύ, αλλά είναι θέμα αρχιτεκτονικής για να υλοποιηθεί η ιδέα. Ίδωμεν.
greed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Παντως ο Joe Belfiore ειναι emo απο τα lidl. 1
ChimairaX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Παντως ο Joe Belfiore ειναι emo απο τα lidl. Αν είχε μπάντα θα λεγόταν : "Funeral Of A Dead Promise" με το 1ο ep "My Heart Is Like My Project" με την επιτυχία "I Failed My Love"
mkp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σαν τα κοράκια πέσατε όλοι να φάτε το κουφάρι τον W10 Mobile.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σαν τα κοράκια πέσατε όλοι να φάτε το κουφάρι τον W10 Mobile. Η χαιρεκακία και το "i told you so" μας κάνουν να νοιώθουμε καλά.
liberostelios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Από που κι ως που δεν είχαν αρκετό marketing τα WM? Μιλάμε ότι κάνανε κάθε εβδομάδα διαγωνισμός για να σπρώξουν τους developers, είχαν δωρεάν τα εργαλεία, μοίραζαν λεφτά και συσκευές με τη σέσουλα για να φτιάξει κάποιος εφαρμογή και να τη βάλει στο store τους! Επίσης, είχαν διαφημίσεις παντού, δικά τους stands στα μαγαζιά και προωθήθηκαν πάρα πολύ. Και, φυσικά, είχαν και δύο τεράστια brand names από πίσω τους: Microsoft+Windows. Τι άλλο να έκαναν, δηλαδή! Να τα μοίραζαν σπίτι-σπίτι; Ο λόγος που πέθαναν, κατ' εμέ, είναι γιατί δεν πρόλαβαν να γεμίσουν κανένα κενό στην αγορά. Ήταν ήδη αργά για να κερδίσουν το high-end κομμάτι και το σκέλος που γέμισαν στην αρχή (φθηνά κινητά), πλέον έχει κατακτηθεί πάλι από το Android που πλέον έχει αξιόλογα φθηνά κινητά που δεν κολάνε κάθε τρεις και λίγο και έχουν και όλες τις εφαρμογές που θέλει ο κόσμος. Επομένως, η Microsoft άργησε να μπει στην αγορά και αυτό της στοίχησε. Είχε τα WM που είχαν άπειρες δυνατότητες και τα "πετσόκοψε" για να παρουσιάσει κάτι πιο απλό και φιλικό, αλλά το έκανε πάρα πολύ αργά. 3
Vasilisxd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κλειστό λειτουργικό στην περισσότερη ζωή του και πολύ κακογραμμενο. Είχα από Win7 , 8 και 10. Μου άρεσε πολύ το Interface αλλά είχε τραγικά κολλήματα παντου. Γενικά πολύ χάλια δουλειά από μια εταιρία που φημίζεται για λειτουργικά συστήματα
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ήταν ότι το σημερινό μέσο pc δεν απέχει και πολύ από ένα top smartphone what?
crashnburn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μιλαει ρε μλκα κ ο σκιαχτρομαλλιας που ενω ετρεχαν τα 10ρια κ προσπαθουσαν να διορθωσουν τα αδιορθωτα με τα bugs κ την κακη αποδοση κ τις λιγοστες εφαρμογες αυτος φωτογραφιζοταν με iphone ετσι πολυ απλα ,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ MS Ο λόγος που πέθαναν, κατ' εμέ, είναι γιατί δεν πρόλαβαν να γεμίσουν κανένα κενό στην αγορά. Ήταν ήδη αργά για να κερδίσουν το high-end κομμάτι και το σκέλος που γέμισαν στην αρχή (φθηνά κινητά), πλέον έχει κατακτηθεί πάλι από το Android που πλέον έχει αξιόλογα φθηνά κινητά που δεν κολάνε κάθε τρεις και λίγο και έχουν και όλες τις εφαρμογές που θέλει ο κόσμος. μλκες τουμπανα ,σε καποια φαση ειχαν μεριδιο της αγορας κοντα στο 10% πολυ απλα οι πολλαπλες αναντιστοιχιες δηλωσεων κ πραξεων ειναι που το βουλιαξε το καραβι οι χρηστες εκαναν πολυ παραπανω υπομονη απο οτι επρεπε κ στηριξαν την πλατφορμα πολυ παραπανω απο οτι αξιζε στην ms
oldnew Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι τυχαιο οτι και τωρα οσοι υποστηρίζουν τα Windows πρακτικά δεν καναν χρηση smartphone.. Γραφει ο άλλος παραπάνω οτι δε έφταιγε λεει η έλλειψη εφαρμογών γιατι οι βασικες Facebook κλπ υπηρχανε και οι περισσοτεροι μονο αυτες δουλεύουν. Ισχύει αυτο, αλλα αγνοεις πληρως οτι ητανε πολυ χειρότερες οι εφαρμογές. Ποσο κοσμο ξερω, άσχετο γενικα, που δεν εκανε σοβαρη χρήση σμαρτφον, αλλά ειχε εμπειρία πχ Facebook σε Android, και οταν πηρε win phone επαθε πολιτισμικο σοκ. Οι περισσοτερες επιλογές του Facebook απλα δεν υπήρχαν. Και ποτε δεν προστέθηκαν.. Ακομα θυμαμαι σε μπαρ 5 ατομα να ψάχνουμε πως θα κανουμε tag απο win phone κινητο.. Περιττό να πω, η γυναίκα που ειχε το κινητο επεστρεψε σε Android σε χρονο dt. Το ιδιο ισχυει λιγο πολυ για ολες τις βασικες εφαρμογές και ας μη το παραδέχονται οι win χρηστες, πιθανότατα γιατι δεν γνωρίζουν καν ποσο καλύτερες ηταν οι εφαρμογές στα αλλα 2 λειτουργικα. Αυτες μονο να ειχε φροντίσει η Microsoft να είναι ολοκληρωμενες, + οι δικες της εφαρμογές μονο στα win + ξεκλειδωμενα τα πάντα, με file manager, + δυνατότητα για αλλους launcher (ποτε δε συμπάθησα τα πλακακια και δεν ειμουν ο μονος.) Ποσο δύσκολο ηταν δηλαδη να γραφτει ενας nova launcher στα win για οσους το ηθελαν? Ας γινόταν αυτα και θα είχε τετοιο ογκο πωλησεων που θα φτιαχναν εφαρμογές και οι υπόλοιποι. Αυτονοητα πραγματα, που αγνωστο γιατι δεν κανανε.
vassilis018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Όταν το Lumia μου τα τινάξει, με βλέπω να επιστρέφω στα feature phones γιατί σκουπίδια (=android) δε ξαναπαίρνω, και δε σκοπεύω να πουλήσω το νεφρό μου για iPhone. μιλάς για το λειτουργικό που το ui ήταν σαν τιμοκατάλογος ταβέρνας? 1
Neg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μιλάς για το λειτουργικό που το ui ήταν σαν τιμοκατάλογος ταβέρνας? Πιάσε μια χωριάτικη! Με έξτρα Universal
ChaniaMania Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αυτο που θα σου πω ειναι η αποψή μου και τιποτε παραπανω. Το οτι δεν είχε εφαρμογές είναι δικαιολογία και γενικά ένα ωραίο παραμύθι. Ο κόσμος θέλει 5-6 εφαρμογες το πολύ οι οποίες ειναι ως επι το πλείστον social media. Μην νομιζεις οτι οι πιο πολλοί αγοράζουν συσκευες για κάτι παραπάνω. Τα βλέπω απο άτομα της οικογενειας μου και γενικα του περιβάλλοντός μου και ξέρω Τα WP είχαν και Facebook και Twitter και αργότερα μπήκαν και insta κτλπ. Το θέμα είναι οτι οι συσκευέςς της δεν προωθήθηκαν οσο έπρεπε σε διαφημισεις κτλπ. Αν κοιτάξεις ΤV κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις της Samsung για το ΝΟΤΕ 8. Πέρυσι μας τα κάνανε τσουρέκια με το iPhone 7. Μπορεις να μου πεις ποια ήταν η τελευταία διαφημιση στην τηλεοραση που είδες για κάποιο Lumia? Θα σου απαντησω, ήταν το Lumia 800 το 1ο wp με 7.0. Μετά...σιγή... Εχω ενα 930 και καποιος το ειδε και με ρωτησε τι είναι αυτό και ποτε βγηκε κτλπ. Επαθε πλάκα οταν του ειπα οτι ειναι συσκευη που κλεινει 3ετια. Επειδή πλάτιασα και δεν θελω να κουραζω αυτο που θελω να πω είναι οτι την πλειοψηφία του κόσμου την νοιάζει να ενταχθεί σε μια ομάδα, εκει που πάνε οι πολλοί. Που πάνε οι πολλοί? Σε iphone και Samsung κυριως. Γιατί? Γιατι πέφτουν απίστευτα ποσα στο μάρκετινγκ. πολύ ++ σε αυτό Σχετικά με την ανακοίνωση εμείς δεν πάμε πουθενά.. εδώ στην οικογένεια έχουμε ένα lumia 920, 925 και 950. παλιά κινητά όλα που δεν έχουν κάνει κιχ και σε φοβερές τιμές (αν πηγαίνανε καλά σε πωλήσεις δεν ξέρω κατά πόσο θα παρέμεναν φοβερές). στο διάστημα αυτό πιστεύω θα είχαμε αλλάξει σίγουρα από ένα android και τώρα θα πηγαίναμε για δεύτερο δηλαδή 3ο στο σύνολο ο κάθε ένας δηλαδή 9 κινητά. τώρα που ανακοινώθηκε αυτό το αναμενόμενο θα στοκάρουμε από μια μπαταρία για το κάθε ένα και θα τα κρατήσουμε μέχρι να γίνουν γιαούρτι. μετά μάλλον επένδυση σε iphone αν δεν έχει έρθει κανα surface!! Σκέφτομαι αυτούς που πήραν το 950XL στην προσφορά της Wind στα 100 τον περασμένο Ιούνιο και μετά το πουλούσαν 250. νομίζω το φθηνότερο που έφτασε ήταν τα 200 στην cosmote?! στη wind νομίζω 250. σίγουρα υπήρξε στα 100 ευρώ? και χωρίς συμβόλαιο? στο skroutz έφτασε μέχρι 258
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα