ioakim100 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα εχω την GTX 1080 GIGABYTE G1 GAMING και εχω παρατηρησει καποια παραξενα με τους ανεμιστηρες της. Για παραδειγμα τωρα που δεν εχω παιξει κανενα game και απλα κανω browsing για αρκετη ωρα εχει 42 βαθμους και δουλευει μονο ο ενας αναμιστηρας . Αλλα στο hardware monitor μου διχνει τα παρακατω. Εχω παρατηρησει και οταν ανοιγω ενα παιχνιδι και ανεβαζει λιγο θερμοκρασια μερικες φορες αναβουν ολα τα fan και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα κλεινουν και ξανανοιγουν και το κανει αρκετες φορες. Εχει καποιο θεμα ? Να το κοιταξω ? ή να μην δωσω σημασια ? Ευχαριστω
AiWaaa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Οχι να μην το κοιταξεις.. Οι συγχρονες καρτες γραφικων συμπεριφερονται ετσι.. Οταν δεν υπαρχει πολυ φορτος εργαισας της καρτας ψυχεται παθητικα απο το μεταλλο αν βαλεις κατι απαιτιτικο και παει πανω απο μια θερμοκρασια που οριζειο καταστευαστης ξεκινανε τα ανεμηστηρια
ioakim100 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Απλα μου εκανε εντυπωση οτι αν δεις στο προγραμμα γραφει οτι δεν δουλευουν οι ανεμιστηρες αλλα οπως βλεπω δουλευει μονο ο ενας... Και μου εκανε και εντυπωση που εσβηναν και ξανα ξεκιναγαν σε τοσο μικρο χρονο
AiWaaa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το τι γραφουν αυτα τα προγραμματα δεν ειναι παντα 100% ακριβης..Πολλες φορες κανουν λαθος για διαφορους λογους.. Φυσιολογικη ειναι η συμπεριφορα μην καθεσαι και τα κοιτας και τρελλενεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα