Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα είχα adsl και σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα από τη νόβα πως ενεργοποιηθηκε το vdsl. Σύνδεσα το router στην πρίζα του δωματίου μου και όχι στην κύρια το δοκίμασα με σπλιτερ και τηλέφωνο, με σπλιτερ χωρίς τηλέφωνο, χωρίς σπλιτερ και δεν άναβε καν το λαμπάκι του DSL, το power ήταν μόνιμα πράσινο και τα lan και wlan έπαιζαν. Η κύρια πρίζα είναι από τις παλιές (γερμανικές νομίζω λέγονται) και δεν το δοκίμασα εκεί. Αύριο θα την αλλάξω, στο σπίτι έχω άλλες δύο παλιές, λέτε να τις αλλάξω όλες μην υπάρξει κανά πρόβλημα από τις άλλες; Επίσης αν λειτουργεί στην κεντρική και όχι στου δωματίου που είναι ο σταθερός λογικά θα φταίει η καλωδίωση, σωστά; Έχω ήδη στο μυαλό μου την αντικατάσταση των καλωδίων αλλά μην ανοίγω άλλο θέμα αυτό το βλέπουμε αργότερα. Να αλλάξω όλες τις πρίζες;

Δημοσ.

Εκεί που είχες το router σου βάζεις το νέο vdsl router. Αν δεν κάνει τίποτα το dsl λαμπάκι το δηλώνεις βλάβη! Πιθανόν να έχει κάνει το λάθος ο ΟΤΕ, αν παίρνεις vdsl από καφαο του ΟΤΕ αλλιώς θα στο φτιάξει η nova.

Δημοσ.

Όταν μου ήρθε το μήνυμα χάθηκε το σήμα του adsl. Ναι εκεί που είχα το ρουτερ έβαλα το καινούριο. Από όσο ξέρω παίρνω από καφαο γτ είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μ και όταν ρώτησα μου πως από θα παίρνω. Μίλησα με νόβα και για αρχή μου η είπαν πως να αλλάξω την κύρια πρίζα με καινούρια γτ αν μου στείλουν τεχνικό και φταίει αυτή θα πληρώσω 30€. Οπότε για αρχή θα κάνω αυτό και βλέπουμε. Πάντως αν λειτουργήσει στην κύρια τότε η δική μου λογική λέει πως φταίνε τα καλώδια.

Δημοσ.

Ε μου λένε το vdsl είναι πιο ευαίσθητο σαν σήμα, ξέρω γω... Το σπίτι φτιάχτηκε το 1995-6 οπότε μπορεί να μην κάνουν. Τηλέφωνο ναι έχω κανονικά και στην κύρια και στην του δωματίου μ.

Δημοσ.

Την αντικατεστησα την πρίζα και τπτ. Πήρα στη νόβα και μου είπαν για τεχνικό.. Περιμένω τηλέφωνο από αυτόν τώρα.

Δημοσ.

Ήρθε ο τεχνικός σήμερα... Δεν βρήκε τπτ και μου λέει πρόβλημα του ΟΤΕ (ΣΩΠΑ)... Σε τρεις εργάσιμες ημέρες θα το φτιάξουν λέει... Αύριο Σάββατο, καλό μήνα λέω εγώ και βλέπουμε...

Δημοσ.

Bill δύσκολα φίλε... Αν δεν είσαι στον ΟΤΕ αργούν... Για να μου συνδέσουν το vdsl κάνανε 10 μέρες

Δημοσ.

Bill δύσκολα φίλε... Αν δεν είσαι στον ΟΤΕ αργούν... Για να μου συνδέσουν το vdsl κάνανε 10 μέρες

Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για άρση βλάβης αν ήρθε Παρασκευή μεσημέρι τρίτη θα είσαι κομπλέ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...