voltmod Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το BlackBerry Motion ανακοινώθηκε επίσημα και όπως περιμέναμε δεν διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο, slide-out ή μη. Η νέα συσκευή που φέρει το λογότυπο της BlackBerry διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και βασίζεται στο SoC της Qualcomm, Snapdragon 625 σε συνδυασμό με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο συνδυασμός του αποδοτικού ενεργειακά SoC με τη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη αυτονομία της συσκευής. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα, βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και σε σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0. Η συσκευή επίσης καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και επομένως αντέχει στη σκόνη και στο νερό. Όπως και το KEYone, το νέο Motion βασίζεται στο Android 7.1 Nougat. Η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά στη Μ. Ανατολή, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία έναντι περίπου $460. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία διάθεσης σε άλλες αγορές, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει έναντι €499 σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες. Site: GSMArena
dimips Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σκέτο home button είναι; Χωρίς multitasking και back ; 1
darksider13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Όμορφο τηλέφωνο minimal σχεδιασμός ικανοποιητικά specs , καλή αρχική τιμή κυκλοφορίας, αλλά δεν θα έρθει στα καταστήματα επίσημα παρά μόνο σε δύο τρία σκρουτζομαγαζα και σε αυτά δεν θα πέφτει ή τιμή τού μετά από αρκετούς μήνες, θα είναι σταθερή ή τιμή του όπως ή αρχική του τιμή . Όπως σε όλα τα blackberry έως τώρα. Αν συμβεί κάτι διαφορετικό θα το έχω υπόψην γιατί πάντα μου άρεσαν τα blackberry.
aris1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Με τόσα ευρώ απ α τ ο θα πάει. Άντε το πολύ να το αγοράσει κανένας youtuber. 1
mordred Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σα να πηγαίνει ο Λάρι Μπέρντ στα 75 του (ενώ τον έχουν ξεχάσει όλοι) να ζητάει τρελά λεφτά από τη Ρεαλ λέγοντας "ναι αλλά εγώ στα νιάτα μου έπαιζα τρελό μπάσκετάκι"... 5
johncorfas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σκέτο home button είναι; Χωρίς multitasking και back ; Ποιο κινητό μου θυμίζει;...
dimips Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ποιο κινητό μου θυμίζει;... Εμένα μου θυμίζει το xperia L που είχα πάρει πριν 5-6 χρόνια αλλά χωρίς το home button.
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως ο CEO της BlackBerry δικαιολόγησε τα 499. Μάλλον αρκετά απο αυτά είμαι τσαμπουκαλιδικα λόγω ονόματος. Και το software είναι απο οτι είδα ψιλό stock αρα γιατί?
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως ο CEO της BlackBerry δικαιολόγησε τα 499. Μάλλον αρκετά απο αυτά είμαι τσαμπουκαλιδικα λόγω ονόματος. Και το software είναι απο οτι είδα ψιλό stock αρα γιατί?
MixMasteR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ωραιο design αλλα δύσκολα να το βρεις στην Ελλαδα σε καλη τιμή..
ChimairaX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ποιανού ιδέα ήταν να βάλουν οθόνη πάνω στο bezel; 6
crashnburn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 θελω να γνωρισω οσους το αγορασουν για να τους πουλησω κατια φυκια που εχω για μεταξωτες κορδελες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα