voltmod Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το BlackBerry Motion ανακοινώθηκε επίσημα και όπως περιμέναμε δεν διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο, slide-out ή μη. Η νέα συσκευή που φέρει το λογότυπο της BlackBerry διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και βασίζεται στο SoC της Qualcomm, Snapdragon 625 σε συνδυασμό με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο συνδυασμός του αποδοτικού ενεργειακά SoC με τη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη αυτονομία της συσκευής. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα, βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και σε σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0. Η συσκευή επίσης καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και επομένως αντέχει στη σκόνη και στο νερό. Όπως και το KEYone, το νέο Motion βασίζεται στο Android 7.1 Nougat. Η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά στη Μ. Ανατολή, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία έναντι περίπου $460. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία διάθεσης σε άλλες αγορές, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει έναντι €499 σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhalsim23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ουδέν σχόλιο...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σκέτο home button είναι; Χωρίς multitasking και back ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksider13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Όμορφο τηλέφωνο minimal σχεδιασμός ικανοποιητικά specs , καλή αρχική τιμή κυκλοφορίας, αλλά δεν θα έρθει στα καταστήματα επίσημα παρά μόνο σε δύο τρία σκρουτζομαγαζα και σε αυτά δεν θα πέφτει ή τιμή τού μετά από αρκετούς μήνες, θα είναι σταθερή ή τιμή του όπως ή αρχική του τιμή . Όπως σε όλα τα blackberry έως τώρα. Αν συμβεί κάτι διαφορετικό θα το έχω υπόψην γιατί πάντα μου άρεσαν τα blackberry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Με τόσα ευρώ απ α τ ο θα πάει. Άντε το πολύ να το αγοράσει κανένας youtuber. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σα να πηγαίνει ο Λάρι Μπέρντ στα 75 του (ενώ τον έχουν ξεχάσει όλοι) να ζητάει τρελά λεφτά από τη Ρεαλ λέγοντας "ναι αλλά εγώ στα νιάτα μου έπαιζα τρελό μπάσκετάκι"... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σκέτο home button είναι; Χωρίς multitasking και back ; Ποιο κινητό μου θυμίζει;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ποιο κινητό μου θυμίζει;... Εμένα μου θυμίζει το xperia L που είχα πάρει πριν 5-6 χρόνια αλλά χωρίς το home button. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως ο CEO της BlackBerry δικαιολόγησε τα 499. Μάλλον αρκετά απο αυτά είμαι τσαμπουκαλιδικα λόγω ονόματος. Και το software είναι απο οτι είδα ψιλό stock αρα γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως ο CEO της BlackBerry δικαιολόγησε τα 499. Μάλλον αρκετά απο αυτά είμαι τσαμπουκαλιδικα λόγω ονόματος. Και το software είναι απο οτι είδα ψιλό stock αρα γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ωραιο design αλλα δύσκολα να το βρεις στην Ελλαδα σε καλη τιμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ποιανού ιδέα ήταν να βάλουν οθόνη πάνω στο bezel; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 θελω να γνωρισω οσους το αγορασουν για να τους πουλησω κατια φυκια που εχω για μεταξωτες κορδελες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 πανακριβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Με 299$ κάτι θα έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα