Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα .Αγόρασα μια tv η οποία έχει μια θύρα hdmi.

Εμένα η κάρτα γραφικών βγάζει 1 hdmi την οποία την δίνω στην μεγάλη tv που έχω δίπλα από το pc,

1 dvi-i dual link

και 1 vga.Πήγα σήμερα να πάρω ένα καλώδιο που να είναι dvi σε hdmi για να κάνω την δουλειά μου..Εκεί μου είπε ο πωλητής ότι αν η έξοδος μου είναι dvi-i δεν μπορώ να το κάνω αυτό και θέλω μετατροπέα απο αναλογικό σε ψηφιακό για να δώσω σε hdmi,ο οποίος έχει 18 ε... :blink:

Ισχύει ή μου έλεγε μπαρούφες?

Γιατίi όλα τα καλώδια-αντάπτορες που βρήκα εδώ στο μέρος μου(Ρόδος),είναι αυτού του τύπου για dvi-d.

Παραθέτω και εικόνα από το πίσω μέρος της κάρτας.

post-236577-0-23281400-1507561509_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν έχεις DVI-I (ψηφιακό και αναλογικό σήμα) σου είπε μπαρούφες. Μόνο αναλογικό σήμα έχει το DVI-A.

Δημοσ.

Αυτο που σου ειπε θα ισχυε μονο αν ειχες vga τηλεοραση και καρτα γραφικων dvi ωστε ο μετατροπεας θα εμπαινε μονο στο dvi-i της καρτας που εχει και αναλογικο σημα ωστε να επαιζε στην tv.. Και αν ειχε μονο dvi-d η καρτα τοτε θα ηθελες τετοια π@παρια που σου ειπε ο φανταστικος πωλητης για μετατροπη σηματος κτλ..

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ πάρα πολύ για της απαντήσεις .Μα λέω και εγώ πως δούλευε δηλ πριν...γιατί το καλώδιο που είχα, είχε 18+1 pin

που έχει δηλ και το dvi-d single linc.

Και κάτι τελευταίο... Ψάξε ψάξε βρήκα και αυτήν την λύση,https://www.electronicaeshop.eu/ntaptores/hdmi/hdmi-splitter-male-to-2-female-1080p-30cm-oem.html ,λέτε να είναι καλύτερα αν βγάλω δηλ από την 1 θύρα hdmi που έχω και δώσω και στην στην μεγάλη tv που έχω για της ταινίες και στην tv που θα έχω για οθόνη του pc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...