Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους παρακολουθώ από την αρχή, αλλά τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται ότι έχουν χάσει το παιχνίδι των μεγάλων κιν/κων παραγωγών. Εκτός από guardians of the galaxy 2 όλα τα μεγάλα blockbuster γυρίστηκαν με arri, και από dp's που είχαν τραβήξει και με red παλιοτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Τους παρακολουθώ από την αρχή, αλλά τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται ότι έχουν χάσει το παιχνίδι των μεγάλων κιν/κων παραγωγών. Εκτός από guardians of the galaxy 2 όλα τα μεγάλα blockbuster γυρίστηκαν με arri, και από dp's που είχαν τραβήξει και με red παλιοτερα...

100+ year εταιρεια η RED είναι μια τρίχα από τα @@ τους :P

Δημοσ.

Δεν είχαν ποτέ το παιχνίδι των μεγάλων παραγωγών. Η arri παραμένει standard, ακόμα και με Alexa με χαμηλώτερη ανάλυση. Κάτι ξέρουν αυτοί που δεν έχουν σε πρώτη προτεραιότητα την ανάλυση. Επί εποχής 35mm, μόνο ηη Panavision ηταν πάνω απ' την arri και μόνο για τις πολύ μεγάλες παραγωγές που είχαν λεφτά για το νοίκι τους (για αγορά ούτε κουβέντα). Όλοι οι υπόλοιποι με arri τραβούσαν.

Εξαιρετική προσπάθεια της RED, παρόλα αυτά. Σε κάποιες περιπτώσεις (π.χ. 300fps) θα την προτιμήσουν, άσχετα απ' το κόστος.

Είναι πολύ καλή κάμερα και σε καλές τιμές αλλά όχι ότι έχουν το παιχνίδι των μεγάλων παραγωγών. Η δουλειά αυτή δεν είναι μόνο τεχνολογία και MPixels, θέλει και πολλή πείρα.

100+ year εταιρεια, η RED είναι μια τρίχα από τα @@ τους :P

Την arri φαντάζομαι εννοείς, γιατί χωρίς κόμμα, η RED είναι 100+ χρόνια εταιρεία!  :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...