takossss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα παίδες θέλω να κάνω ένα κάδρο για το δωμάτιο μου, να εκτυπωσω μια μεγάλη αφίσα σε μορφή αυτοκόλλητου πάνω σε κόντρα πλακέ ξύλο διαστάσεως περίπου 1.27x85εκ και φοβάμαι μήπως αφήσει φουσκάλες αέρα κάτω απο την αφίσα καθώς θα το απλώνω, έχω ακούση για κάποιο σπρέι που της αφαιρεί αλλα δεν ξέρω πος λέγετε και απο που να το αγοράσω εχετε να μου προτινετε κανένα προιόν η κάποια τεχνική ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατί αυτοκόλλητο; Δεν θα ήταν πιο ελαφρύ να κάνεις ένα τελάρο και να "συρράψεις" σαν καμβά εκτυπωμένο το θέμα σου; Ένας φίλος σε παρόμοια φάση είχε περισσευμα πλεξιγκλάς (don't ask) και έκανε υγρή τοποθέτηση. Σαπούνι και νερό και με σπάτουλα αφού το κόλλησε έσπρωχνε προσεκτικά από το κέντρο προς τα έξω. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από x_vagos_x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 τις σκας με μια καρφιτσα,,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα