Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας. Ψάχνω να βρω αυτά τα καλύμματα που μπαίνουν στις χειρολαβές και προστατεύουν από κρύο και αέρα. Βλέπω διάφορα στο σκρουτζ, αλλά δε θέλω να πάρω ένα στην τύχη. Θα χρησιμοποιούνται (σχεδόν) κάθε μέρα σε περιοχή που έχει πολύ κρύο και αέρα, οπότε θέλω να πάρω κάτι καλό. Έχει κανείς καμιά πρόταση; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα σου πρότεινα καλύτερα θερμαινόμενα γάντια με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Έχεις να προτείνεις κάποια ως 50 ευρώ; Αυτά δε θα έχουν πρόβλημα με τον αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Για 50 δυστηχώς όχι.Έχω των 200 μιας και εγώ οδηγάω σκουτεράκι τον χειμώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Χμμ, 200 είναι τελείως εκτός budget δυστυχώς. Με 100 θα μπορούσα να βρω κάτι; Όχι απαραίτητα θερμαινόμενα, απλώς να είναι ζεστά και να μην περνάει αέρας. Γι' αυτό και αρχικά πήγα προς αυτά τα καλύμματα, φαντάστηκα ότι με το πλαστικό που έχει απ' έξω δεν έχει κανένα θέμα με αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αυτά τα καλύματα είναι ότι πιο πρακτικό για να μην ντύνεσαι δύο ώρες σαν ιππότης όταν θες να πεταχτείς κάπου γρήγορα με το machiny και έχει κρύο, φοράς απλά το jacket σου κ τέλος. Ειδικά και μια ποδιά που βάζεις τα πόδια μέσα, πρέπει να είσαι κομπλέ. Οι deliverαδες τα δουλεύουν πολύ. Μπες σε φόρουμ με delivery, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα