georgepppo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δεν κανει πιο αργο το υπαρχον hardware,( δεν κανει underclocking) αλλα καθε φορα που κατεβαζεις update σε καποια εφαρμογη αυτη γινεται ολο πιο πιο φουσκωμενη και καθυστερει στα android πχ αυτο το facebook messenger δεν τρεχει σωστα ουτε αμα εχεις ryzen στο κινητο. φανταζομαι κατι αντιστοιχο γινεται και στο ios και τις εφαρμογες του δεν έχεις δει πως τρέχει ο messenger σε windows phone για αυτό τα λες αυτά γατάκι σε αντίθεση με το πανάλαφρο λειτουργικό των WP νομίζεις ότι φορτώνεις το adobe premier που btw ο υπολογιστής με ssd μου το ανοίγει σε σχεδόν ίδιο χρόνο με το lumia 640 να ανοίγει τον messenger και παίρνει μερικά δευτερόλεπτα οπότε καταλαβαίνεις γιατί πράγμα μιλάμε ευτυχώς το έδωσα στην μάνα μου και ησύχασα με το p8 lite
Neg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εκτός των natives, ... Εγώ: N26 OneDrive Yeelight Google Maps Twitter 1Password Deutsche Bank DB Navigator Shazam Reddit Lifehense (Fitness Band app) ProCamera Spotify TorGuard MS Authenticator Google Authenticator Fast Avea Scanner Pro Blizzard Authenticator Team Viewer photoTAN (online banking) IFTTT Amazon Alexa Workflow Google News TuneIN Radio Netflix IPTV Player Youtube Prime Video Coub Instagram Threes Akinator VIP Picolo Steam Battlefield Solitaire (Microsoft) Enlight Motion Stills Facetune Tadaa VSCO Snapseed ClonErase Patch OpenTable Starbucks Cocktail Flow BurgerKing Pizza.de McDonald's KitchenStories Yelp Eggtimer+ Skyscanner Booking.com Google Trips Google Translator GVB (Εφαρμογή των ολλανδέζικων Μέσων μεταφοράς) Ryanair Uber Airbnb MyCurrency eBay eBay μικρές αγγελίες Eventim PayPal Apple Store My Card (για την Debit κάρτα μου online banking) Spritradar (για βενζίνη) Zalando Amazon Bobby Zalando Lounge Wish Spark Telegram Instapaper
tsibosp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω τι λετε οι "γνωστες" καπως τα εφερε η μοιρα και ειχα Iphone μια ζωη. Ειχα 3 διαφορετικες συσκευες Iphone (3G, iphone 4s, iphone5) και στις 3 που εκτος της πρωτης δεν ειχαν γινει ποτε jailbreak κτλ. Σε ολες ανεξαιρετως και αδικαιολογητα ενω λειτουργουσαν μια χαρα μολις εβγαινε το καινουργιο update, που ημουν σχεδον υποχρεωμενος να το κανω γτ σταματουσαν μερικες εφαρμογες να δουλευουν αν τις εκανες update, κολλαγε το συμπαν και η αντιλαμβανομενη αποδοση της καθε συσκευης επεφτε τουλαχιστον 25-30%. Ειπα την πρωτη φορα θα ετυχε, εγινε το ιδιο και σε συσκευες φιλων μου, ε ενταξει θα ετυχε και κει. Μετα εγινε και στη δευτερη συσκευη μου αλλης γενιας. Μετα εγινε και στην 3η και οχι μονο σε μενα. Δηλαδη σοβαρευτειτε μερικοι, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις