Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέχασα να τονίσω πως έβαλα την nougat lineage OS 14.1 σε Xperia Z

Ναι μεν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχονται αυτές οι rom, ποιοι τις τροποποίησαν και πόσο safe είναι. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο σε σχέση με την original rom από τον κατασκευαστή. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κανει πιο αργο το υπαρχον hardware,( δεν κανει underclocking) αλλα καθε φορα που κατεβαζεις update σε καποια εφαρμογη αυτη γινεται ολο πιο πιο φουσκωμενη και καθυστερει

στα android πχ αυτο το facebook messenger δεν τρεχει σωστα ουτε αμα εχεις ryzen στο κινητο.

φανταζομαι κατι αντιστοιχο γινεται και στο ios και τις εφαρμογες του

Δημοσ.

Δεν κανει πιο αργο το υπαρχον hardware,( δεν κανει underclocking) αλλα καθε φορα που κατεβαζεις update σε καποια εφαρμογη αυτη γινεται ολο πιο πιο φουσκωμενη και καθυστερει

στα android πχ αυτο το facebook messenger δεν τρεχει σωστα ουτε αμα εχεις ryzen στο κινητο.

φανταζομαι κατι αντιστοιχο γινεται και στο ios και τις εφαρμογες του

Μιλάμε για iOS Update και όχι App Update. Για ποια εφαρμογή μιλάς, εδώ λέμε στις Native Apps και στην Homescreen και η συσκευή σκαλώνει. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην μας χαζευει τωρα η apple οτι δεν το κανει. Παντα ειχα iphone και τωρα εχω το iphone 7 plus και το ipad pro 10.5 και για καποιο λογο εχω και το ipad pro 9.7 (ενος φιλου που ξεμεινε τελικα σε μενα το ipad pro 9.7 που ειχε). Και τι να λεμε τρομερα κολληματα το ipad pro 9.7 και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και παλιο και με καθαρη εγκατασταση του νεου ios 11.0.2 ΑΡΑ ΟΤΙ και να λεει η εταιρεια απλα τους εχει λαδωσει. Θα ηθελα να δω πως θα τα παει το iphone 7 plus μου μετα απο μερικα updates.

Θελουμε δεν θελουμε χρονια ολοι το λεμε αναμεταξυ μας οτι το κανει αυτο η apple. (τωρα απαντησεις του στυλ "τι λες ρε φιλε και τετοια, Απλα μαλλον μιλατε χωρις να ειχατε ποτε apple προιοντα").

Το μοναδικο προιον της apple που μπορω να πω οτι το εχω χαρει πολυ ειναι το ipad pro 10.5 (αλλα και παλι κατσε να δουμε του χρονου πως θα το καταντησει :P ).

Το iOS 11 (και ειδικα σε ipad) τουλαχιστον ειχε να δειξει και σαν λειτουργικο κατι καινουριο, ενω το oreo ενταξει ειναι για τα κλαμματα. Ψαχνω ακομη να δω κατι νεο σε σχεση με το nougat (ελαχιστα εξτρα).

To oreo παντως παρατηρησα αν δεν κανω λαθος στο google pixel C οτι κραταει πολυ περισσοτερο η μπαταρια. Σαν χρηση ομως με εφαρμογες δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου ποια.

Φιλε μου αν υπάρχει θέμα με σοβαρά κολλήματα στο pro 9.7, Θα πρέπει να το δείτε για κάποιο hardware πρόβλημα. Επειδή το ίδιο έχω και πραγματικά δεν έχει το παραμικρό κόλλημα. Οταν λέω το παραμικρό το εννοώ. Ναί οταν έιχα βάλει τη public beta γέλαγε ο κόσμος, το tablet ηταν εντελώς unusable, αλλα με την επίσημη έκδοση δεν έχει κανένα μα κανένα ζήτημα. Και είμαι ψειρας, αν είχε καποιο lag η κάτι παρόμοιο θα ήμουν ο πρώτος που θα σιχτίριζα!

Δημοσ.

Επίσημα σκόπιμη επιβράδυνση δεν μπορεί να υπάρχει , είναι λογικό . Ανεπίσημα όμως , υπάρχει και παραυπάρχει. Αν , όπως ακούγεται , ακόμη και το Μηλόφωνο 7 , παρουσιάζει σημάδια ¨"κόπωσης" τότε δυο πράγματα συμβαίνουν , 1 ) Οι Μηλάνθρωποι είναι απαράδεκτοι 

Αυτο αν ακούγεται κάπου απλα είναι ψέμα!

Το ι7 plus το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ιοσ11 είναι το θέμα με τη μπαταρία. Που και αυτό άρχισε να φτιάχνει με τα updates. Aν και εννοείται οτι είναι απαράδεκτο να υπάρχει εξ αρχής...

Δημοσ.
Ναι μεν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχονται αυτές οι rom, ποιοι τις τροποποίησαν και πόσο safe είναι. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο σε σχέση με την original rom από τον κατασκευαστή.

Προφανώς και δεν είναι εμπιστοσύνης οι custom rom. Αλλα απο την στιγμή που τρέχει μια χαρά στην συσκευή γιατί να μην το κάνουν επίσημα ? φυσικά για το κέρδος, όπως κάθε εταιρεία θέλει κέρδος έτσι και σονυ, απλ, σαμσουνγκ κτλ. Δεν το παρεξηγώ, βγάζουν καινούργιες συσκευές που πρέπει να πουλήσουν.

Δημοσ.

ok αλλά δεν μιλάμε για custom που ανέβασε ο Μήτσος 

για lineage μίλησε 

Δημοσ.

Για όποιον έχει κάνει έστω και ένα upgrade αυτά τα tests είναι η επιτομή του γελοίου.

Το πληρωμένο πανάκριβα iPad 2 μου είναι σχεδόν άχρηστο.

Το iPhone 4 της γυναίκας μου είναι σχετικά χρησιμοποιήσιμο για την ελάχιστη χρήση τπου του κάνει.

Το iPhone 3s είναι σχεδόν άχρηστο.

Νταξει εσυ πρεπει να κανεις πλακα...

Μιλας για συσκευες 6 χρονων και πανω.. 

Για βρες μου ενα ταμπλετ ανδροιδ 6 ετων που απλα bootαρει και μετα το ξανασυζηταμε

Δημοσ.

Για βρες μου ενα ταμπλετ ανδροιδ 6 ετων που απλα bootαρει και μετα το ξανασυζηταμε

το ότι δεν έχουν πάρει αναβάθμιση τι σημαίνει ; 

ότι τα έφτυσε και το Hardware ; 

θες ενα moto xoom ; :) 

Δημοσ.

Νταξει εσυ πρεπει να κανεις πλακα...

Μιλας για συσκευες 6 χρονων και πανω.. 

Ο φίλος αναφαίρετε σε συσκευές που ουσιαστικά έγιναν άχρηστες μετά τις ενημερώσεις, θες να σου βάλω και εγώ μια ωραία λίστα από συσκευές που είχα και ουσιαστικά κατάντησαν για τα σκουπίδια; iPhone 4S, iPad Mini 1, iPad 3rd Generation, iPad 4th Generation όλες αυτές με iOS 9.3.5 που τις κατέστρεψε. Στην συνέχεια? iPad Mini 2 iOS 11 μια από τα ίδια. iPhone 6 Plus σπασίματα και κολλήματα. iPhone SE κολλήματα εντός των εφαρμογών καθημερινά, αποτέλεσμα ? Force Kill ή Respring για να ξεκολλήσει η Touchscreen, μάλιστα περιστατικό από την 10.2 έως και σήμερα με την iOS 11 που δεν το διόρθωσαν. 

Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι τέτοια περιστατικά στην iOS 6.1.3 μία από της εκδόσεις του λειτουργικού υπο την επίβλεψη του Jobs.

Δημοσ.

Ο φίλος αναφαίρετε σε συσκευές που ουσιαστικά έγιναν άχρηστες μετά τις ενημερώσεις, θες να σου βάλω και εγώ μια ωραία λίστα από συσκευές που είχα και ουσιαστικά κατάντησαν για τα σκουπίδια; iPhone 4S, iPad Mini 1, iPad 3rd Generation, iPad 4th Generation όλες αυτές με iOS 9.3.5 που τις κατέστρεψε. Στην συνέχεια? iPad Mini 2 iOS 11 μια από τα ίδια. iPhone 6 Plus σπασίματα και κολλήματα. iPhone SE κολλήματα εντός των εφαρμογών καθημερινά, αποτέλεσμα ? Force Kill ή Respring για να ξεκολλήσει η Touchscreen, μάλιστα περιστατικό από την 10.2 έως και σήμερα με την iOS 11 που δεν το διόρθωσαν. 

Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι τέτοια περιστατικά στην iOS 6.1.3 μία από της εκδόσεις του λειτουργικού υπο την επίβλεψη του Jobs.

Μόνο για το SE θα μιλήσω που το έχω στα χέρια μου 18 μήνες. Με την 11 συνεχίζει να πετάει. Και τα 2 μεγάλα updates (10 και 11) έχουν γίνει OTA, χωρίς restore as new (το οποίο θα πρότεινα σε όποιον έχει καλλήματα, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις πώς ακριβώς τρέχει το κάθε iOS στη συσκευή.)

Δημοσ.

Μόνο για το SE θα μιλήσω που το έχω στα χέρια μου 18 μήνες. Με την 11 συνεχίζει να πετάει. Και τα 2 μεγάλα updates (10 και 11) έχουν γίνει OTA, χωρίς restore as new (το οποίο θα πρότεινα σε όποιον έχει καλλήματα, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις πώς ακριβώς τρέχει το κάθε iOS στη συσκευή.)

Τι εφαρμογές χρησιμοποιείς, γιατί τα κολλήματα τα τρώει στις εφαρμογές που είναι θέμα βελτιστοποίησης, πράγμα που φαίνεται ανύπαρκτο στις τελευταίες δύο εκδόσεις του iOS. 

Δημοσ.

Τι εφαρμογές χρησιμοποιείς, γιατί τα κολλήματα τα τρώει στις εφαρμογές που είναι θέμα βελτιστοποίησης, πράγμα που φαίνεται ανύπαρκτο στις τελευταίες δύο εκδόσεις του iOS. 

Εκτός των natives,

E-Radio

Google Maps

Chrome

Viber

Team Viewer

Dropbox (απ' την 10, κάποιες φορές δεν βγάζει το δακτυλικό)

Speed Dial

Gmail

Files Pro

Box

Mega (cloud)

Voice Record Pro

Sound Hound

ImgPlayPro

my e-PASS

Alpha Bank

NBG (Εθνική τράπεζα)

Safe Access (Alpha Bank)

Skroutz

SofaScore

Formula 1

Star Walk

Athens Book

My Vodafone

Insomnia (!)

και δοκιμαστικά, 2-3 AR apps.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...