Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου το iPhone 4 είναι κινητό του 2010. Έχει δει 2 Μουντιάλ.

Για το 3GS ακόμα χειρότερα.

Βρες ένα smartphone του 2010 να πηγαίνει ανθρώπινα σημερον ημέρα.

Εγω εχω εναν υπολογιστη Altec απο το 2001, πανακριβο τον ειχα παρει και σερνεται. Ασε, μας κλεβουν μες τη μουρη μας :P

• Like 3
Δημοσ.

Μην μας χαζευει τωρα η apple οτι δεν το κανει. Παντα ειχα iphone και τωρα εχω το iphone 7 plus και το ipad pro 10.5 και για καποιο λογο εχω και το ipad pro 9.7 (ενος φιλου που ξεμεινε τελικα σε μενα το ipad pro 9.7 που ειχε). Και τι να λεμε τρομερα κολληματα το ipad pro 9.7 και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και παλιο και με καθαρη εγκατασταση του νεου ios 11.0.2 ΑΡΑ ΟΤΙ και να λεει η εταιρεια απλα τους εχει λαδωσει. Θα ηθελα να δω πως θα τα παει το iphone 7 plus μου μετα απο μερικα updates.

Θελουμε δεν θελουμε χρονια ολοι το λεμε αναμεταξυ μας οτι το κανει αυτο η apple. (τωρα απαντησεις του στυλ "τι λες ρε φιλε και τετοια, Απλα μαλλον μιλατε χωρις να ειχατε ποτε apple προιοντα").

Το μοναδικο προιον της apple που μπορω να πω οτι το εχω χαρει πολυ ειναι το ipad pro 10.5 (αλλα και παλι κατσε να δουμε του χρονου πως θα το καταντησει :P ).

Το iOS 11 (και ειδικα σε ipad) τουλαχιστον ειχε να δειξει και σαν λειτουργικο κατι καινουριο, ενω το oreo ενταξει ειναι για τα κλαμματα. Ψαχνω ακομη να δω κατι νεο σε σχεση με το nougat (ελαχιστα εξτρα).

To oreo παντως παρατηρησα αν δεν κανω λαθος στο google pixel C οτι κραταει πολυ περισσοτερο η μπαταρια. Σαν χρηση ομως με εφαρμογες δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου ποια.

Δημοσ.

Δεν ξερω πραγματικα δεν ξερω! Μιλαμε για ενα λειτουργικο βδομαδων! Εχουν ερθει δυο πατσακια και τηνει προς το καλυτερο! Πειτε μια φορα που μας εδωσαν ενα και δουλευε! Τελος το χουμε ειμαστε σκετη γκρινια!

Δημοσ.

Φίλε μου το iPhone 4 είναι κινητό του 2010. Έχει δει 2 Μουντιάλ.

Για το 3GS ακόμα χειρότερα.

Βρες ένα smartphone του 2010 να πηγαίνει ανθρώπινα σημερον ημέρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε η Apple να μου το χαλάσει. Ας το επαναφέρει στο λειτουργικό που το αγόρασα και τότε θα αποφασίσω αν θα το κρατήσω. 

Δημοσ.

τι βλακειες καθομαστε και συζηταμε τη χαζομαρα του καθε πικραμενου

+1000. Λες και δεν έχουμε τα προβλήματα μας, θα ασχολούμαστε με την ταχύτητα των κινητών!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το iPad 2 έγινε αργό από το iOS 7. Έβαλα και το iOS 9 από περιέργεια και το αποτελείωσε. Το μόνο που δεν ξέρω είναι κατά πόσο πρέπει να δοκιμάσω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και επαναφορά από backup... Λέτε αυτό να κάνει το iPad 2 μου πιο γρήγορο;

Έχω επίσης ένα iPhone 3GS, το οποίο σε iOS 6 λειτουργεί καλά, αν και είναι κάπως αργό.

Οι νέες μου συσκευές είναι ένα 6s plus και το νέο iPad Pro 12,9. Και τις δύο τις έχω σε iOS 10. Σε iOS 11 μάλλον θα πάει μόνο το iPad Pro και αυτό εφόσον πεισθώ ότι το iOS 11 γίνει battery friendly... Είναι κρίμα πάντως γιατί το iOS 11 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις. 

Δημοσ.

Η διαφορά που βλέπω από τη μέρα που εγκαταστάθηκε το iOS 11 (iPhone 6 plus) είναι ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα απο πριν, με την ίδια ακριβώς χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά που βλέπω από τη μέρα που εγκαταστάθηκε το iOS 11 (iPhone 6 plus) είναι ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα απο πριν, με την ίδια ακριβώς χρήση.

Μα σε παρακαλώ αυτό είναι πρόβλημα που από ότι διάβαζα έχουμε μόνο εμείς στην οικογένεια και κανείς άλλος στον κόσμο δεν παραπονιέται για την διάρκεια της μπαταρίας.. επίσης μάλλον θα το έκανες Jailbreak γιαυτό κατέστρεψες την μπαταρία (θα το διαβάσεις και αυτό, μην μείνεις έκπληκτος) 

Δημοσ.
i smell iPad mini 2.. :D

Καλά αν κάτσω και γράψω τι συμβαίνει με το iPad mini 1 που έχω θα κλαίω με μαύρο δάκρυ μέχρι να τελειώσει το κείμενο

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αν κάτσω και γράψω τι συμβαίνει με το iPad mini 1 που έχω θα κλαίω με μαύρο δάκρυ μέχρι να τελειώσει το κείμενο

Εγώ να δεις.. αλλά είπαμε οι ενημερώσεις της Apple δεν γονατίζουν τις συσκευές εσκεμμένα και είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά.. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα σε παρακαλώ αυτό είναι πρόβλημα που από ότι διάβαζα έχουμε μόνο εμείς στην οικογένεια και κανείς άλλος στον κόσμο δεν παραπονιέται για την διάρκεια της μπαταρίας.. επίσης μάλλον θα το έκανες Jailbreak γιαυτό κατέστρεψες την μπαταρία (θα το διαβάσεις και αυτό, μην μείνεις έκπληκτος) 

Ναι τι, γίνατε 2-3-4. Είμαστε περισσότεροι όσοι δεν έχουμε προβλήματα. Πάρα πολύ περισσότεροι! 

Και όπως είπα, δεν αμφιβάλλω πως αντιμετωπίζετε θέματα απλά σας εξηγώ πως δεν ισχύουν αυτά ταυτόχρονα για όλους τους χρήστες και πως λογικά έχει να κάνει με τα apps και τη χρήση σε κάθε συσκευή.

Και ναι, το jailbreak καταστρέφει τη συμπεριφορά μιας συσκευής σε σχέση με αυτό που σχεδίασε αρχικά η εταιρεία που την κατασκεύασε. Περί ορέξεως βέβαια... 

:)

Εγώ να δεις.. αλλά είπαμε οι ενημερώσεις της Apple δεν γονατίζουν τις συσκευές εσκεμμένα και είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά.. 

iPad 1, iPad 1, iPad 1...

Helloooooo! It's me...  :devil:

Δημοσ.

Ναι τι, γίνατε 2-3-4. Είμαστε περισσότεροι όσοι δεν έχουμε προβλήματα. Πάρα πολύ περισσότεροι! 

Και όπως είπα, δεν αμφιβάλλω πως αντιμετωπίζετε θέματα απλά σας εξηγώ πως δεν ισχύουν αυτά ταυτόχρονα για όλους τους χρήστες και πως λογικά έχει να κάνει με τα apps και τη χρήση σε κάθε συσκευή.

Και ναι, το jailbreak καταστρέφει τη συμπεριφορά μιας συσκευής σε σχέση με αυτό που σχεδίασε αρχικά η εταιρεία που την κατασκεύασε. Περί ορέξεως βέβαια... 

:)

iPad 1, iPad 1, iPad 1...

Helloooooo! It's me...  :devil:

πιο πάνω είπα και για το Mini 2 το οποίο παίρνει την iOS 11 και έχει αντίστοιχη συμπεριφορά με σπασίματα κλπ. Αλλά είναι σωστό να αναφερθεί πως κατάντησε προηγούμενα μοντέλα η Apple με την iOS 9.3.5. Το θέμα δεν είναι μόνο το ότι καταστρέφονται οι συσκευές στην πάροδο του χρόνου με τις ενημερώσεις, αλλά ότι σε αναγκάζει να ενημερώσεις είτε το θες είτε όχι. 

Δημοσ.

Καλά σίγουρα όταν έχεις παλιές συσκευές το πιο λογικό είναι ότι κάποια φάση θα αρχίσουν να αργούν κτλ. Δεν περιμένω από το ipad mini 1 να τρέχει τέλεια, θα μπορούσαν όμως να κάνουν πιο λίγες οι πιο ελαφριές τις αναβαθμίσεις ώστε να μην λιώνουν τόσο τις συσκευές. Νταξει η Apple και η κάθε εταιρεία κάποια φάση θέλει να αλλάξεις την συσκευή και να πάρεις μια πιο καινούργια. Και νταξει εδώ που τα λέμε και στο Android ένας χαμός γίνεται, απλά μας σώζουν οι custom roms, φυσικά δεν έχει όλοι την ευκολία να περάσουν custom rom σε ένα κινητό.

Χθες πέρασα την lineage OS 14.1 (nougat) και το κινητό τρέχει σφαίρα, έχει πάρει ανάσα. Γιατί λοιπόν να μην το έχει από την εταιρεία και να πρέπει να περιμένω αν θα βγάλουν custom rom.

Οπότε μην πιάνετε μόνο την Apple. Όλοι το ίδιο είναι και όλοι λεφτά θέλουν να βγάλουν.

Για όποιον θέλει η συσκευή του να είναι σταθερή σε απόδοση συνέχεια μπορεί να πάει Nokia 3310.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...