Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μη τρελαθούμε. 6s εδώ και μετά το ιός 11 έχει χάσει τη σπιρτάδα του. Πατάς κλήση σε έναν αριθμό και περνάνε μερικά ms μέχρι να πέσει η οθονη της κλήσης.

Το benchmark μέτρησε ποσό δυνατή είναι η cpu.

Λειτουργικό αναβαθμίσαμε δεν αλλάξαμε cpu. Περιμένω κανα 2 update μήπως και διορθωθεί το θέμα. Αν όχι θα το εκλάβω ως κοροϊδία και έμμεση προσπάθεια της εταιρίας να σε ωθήσει σε ανώτερα μοντέλα. Στην τελική ας έκανε μια πιο ελαφριά έκδοση για τα παλιά μοντέλα.

Αυτό που ξεχωρίζει στην apple είναι η εμπειρία χρήσης. Αν το χάσει και αυτό θα χάσει πολύ κόσμο.

Θα μας πει δηλαδή το benchmark ότι όλα καλά και δεν τρέχει τίποτα! Έλεος πια! Ποσό χαζούς μας περνάνε ;

• Like 2
Δημοσ.

Eγω, κατοχος 5S και ipad Mini 2 , εχω να πω το εξης...

Στο 5s ειναι 99% στα επιπεδα του iOs 10, μη πω οτι ειναι και καλυτερα, ποιο smooth... στο Ipad mini2 ομως τα παγματα δεν ειναι οκ. Εχει εμφανη lag κυριως στο σερφαρισμα με safari... το ipad το γυρησα στο ios 10, μεχρι να βγει καποια ποο σταθερη εκδοση... 

Το παραξενο δε, ειναι οτι στο ipad Air του κολητου μου, το 11 παει μια χαρα, εμφανως καλυτερα απο οτι στο Mini μου..κατι που με κανει να πιστευω οτι απλα κατι δεν πηγε καλα στην αναβαθμηση που εκανα.. Σιγουρα θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη,,

Δημοσ.

M αρεσει παντως που για καποιος ειναι παραξενο να πεφτει η αποδοση μιας συσκευης 4 ετων...  η οποια ξεκινησε με Ios7  και εφτασε μεχρι το 11... 5 γενιες ε... 

Δημοσ.

η furmark ειναι σεβαστη και μαλιστα παλαιοτερα ειχε εκδοσει αρθρο που εξηγουσε οτι οι επεξεργαστες Α ειχαν ιδιες επιδοσεις απο τη μια γενια στην αλλη και μαλιστα στη πραξη πολυ κατωτερες των σναπντραγκον , συνεπως αυτο που λεει εμενα τουλαχιστον μου φαινεται αξιοπιστο ,.. παντως

και απο προσωπικη εμπειρια με iphone 7 kai 6s δεν βλεπω καποια μειωση στην ταχυτητα του 6

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλλά εντάξει είπαμε η Apple ότι και να γίνει πάντα ξεγλιστράει.

Η απλά τα προβληματα που παρουσιάζουνται μερικές φορές, δεν αφορούν την πλειοψηφία των συσκευών.

Και συνεχίζω να υποστηρίζω πως τα προβληματα έχουν να κάνουν με το σεταρισμα της κάθε συσκευής (apps, χρήση, επαναφορά από backup, κλπ).

Δημοσ.

Η  futuremark δεν λεει οτι δεν μειωνονται οι επιδοσεις γενικοτερα στις καινουριες εκδοσεις iOS:

η futuremark λεει οτι δεν μειωθηκαν οι επιδοσεις στα συνθετικα benchmark 3DMark Sling Shot Extreme Physics και 3DMark Sling Shot Extreme Graphics.

Ειναι μια διαφορα που πρεπει να κατανοησουμε.

Μπορει ομως ακομα και σε απλες εφαρμογες , οι χρηστες να βλεπουν καθυστερησεις.

Ενδεικτικα:

iOS 11 on the iPhone 5S: Slower, but not quite slow

Some of the iOS 11 apps don't fare too badly, in absolute terms. But there are some fairly significant regressions, particularly in Mail, Notes, and Maps; and boot time goes way up (though totally rebooting your phone is not something you're actually going to do all that often). These are, in the scheme of things, small differences, but seconds and fractions of seconds spent waiting on a phone over its lifetime do add up. The phone's single gigabyte of RAM is also starting to feel seriously restrictive, particularly in Safari, where tab reloading is a common phenomenon once you have more than two or three tabs in memory at a time.

GLcZu4Q.jpg

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η  futuremark δεν λεει οτι δεν μειωνονται οι επιδοσεις γενικοτερα στις καινουριες εκδοσεις iOS:

η futuremark λεει οτι δεν μειωθηκαν οι επιδοσεις στα συνθετικα benchmark 3DMark Sling Shot Extreme Physics και 3DMark Sling Shot Extreme Graphics.

Ειναι μια διαφορα που πρεπει να κατανοησουμε.

Μπορει ομως ακομα και σε απλες εφαρμογες , οι χρηστες να βλεπουν καθυστερησεις.

Ενδεικτικα:

iOS 11 on the iPhone 5S: Slower, but not quite slow

GLcZu4Q.jpg

Αυτό λέμε από την αρχή. Δεν γίνεται να έχεις την ίδια εμπειρία με μια παλιά συσκευή μετά από 2-3 updates... Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία σκόπιμη επιβράδυνση της συσκευής!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό λέμε από την αρχή. Δεν γίνεται να έχεις την ίδια εμπειρία με μια παλιά συσκευή μετά από 2-3 updates... Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία σκόπιμη επιβράδυνση της συσκευής!

Αυτο ελειπε να ηταν σκοπιμη :), απλα ο τιτλος του αρθρου ηταν λιγο clickbait για να μας βαλει σε διαμαχες κακοι admins  :D

"H Apple δεν μειώνει τις επιδόσεις των παλιότερων iPhone"

Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει σκοπιμη επιβραδυνση συσκευης. Ο τιτλος και γενικοτερα η τοποθετηση της futuremark ειναι clickbait, πιστευω θα χαρηκαν αρκετα απο την αυξημενη κινηση προς το site τους και οτι γενικοτερα ακουστηκε το ονομα τους.

Τον χρηστη βεβαια δεν τον ενδιαφερει αν ειναι ή οχι σκοπιμη η επιβραδυνση συσκευης που μπορει να δει στις νεες εκδοσεις λειτουργικου.

Τον χρηστη πιο πολυ τον ενδιαφερει να μην βλεπει επιβραδυνση και αν βλεπει να μπορει να εχει την δυνατοτητα να παει σε προηγουμενη εκδοση(οπως πχ κανει και στους υπολογιστες του) που η συσκευη του ηταν πιο γρηγορη.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσημα σκόπιμη επιβράδυνση δεν μπορεί να υπάρχει , είναι λογικό . Ανεπίσημα όμως , υπάρχει και παραυπάρχει. Αν , όπως ακούγεται , ακόμη και το Μηλόφωνο 7 , παρουσιάζει σημάδια ¨"κόπωσης" τότε δυο πράγματα συμβαίνουν , 1 ) Οι Μηλάνθρωποι είναι απαράδεκτοι και 2.)  όσοι αγόρασαν προ τριών μηνών το 7 πιάστηκαν κορόιδα σε ποσοστό 100%. 

Επειδή όμως οι Μηλάνθρωποι , έχουν γενικά την φήμη καλών ανθρώπων που αγαπούν τους πελάτες τους δεν νομίζω να σε αναγκάζουν με το ζόρι να αναβαθμιστείς .Θα σου δίνουν αναβαθμίσεις μέχρι να μπουκώσεις και ενδεχομένως να ....σκάσεις .Ή όχι?

Δημοσ.
Για ό iPad 2 μου είναι σχεδόν άχρηστο.
Το iPhone 4 της γυναίκας μου είναι σχετικά χρησιμοποιήσιμο για την ελάχιστη χρήση τπου του κάνει.
Το iPhone 3s είναι σχεδόν άχρηστο

Φίλε μου το iPhone 4 είναι κινητό του 2010. Έχει δει 2 Μουντιάλ.
Για το 3GS ακόμα χειρότερα.
Βρες ένα smartphone του 2010 να πηγαίνει ανθρώπινα σημερον ημέρα.

• Like 6
Δημοσ.

Στα benchmarks ρε παιδιά, στα benchmarks ;;

Τι σχέση έχουν τα .. benchmarks με την πραγματική εμπειρία χρήσης; Ιδίως το 5s έχει γονατίσει με το iOS 11. , Βάλτε δίπλα δίπλα δύο 5s iOS 8 και iOS 11 και δείτε την αλήθεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσημα σκόπιμη επιβράδυνση δεν μπορεί να υπάρχει , είναι λογικό . Ανεπίσημα όμως , υπάρχει και παραυπάρχει. Αν , όπως ακούγεται , ακόμη και το Μηλόφωνο 7 , παρουσιάζει σημάδια ¨"κόπωσης" τότε δυο πράγματα συμβαίνουν , 1 ) Οι Μηλάνθρωποι είναι απαράδεκτοι και 2.)  όσοι αγόρασαν προ τριών μηνών το 7 πιάστηκαν κορόιδα σε ποσοστό 100%. 

Επειδή όμως οι Μηλάνθρωποι , έχουν γενικά την φήμη καλών ανθρώπων που αγαπούν τους πελάτες τους δεν νομίζω να σε αναγκάζουν με το ζόρι να αναβαθμιστείς .Θα σου δίνουν αναβαθμίσεις μέχρι να μπουκώσεις και ενδεχομένως να ....σκάσεις .Ή όχι?

Οι μηλανθρωποι μπορούν να σκεφτούν πως αν σε ένα φόρουμ γράψει κάποιος πως "το iPhone 7 έχει θέματα με το ios 11", αυτό δεν ισχύει ταυτόχρονα και για τις δεκάδες εκατομμύρια άλλες συσκευές που υπάρχουν εκεί έξω.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω πρόσφατη εμπειρία καθώς έχω μείνει στο iphone 4 (πλέον δεύτερη backup συσκευή) το οποίο όταν πήγε στην 7 έκδοση του iOS χάλασε τελείως η εμπειρία χρήσης, αλλά μόνο σε εφαρμογές τρίτων, οι δικές της μια χαρά τρέχουν!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...