Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα σερνοτανε απο το ios 10 και μετα, με ιος 9 μονο πηγαινε καλα.. αναγκαστηκα να το πουλησω.. 

Για ποιο λογο παλι να πεσει η επιδοση σε ενα benchmark δεν καταλαβαινω, δεν χανει χαρακτηριστκα το κινητο, aπλα το λογισμικο και τα apps ζητανε ποιο δυνατο hardware για να λειτουργουν οπως πρεπει..

απαντάς μόνος σου

"εν χανει χαρακτηριστκα το κινητο, aπλα το λογισμικο και τα apps ζητανε ποιο δυνατο hardware για να λειτουργουν οπως πρεπει"

Δημοσ.

Όπως γράφτηκε και σε αυτό το θέμα και σε κάποια παλιότερα το καλύτερο θα ήταν να σε προειδοποιεί ότι μπορεί να παρουσιαστεί μείωση επιδόσεων σε παλιότερες συσκευές και να μπορείς να γυρίσεις επίσημα όποτε θέλεις σε παλιότερη έκδοση.

Έτσι θα ήταν καλυμμένη και δεν θα μπορούσε να την κατηγορήσει κανείς, αφού είναι λογικό να μην βγάζουν καινούργιες εκδόσεις με το μυαλό στις παλιές συσκευές.

Ακόμα καλύτερα να έδινε και ενημερώσεις ασφαλείας για παλιότερες εκδόσεις λογισμικού.

Και σαν να μην φτάνει αυτό και να μείνεις με την iOS 9.3.5 όπως πχ τα iPad Mini 1 ή iPad 3rd & 4th Generation Retina σου πετάει μήνυμα σε πολλές εφαρμογές ότι δεν είναι πλέον συμβατές και χρειάζεσαι συσκευή με iOS 10+. Οι ίδιες εφαρμογές τρέχουν απροβλημάτιστα και ενημερώνονται σε Android με Minimum έκδοση 4.4. Οπότε σε αναγκάζει με λίγα λόγια αν δεν μπορείς πλέον να αναβαθμίσεις, να αγοράσεις καινούργια συσκευή. Επίσης στο κομμάτι του Development, υπάρχουν εφαρμογές που είχαν γίνει Compile για 32Bit συσκευές και τρέχαν απροβλημάτιστα σε iOS 10, οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν ενημερώθηκαν από την iOS 8 και μετά αλλά λειτουργούσαν άψογα, ο προγραμματιστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με 99€ τον χρόνο, αλλά η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε αυτούς που τις αγοράσανε, μετά την αναβάθμιση σε iOS 11, δεν μου επιτρέπει πλέον να κατεβάσω αυτές τις εφαρμογές που καθημερινά χρησιμοποιούσα, με λίγα λόγια υποχρεώνει τον Developer να ξαναενεργοποιήσει τον λογαριασμό του να σκάσει 99€ και να ξαναγράψει την εφαρμογή του με την Swift που κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει Syntax για να τρέχει σε συσκευές με iOS 11. 

• Like 3
Δημοσ.

απαντάς μόνος σου

"εν χανει χαρακτηριστκα το κινητο, aπλα το λογισμικο και τα apps ζητανε ποιο δυνατο hardware για να λειτουργουν οπως πρεπει"

Επειδη αλλα μας λεει το αρθρο γιαυτο προβληματιστηκα.. ευτχαριστω για την επιβεβαιωση! 

Δημοσ.

Το Benchmark μια χαρά δουλεύει. Απο προσωπικη εμπειρία το iPhone 6 της δουλειάς μου μετά απο αναβάθμηση σε IOS 11 έχει μείωση της ζωής της μπαταρίας κατά 20-30%. Το κινητο το χρησιμοποιώ 3-4 λεπτά την ημέρα για να τσεκάρω e-mails. Πριν η μπαταρία κρατούσε για 6-7 ημέρες. Τώρα το φωρτίζω κάθε 3-4 ημέρες. Επίσης έχω παρατηρήσει κάμποσες φορές διάφορα κολλήματα οπου το Keyboard δεν ανταποκρίνετε για 2-3 δευτερόλεπτα. Δεν νομίζω οτι το κάνει εσκεμένα η Apple. Επίσης μέσα σε 1 εβδομάδα έβγαλαν 2 Updates στο 11.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω iPhone SE και όταν του έβαλα το iOS11 τις 2 πρώτες μέρες κάτι είχε. Η μπαταρία δεν άντεχε. Ένας φίλος γνώστης μου είπε "μαλλον κάνει στο background μετατροπή του file system. Δώστου 2-3ς μέρες."

Και μάλλον είχε δίκαιο γιατί μετά από 2-3ς μέρες όλα έγιναν μια χαρά. Η μπαταρία όπως πριν, οι εφαρμογές μια χαρά, και επειδή έφυγε ο 32bit κώδικας και έμεινε μόνο ο 64αρις, κέρδισα και 2μισι GB χώρο στο κινητό. Σε αντίθεση με το ταμπλετ που με κάθε αναβάθμιση που κάνω στο Android, κωλώνει περισσότερο. Είναι ένα παλιό Tegra3, αλλά η ASUS μόνο ένα χρόνο έβγαζε αναβαθμίσεις. Το SE το έχω 2 χρόνια και ακόμη παίρνει...

• Super Moderators
Δημοσ.

Άσε γιατί όταν μετά την ενημέρωση το ίδιο το πληκτρολόγιο λαγκάρει και υπάρχει Delay μεταξύ του κάθε πατήματος, δεν νομίζω πως είναι "Φυσιολογικό" όπως λέτε στις άπειρες δικαιολογίες. Όταν φτάνει σε σημείο η συσκευή σου να σέρνεται που να μην την αγγίζεις άλλο, δεν είναι φυσιολογικό αλλά οργανωμένο. Γιατί δηλαδή δεν επιτρέπουν Downgrading και κλειδώνουν το Window με το που βγάλουν καινούργια έκδοση; Δηλαδή εγώ θέλω δεν θέλω την ενημέρωση είμαι αναγκασμένος να την εγκαταστήσω. Security Patches μπορούσε να δώσει δίχως να σε αναγκάσει να ενημερώσεις στο τελευταίο iOS. Το ίδιο ισχύει και για την ενημέρωση των Stock Apps, όπως κάνει η Google. Έχει την δυνατότητα, δεν το κάνει όμως, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν στην Apple.

Καταρχάς δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά που περιγράφεις. Μπορεί με τα πειράματα για  jailbreaking που κάνεις στις συσκευές σου, να δημιουργούνται πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα (νομίζεις πως) λύνουνται. Και νομίζω πως ο βασικός  λόγος για τον οποίο ενοχλείσαι που δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλιά έκδοση είναι το jailbreak...

Οπότε πας σε android και ξενοιάζεις!  :devil:

Δημοσ.

Έχω iPhone SE και όταν του έβαλα το iOS11 τις 2 πρώτες μέρες κάτι είχε. Η μπαταρία δεν άντεχε. Ένας φίλος γνώστης μου είπε "μαλλον κάνει στο background μετατροπή του file system. Δώστου 2-3ς μέρες."

Και μάλλον είχε δίκαιο γιατί μετά από 2-3ς μέρες όλα έγιναν μια χαρά. Η μπαταρία όπως πριν, οι εφαρμογές μια χαρά, και επειδή έφυγε ο 32bit κώδικας και έμεινε μόνο ο 64αρις, κέρδισα και 2μισι GB χώρο στο κινητό. Σε αντίθεση με το ταμπλετ που με κάθε αναβάθμιση που κάνω στο Android, κωλώνει περισσότερο. Είναι ένα παλιό Tegra3, αλλά η ASUS μόνο ένα χρόνο έβγαζε αναβαθμίσεις. Το SE το έχω 2 χρόνια και ακόμη παίρνει...

Εμένα προσωπικά το 6S μου από την ημέρα που το έκανα αναβάθμιση στην iOS 11 τρώει την μπαταρία με το κουτάλι. 

Δημοσ.

Meanwhile.....   :devil:  :-D

Apple iPhone 7 tops the list as the most purchased phone globally in the first half of 2017

According to IHS Markit, the Apple iPhone 7 was the best selling smartphone globally during the first half of 2017.

The Apple iPhone 7 Plus was next followed by the Samsung Galaxy Grand Prime Plus.

The latter is a low-priced entry level model sporting a 5-inch screen carrying a 540 x 960 resolution.

2015's Apple iPhone 6s was in fourth place with the Samsung Galaxy S8 taking fifth place.

The Samsung Galaxy S8+ wound up in sixth place.

https://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-7-tops-the-list-as-the-most-purchased-phone-globally-in-the-first-half-of-2017_id98738

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά που περιγράφεις. Μπορεί με τα πειράματα για  jailbreaking που κάνεις στις συσκευές σου, να δημιουργούνται πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα (νομίζεις πως) λύνουνται. Και νομίζω πως ο βασικός  λόγος για τον οποίο ενοχλείσαι που δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλιά έκδοση είναι το jailbreak...

Οπότε πας σε android και ξενοιάζεις!  :devil:

Δεν μιλάς σοβαρά αυτή τη στιγμή... στην οικογένεια έχουμε 2x 6S, 2x SE. Όλες λοιπόν οι συσκευές που πήραν την 11η έκδοση και δεν είχαν ποτέ Jailbreak πάνω τους, έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Άσε λοιπόν τις άστοχες δικαιολογίες, ο λόγος που με ενοχλεί όπως είπα και παραπάνω είναι από θέμα Design, Συμβατότητας εφαρμογών και απόδοσης στο μέλλον αφού με κάθε ενημέρωση οι iOS συσκευές χάνουν σε απόδοση και διάρκεια μπαταρίας. Τώρα το τι άλλο θα σκαρφιστείς για να δικαιολογήσεις την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της Apple δεν ξέρω.

Meanwhile.....   :devil:  :-D

Apple iPhone 7 tops the list as the most purchased phone globally in the first half of 2017

According to IHS Markit, the Apple iPhone 7 was the best selling smartphone globally during the first half of 2017.

The Apple iPhone 7 Plus was next followed by the Samsung Galaxy Grand Prime Plus.

The latter is a low-priced entry level model sporting a 5-inch screen carrying a 540 x 960 resolution.

2015's Apple iPhone 6s was in fourth place with the Samsung Galaxy S8 taking fifth place.

The Samsung Galaxy S8+ wound up in sixth place.

https://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-7-tops-the-list-as-the-most-purchased-phone-globally-in-the-first-half-of-2017_id98738

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μιλάς σοβαρά αυτή τη στιγμή... στην οικογένεια έχουμε 2x 6S, 2x SE. Όλες λοιπόν οι συσκευές που πήραν την 11η έκδοση και δεν είχαν ποτέ Jailbreak πάνω τους, έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Άσε λοιπόν τις άστοχες δικαιολογίες, ο λόγος που με ενοχλεί όπως είπα και παραπάνω είναι από θέμα Design, Συμβατότητας εφαρμογών και απόδοσης στο μέλλον αφού με κάθε ενημέρωση οι iOS συσκευές χάνουν σε απόδοση και διάρκεια μπαταρίας. Τώρα το τι άλλο θα σκαρφιστείς για να δικαιολογήσεις την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της Apple δεν ξέρω.

Κοίτα να δεις όμως που και στη δική μου οικογένεια έχουμε 6s, 6s plus, και ένα se (ροζ :P ) που δεν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα που περιγράφεις (όπως και οι περισσότεροι κάτοχοι αυτών των συσκευών στον κόσμο). Άρα?

Η "αδικαιολόγητη" συμπεριφορά της apple σου επιτρέπει να έχεις για αρκετά χρόνια την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της. 

Όπως σου είπα, για σένα το android είναι το ιδανικό λειτουργικό. Του αλλάζεις τα φώτα και κάνει ο,τι θέλεις. Εντάξει μπορεί να μην έχεις άμεσα τις τελευταίες εκδόσεις αλλά ψάχνοντας στο xda  όλο και κάποιος θα ετοιμάσει μια light έκδοση με κάποιες ελάααααχιστες απώλειες... :P 

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον έχει κάνει έστω και ένα upgrade αυτά τα tests είναι η επιτομή του γελοίου.

Το πληρωμένο πανάκριβα iPad 2 μου είναι σχεδόν άχρηστο.

Το iPhone 4 της γυναίκας μου είναι σχετικά χρησιμοποιήσιμο για την ελάχιστη χρήση τπου του κάνει.

Το iPhone 3s είναι σχεδόν άχρηστο.

Πρότεινα κι εγώ στην Apple έναν firmware server όπου θα επιλέγεις το firmware που θες αν δεν σου αρέσει η αναβάθμιση με την εταιρεία να προτείνει το καλύτερο για τη συσκευή σου. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα να δεις όμως που και στη δική μου οικογένεια έχουμε 6s, 6s plus, και ένα se (ροζ :P ) που δεν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα που περιγράφεις (όπως και οι περισσότεροι κάτοχοι αυτών των συσκευών στον κόσμο). 

Άρα?

http://www.zdnet.com/article/ios-11-battery-life-is-terrible/

2017-10-0216-28-47.jpg

(και τα δικά μας SE ρόζ είναι :P)

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.zdnet.com/article/ios-11-battery-life-is-terrible/

2017-10-0216-28-47.jpg

(και τα δικά μας SE ρόζ είναι :P)

Αυτό το γράφημα δεν λέει απολύτως τίποτα για το σύνολο των συσκευών που κυκλοφορούν. Η κάθε συσκευή δεν είναι στην ίδια κατάσταση με τις υπόλοιπες (όπως και ο κάθε χρήστης) και μετά από μια αναβάθμιση μπορεί να παρουσιαστούν διάφορα. 

Αν αυτή η συμπεριφορά ηταν ίδια στα εκατομμύρια των συσκευων που υπάρχουν εκεί έξω, θα είχε γίνει χαμός.

Δημοσ.

Αυτό το γράφημα δεν λέει απολύτως τίποτα για το σύνολο των συσκευών που κυκλοφορούν. Η κάθε συσκευή δεν είναι στην ίδια κατάσταση με τις υπόλοιπες (όπως και ο κάθε χρήστης) και μετά από μια αναβάθμιση μπορεί να παρουσιαστούν διάφορα. 

Αν αυτή η συμπεριφορά ηταν ίδια στα εκατομμύρια των συσκευων που υπάρχουν εκεί έξω, θα είχε γίνει χαμός.

Τέτοια συμπεριφορά και ακόμα χειρότερη όπως η απόδοση των 4S, iPad Mini, iPad 3rd Gen και ενώ ο κόσμος έκανε παράπονα η Apple μας έγραψε κυριολεκτικά αγνοώντας το σφάλμα τους και τα προβλήματα που δημιούργησαν σε παλαιότερα μοντέλα με την 9.3.5 τότε. Αλλά εντάξει είπαμε η Apple ότι και να γίνει πάντα ξεγλιστράει. 

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να αγόραζα iPhone και iPad για όλη την φαμίλια :)
Μετά όμως από αυτό δεν θα αγοράσω τίποτα.Θα μείνω με το παλιό μου 950 :P 
Τι κρίμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...