Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κάνει ότι θέλει η apple. Όμως θα έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις downgrade με δική σου ευθύνη για τυχόν τρύπες ασφαλείας που έχουν κλείσει σε παλαιότερη έκδοση λογισμικού...

• Like 6
Δημοσ.

Το 5s σερνεται που εχω με ios11

σε μένα δεν σέρνεται πάντως, το δοκίμασα πριν λήξει η υπογραφή της 10.3.3 και είδα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα,αν το βάλω δίπλα δίπλα με τα νεότερα μοντέλα έχω την ίδια διαφορά απόκρισης γενιάς με γενιά 

thats all 

Δημοσ.

Στα δικά σου πάντα! :P

Άσε γιατί όταν μετά την ενημέρωση το ίδιο το πληκτρολόγιο λαγκάρει και υπάρχει Delay μεταξύ του κάθε πατήματος, δεν νομίζω πως είναι "Φυσιολογικό" όπως λέτε στις άπειρες δικαιολογίες. Όταν φτάνει σε σημείο η συσκευή σου να σέρνεται που να μην την αγγίζεις άλλο, δεν είναι φυσιολογικό αλλά οργανωμένο. Γιατί δηλαδή δεν επιτρέπουν Downgrading και κλειδώνουν το Window με το που βγάλουν καινούργια έκδοση; Δηλαδή εγώ θέλω δεν θέλω την ενημέρωση είμαι αναγκασμένος να την εγκαταστήσω. Security Patches μπορούσε να δώσει δίχως να σε αναγκάσει να ενημερώσεις στο τελευταίο iOS. Το ίδιο ισχύει και για την ενημέρωση των Stock Apps, όπως κάνει η Google. Έχει την δυνατότητα, δεν το κάνει όμως, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν στην Apple.

• Like 4
Δημοσ.

Ας κάνει ότι θέλει η apple. Όμως θα έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις downgrade με δική σου ευθύνη για τυχόν τρύπες ασφαλείας που έχουν κλείσει σε παλαιότερη έκδοση λογισμικού...

αυτό ξανά πες το 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου δίνει αυτό το δικαίωμα = κάνει οτι θέλει = Aς κανει οτι θελει η apple = LMAO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σου δίνει αυτό το δικαίωμα = κάνει οτι θέλει = Aς κανει οτι θελει η apple = LMAO

Επεξ/σία από cache22
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια,μια εκδοση λογισμικου με δεδομενα 2017 σε κινητο 2015(π.χ.) δεν σημαινει απαραιτητα οτι η apple μειωνει τις επιδοσεις τον παλιοτερων iphone,σωστα?Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!

Δημοσ.

Αν πας να κάνεις απλά πράγματα και έχει μπει 1 δευερολεπτο καθυστέρηση,τότε είναι μείωση επιδόσεων. Πχ να ανοίξεις τις επαφές. Αν αληθεύει το άρθρο τότε έπρεπε να λένε ότι η Apple δεν μειώνει πλέον τις επιδόσεις των iPhone (κάτι 3g, 4, 4s γίνανε πολύ βαριά στην πορεία). Θα φανεί βέβαια στο μέλλον.

Δημοσ.

Απλά αφελής οποίος πιστεύει στην αγνότητα τέτοιων εταιρειών και ότι δεν κάνουν τα πάντα για τους μέγιστο κέρδος. Από το να κοροϊδεύουν/πληρώνουν/μαγειρεύουν αποτελέσματα benchmark μέχρι να "βελτιστοποιουν" τους κύκλους βλαβών.

Ολόκληρη vw σε κάτι πολύ πιο απλό από ένα κινητό έκλεβε ολόκληρη ήπειρο.. Δεν θα μπορέσει η Apple, η Google και άλλες σε ένα μάτσο κρυφό κώδικα;

Δημοσ.

και μόνο που βγήκε αυτή η είδηση και μόνο που έκατσαν να το ψάξουν δηλώνουν ένοχοι

Δημοσ.

Στην πράξη είναι διαφορετικά! παλιότερο κινητό που έχω όταν έκανα τις αναβαθμίσεις κόλλησε σαν να έπιασε aids!

Δημοσ.

Έλα ας μην κοροϊδευόμαστε, όλοι το κάνουν. Πχ στο World of Warcraft με τα χρόνια η Blizzard μείωσε τις επιδόσεις στον υπολογιστή μου. Παλιά έπαιζα μια χαρά με τον Pentium 4 που είχα και τώρα πια σέρνεται. Τα ίδια και η Microsoft, μετά την αναβάθμιση στα 7 από XP, κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. Αφού έχουν συμφωνίες με Intel, Asus κτλ για να πουλάνε, γνωστά αυτά.

Αντί οι απαιτήσεις σε υλικό να παραμένουν σταθερές παρά την αύξηση της πολυπλοκότητας του λογισμικού, περιέργως αυξάνονται. Μα πως γίνεται; :P

• Like 2
Δημοσ.

σε μένα δεν σέρνεται πάντως, το δοκίμασα πριν λήξει η υπογραφή της 10.3.3 και είδα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα,αν το βάλω δίπλα δίπλα με τα νεότερα μοντέλα έχω την ίδια διαφορά απόκρισης γενιάς με γενιά 

thats all 

Εμενα σερνοτανε απο το ios 10 και μετα, με ιος 9 μονο πηγαινε καλα.. αναγκαστηκα να το πουλησω.. 

Για ποιο λογο παλι να πεσει η επιδοση σε ενα benchmark δεν καταλαβαινω, δεν χανει χαρακτηριστκα το κινητο, aπλα το λογισμικο και τα apps ζητανε ποιο δυνατο hardware για να λειτουργουν οπως πρεπει..

Δημοσ.

Όπως γράφτηκε και σε αυτό το θέμα και σε κάποια παλιότερα το καλύτερο θα ήταν να σε προειδοποιεί ότι μπορεί να παρουσιαστεί μείωση επιδόσεων σε παλιότερες συσκευές και να μπορείς να γυρίσεις επίσημα όποτε θέλεις σε παλιότερη έκδοση.

Έτσι θα ήταν καλυμμένη και δεν θα μπορούσε να την κατηγορήσει κανείς, αφού είναι λογικό να μην βγάζουν καινούργιες εκδόσεις με το μυαλό στις παλιές συσκευές.

Ακόμα καλύτερα να έδινε και ενημερώσεις ασφαλείας για παλιότερες εκδόσεις λογισμικού.

• Like 3
Δημοσ.

Το ios 11 τα έχει επηρεάσει αρνητικά όλα στην ταχύτητα . Έχω iphone 7 με 10 εννοείται γιατί το 11 μέχρι στιγμής μέσα στα bugs είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...