paniero90 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, θελω να ρωυησω αν ξερει καποιος πως μπορω να παρω το domain μια παλιας ιστοσελιδας που ειχε παλια το ξενοδοχειο ενος θειου μου και να την συνδεσω σε μια αλλη που εχω στησει εγω.. εχει πληρωμενο για 1-2 χρονια ακομα δν θυμαται παροχο στοιχεια κτλ.. εστω οτι τα βρισκει γτ περιμενει απαντηση απο τν εταιρεια που του το χε φτιαξει 2006 περιπου.. τι κανω?
tzotzosgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, αν μας πεις το domain μπορούμε να σου πούμε που είναι τώρα αλλά αν είναι κατοχυρωμένο σε άλλο όνομα θα πρέπει να γίνει μεταβίβαση και αν θυμάμαι καλά είναι 20ευρώ
dominotrix Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 https://www.papaki.com/el/whois.htm Μπες εδω και δες ποιος το εχει τωρα. Επικοινωνησε μαζι τους και ζητα τον κωδικο εξουσιοδοτησης. Με αυτο θα μπορεσεις να κανεις την μεταβιβαση στο δικο σου λογαριασμο (στον παροχο σου). Τελος αλλαξε τα nameservers με αυτα του server σου για να βγει live η σελιδα σου.
paniero90 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 philippos-apartments.gr ειναι το site. τα στοιχεια λογικα θα τα εχει η εταιρεια που του το εστησε, απλα επειδη ειναι παλιας κοπης site και θελει να τη διαχειριζεται πιο ευκολα και να την ανανεωσει λιγο θελει να το αλλαξει.. αρα ζηταμε τους κωδικους εξουσιοδοτησης και το φορτωνουμε στο νεο? Πως θα το αποσυνδεσω απο το παλιο? Αν παω στο papaki θα με φτιαξουν αυτοι?
dominotrix Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αν πας στο παπακι και κανεις λογαριασμο εχει επιλογη για να εισαγεις κωδικο εξουσιοδοτησης για το domain που θελεις. Αν ειναι σωστος, θα το δεχτει και πλεον το domain θα ειναι δικο σου. Μετα θα χρειαστει να εχεις και εναν λογαριασμο hosting. Αν εχεις ηδη καπου αλλου, τοτε απλα περασε τα nameservers για να συνδεθει το domain με το hosting και να φανει live η σελιδα.
paniero90 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τελεια, για το παπακι ειχα σκεφτει κ εγω αλλα δν ηξερα τι παιζει ακριβως.Ευχαριστώ πολυ
dominotrix Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχουν παρα πολλες εταιριες εκει εξω για να διαλεξεις. Μεσα σε αυτες ειναι και το παπακι. Κανε μια ερευνα αγορας πριν καταληξεις που θα φιλοξενησεις τη σελιδα σου. Ειναι σημαντικο. Καλο θα ηταν να εχεις το Hosting στην ιδια εταιρεια που εχεις κατοχυρωμενο και το domain κυριως για λογους support αλλα και για δικη σου ευκολια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα