Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ισα που νομιζα οτι το θεμα ξεχαστηκε και δεν ασχολειται κανεις..

@zoho1 , σε ευχαριστω για τις επεξηγησεις.δεν ηξερα οτι υπηρχε και δευτερο τσιπακι bios.το ec bios παντως δεν το εχω βρει για να δοκιμασω.οτι δοκιμη εκανα, τα εχω γραψει.

τετοιο τεστερ για το usb δεν εχω,αλλα νομιζω κατι μπορει να γινει...

μετα χαρας να στο εφερνα να το δοκιμασουμε,αλλα απο οτι βλεπω εισαι αθηνα...και εγω ειμαι ιταλια..

πως θα το κανονισουμε? :rolleyes:

Δημοσ.

Θα σου το εγραφα επισης και εγω να δοκιμαζες επιπλεον και με usb-floppy disk :shifty:
Ομως εχμ, προφανως αυτο, δεν ειναι κατι που διαθετει ως εξτρα, ο μεσος χρηστης...
Η μαλλον, ειναι 99,9% σιγουρο πως δεν το εχει, καθως βασικα δεν του χρειαζεται :P

Δημοσ.

Δεν ειναι τρελα ακριβο το usb floppy, ομως να το παρεις μονο γι' αυτο
https://olla.gr/and-el-2/optical-drives/cd/usb-portable-diskette-drive-usb-external-floppy-drive-black/
διχως να εισαι σιγουρος: οτι θα γινει η δουλεια σου, ειναι <καπως>... :shifty:

http://www.e-shop.gr/gembird-fld-usb-external-usb-35-floppy-disk-drive-p-PER.584232

Δημοσ.

...ενταξει δεν κοστιζει και τρελλα λεφτα,αλλα 15 απο εδω και 5 για  το τεστερ...χωρις να ξερουμε αν θα γινει κατι ειναι λιγο καπως...

μπορω να δω σε καποιο μαγαζι εδω κοντα και να ζητησω εναν ελεγχο του usb για παραδειγμα...για αρχη..

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι ελεγχο εννοεις να ζητησεις στο usb...

Υπαρχει + μια περιπτωση, οπως γραφτηκε παραπανω:
και υπάρχουν και λαπτοπ που ενω μπαίνει στο mode Fn+esc
δε διαβάζει το usb και θέλει usb-floppy disk
.

Δεν ειναι λοιπον, πως θα ειναι <χαλασμενα> τα usb! :-D

Δημοσ.

εδώ διπλά είσαι δηλαδή :P , εφόσον εισαι σίγουρος οτι είναι το bios θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο μαγαζί εκει διπλά και να τους πεις οτι αυτο εχει, ποσο θα σε χρεώσουν για το φλασαρισμα μόνο, επίσης πριν πας λαπτοπ σε μαγαζί, πάντα να βάζεις μικρά σημάδια ώστε να μη σου κάνουν τράμπα τη μητρική με άλλη (που μπορεί να ειναι σε χειρότερή κατάσταση) 

υστάτη προσπάθεια

δοκίμασε να βάλεις ολα αυτά τα αρχεία στο USB χωρίς τον φάκελο  (μια φορα με fat, μια φορα με fat32)

https://files.fm/u/2jd3ynvm

ολα τα filename τα είχε στο bios file σου όπως θα δεις και στο screenshot

αποσυνέδεσε dvdrw, wificard, ethernet cable, hdd, αν εχει 2 ram ασε την μια.

και δοκίμασε με το Fn+esc καλο είναι το usb σου να εχει led που αναβοσβήνει οταν κανει read or write, ώστε να ξέρεις αν το διαβάζει ή οχι, επισης αν εχεις usb 2.0 θυρα, δοκιμασε αυτη, και usb 2.0 ή 1.1 stick ακομα καλυτερα.

say no to usb 3.0, μαύρα χάλια στο compatibility.

Δημοσ.

@zoho1,να την κανω την υστατη προσπαθεια,αλλα αυτα τα αρχεια που μου δειχνεις δεν τα εχω ξαναδει.το bios βλεπω επανω..ολα τα αλλα τι ειναι?με τι το ανοιξες και ποια αρχεια εννοεις να περασω στο usb?

αυτα που εχω και τα περασα στο στικακι τα εχω σε screenshot στην προηγουμενη σελιδα...

σορυ που δεν σε πιανω με τη μια...

Δημοσ.

και usb 2.0 ή 1.1 stick ακομα καλυτερα.

say no to usb 3.0, μαύρα χάλια στο compatibility.

Πραγματι, εχω κρατησει στικακι "αρχαιο" 1GB( :P)

στην ακρη: ακριβως για τετοιους σκοπους, χοχο!

Καλυτερα να καταφερεις να τα διορθωνεις ετσι -κι ο πληθυντικος,

οχι δεν ειναι τυχαιος: αυτο που επαθε, μπορει να το ξαναπαθει.. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

...τελικα οι προσπαθειες δεν ειχαν αποτελεσμα.δεν λεει να ανοιξει με τιποτα το ατιμο :mellow:.οποτε παμε για αλλα.θα ανοιξω θεμα για αγορα καινουριου

σας ευχαριστω για τη βοηθεια και για το χρονο που αφιερωσατε.

@zoho1

@TheDevilMayCare

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...