manoskost Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει ip του ΟΤΕ, στο ρουτερ θα μπεις στην καρτέλα του ίντερνετ κάπου εκεί θα βρεις Username - password εκεί θα βάλεις αυτά που σου έδωσε ο ΟΤΕ και θα συνδεθείς στο ίντερνετ. στην καρτελα του ρουτερ στο ιντενετ υπαρχουν κωδικοι οι οποιοι ειναι standar και δεν επιδεχονται αλλαγη, απο την στιγμη που εγινε factory reset. οταν το πρωτοπηρα, στο σημειο αυτο υπηρχε καποιο username ( οχι το ιδιο με αυτο που υπαρχει τωρα ) και ελλειπε ο κωδικος. λογικα απο οτι δειχνουν τα πραγματα πρεπει να ειναι κλειδωμενο χωρις τους κωδικους της forthnet. δεν ξερω, αν βρεθει καπου το firmware και ξαναπεραστει, μηπως χαθουν οι κωδικοι που ζηταει.
manoskost Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 στην καρτελα του ρουτερ στο ιντενετ υπαρχουν κωδικοι οι οποιοι ειναι standar και δεν επιδεχονται αλλαγη, απο την στιγμη που εγινε factory reset. οταν το πρωτοπηρα, στο σημειο αυτο υπηρχε καποιο username ( οχι το ιδιο με αυτο που υπαρχει τωρα ) και ελλειπε ο κωδικος. λογικα απο οτι δειχνουν τα πραγματα πρεπει να ειναι κλειδωμενο χωρις τους κωδικους της forthnet. δεν ξερω, αν βρεθει καπου το firmware και ξαναπεραστει, μηπως χαθουν οι κωδικοι που ζηταει. μπηκα τωρα με την 192.168.1.254/login.lp , μου εβγαλε το εικονιδιο να βαλω τους κωδικους, βαζω του οτε που ανηκω, αλλα και παλι δεν μπαινει.
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Βάλε μια φωτογραφία να δούμε τι και που ζητάει κωδικούς
manoskost Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Βάλε μια φωτογραφία να δούμε τι και που ζητάει κωδικούς το ελυσα το θεμα, με βοηθησε καποιο παιδι , επρεπε να κανω disconnect στη συνδεση, ωστε να μου εμφανισει τα πεδια για να αλλαξω τους κωδικους με τους δικους μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα