Προς το περιεχόμενο

Technicolor 788vn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, ηθελα να κανω την εξης ερωτηση: εχω στα χερια μου ενα technicolor 788vn, το οποιο μου ζηταει κωδικο της forthnet για να μπει στο δικο μου δικτυο που ειναι οτε. αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα διαγραφουν ολα και θα μπω σαν admin κενο ή admin/admin? ευχαριστω.

Δημοσ.

ναι κάντο reset και μετά περνάς τους κωδικούς σου για να έχεις ιντερνετ στον οτε

το εκανα, αλλα παλι ζηταει κωδικους της forthnet. καποια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

Σε ποιο σημείο σου ζητάει κωδικό forthnet; μπορείς να ανεβάσεις φώτο;

απο την στιγμη που εκανα factory reset, μου αναβει το λαμπακι του internet στο router, μου βγαζει ενα κιτρινο στην συνδεση στο εικονιδιο στο pc, λεει οτι δεν υπαρχει internet, μπαινω στο broswer να ανοιξω μια σελιδα, και μου βγαζει μια σελιδα της nova να βαλω username και password . στην σελιδα του router στο adsl νομιζω εχει καποιο default username της forthnet και καποιο κωδικο με τελιτσες. ( οταν το πηρα ομως σε εκεινο το σημειο ειχε μονο ενα ονομα και ελλειπε ο κωδικος, και δεν αναβε το λαμπακι του internet στο router). απο εκει που το αγορασα μου ειπαν οτι ειναι ξεκλειδωτο και παιζει σε ολες τις εταιρειες, αλλα τωρα δεν ερχετε να το δει. αφου εκανα factory reset δεν επρεπε να γυρισει στις εργοστασιακες ρυθμισεις?

Δημοσ.

τους κωδικούς για να μπεις στο μενου δεν τους γράφει κάτω από το ρουτερ;;

με 192.168.1.254 δεν μπαίνει στο μενου;

ετσι μπαινω, αλλα γραφει για κωδικους που εχουν σταλει με mms. να δοκιμασω του router?

Δημοσ.

θα συνδεθείς στην ip του ρουτερ σου 

θα τους αλλάξεις και θα βάλεις του οτε 

μπηκα με την ip του οτε, ανοιξα μια σελιδα, και μου βγαζει μια σελιδα της nova για να βαλω κωδικους ( δεν υπαρχουν εκει κωδικοι να τους αλλαξω ). μεσα στη σελιδα του router, νομιζω σε καποιο σημειο εχει ενα default ονομα της forthnet και ενα κωδικο με τελιτσες, εννοεις να μπω εκει και να τους αλλαξω? 

Δημοσ.

μπηκα με την ip του οτε, ανοιξα μια σελιδα, και μου βγαζει μια σελιδα της nova για να βαλω κωδικους ( δεν υπαρχουν εκει κωδικοι να τους αλλαξω ). μεσα στη σελιδα του router, νομιζω σε καποιο σημειο εχει ενα default ονομα της forthnet και ενα κωδικο με τελιτσες, εννοεις να μπω εκει και να τους αλλαξω?

Δεν υπάρχει ip του ΟΤΕ, στο ρουτερ θα μπεις στην καρτέλα του ίντερνετ κάπου εκεί θα βρεις Username - password εκεί θα βάλεις αυτά που σου έδωσε ο ΟΤΕ και θα συνδεθείς στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ip του ΟΤΕ, στο ρουτερ θα μπεις στην καρτέλα του ίντερνετ κάπου εκεί θα βρεις Username - password εκεί θα βάλεις αυτά που σου έδωσε ο ΟΤΕ και θα συνδεθείς στο ίντερνετ.

ευχαριστω, το απογευμα που θα παω σπιτι θα το δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...