Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμέρα γνωρίζετε ποια απ τις 2 εταιρίες είναι πιο αξιόπιστη; ήμουν generali αλλα βρηκα με τις ιδιες παροχές στην ευρωπαική πίστη με 50 ευρώ λιγότερα.

• Like 1
Δημοσ.

"Άκυρη" ακόμα και η προσπάθεια σύγκρισης.

Αν όμως το μόνο κριτήριο είναι η οικονομική διαφορά τότε μόνο η ίδια η δοκιμή μπορεί να πείσει.

Δημοσ.

γενικα ολες οι εταιρεις την ωρα της ζημιας αρχιζουν την γκρινια ..
εμένα απλά με νοιάζει να μην βαρέσει κανένα κανόνι

Δημοσ.

Δεν έχω γνώση και δεν μπορώ να προσφέρω άποψη.

Πολλές φορές παίζουν και αρκετά μεγάλες διαφορές από ασφαλιστή σε ασφαλιστή στην ίδια ασφάλεια.

Δεν έχουν όλοι τα ίδια ποσοστά κέρδους.Ήμουν χρόνια σε κάποιον λόγω γνωριμίας και στην  ίδια ασφάλεια το ίδιο

πακέτο βρήκα μέσω ίντερνετ βρήκα μεγάλη διαφορά.

Κάπως έτσι τον εγκατέλειψα και μετά με έπαιρνε τηλέφωνο προτεινοντάς μου εκπτώσεις αλλά είχε ραγίσει το γυαλί. 

• Like 2
Δημοσ.

Πήγαινε στην πιο φτηνή (Ευρωπαική  Πίστη) . Εαν φταις σε ατύχημα ΔΕΝ σε ενδιαφέρει πότε και εαν πάρει τα χρήματα - αποζημίωση ο άλλος. Έχει να κάνει αυτός με την Ασφαλιστική. Εσύ μόνο μία δήλωση υπαιτιότητας έχεις να κάνεις και ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.. Εαν σε ατύχημα ΔΕΝ φταις εσύ να παρακλάς να έχει σωστή ασφάλεια ο άλλος....

Στις ασφαλιστικές να ρωτάς ΠΑΝΤΑ εαν συμμετέχουν στον φιλικό διακανονισμό.

Καλήμέρα γνωρίζετε ποια απ τις 2 εταιρίες είναι πιο αξιόπιστη; ήμουν generali αλλα βρηκα με τις ιδιες παροχές στην ευρωπαική πίστη με 50 ευρώ λιγότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...