johnmegarythmos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα εδω και πολυ καιρο εχω παρει αυτην την συσκευη https://www.aliexpress.com/item/MINI-3G-WIFI-Hotspot-IEEE-802-11b-g-n-150Mbps-USB-Wireless-Router-Portable-Black/32754558554.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5f6GqL και εχω βαλει επανω ενα huawei k3772 της vodafone , η συσκευη δεν ειναι κλειδωμενη στην vodafone κανονικα την χρησιμοποιω στον υπολογιστη με το apn της wind. Αλλα τωρα δεν μπορω να κανω συνδεση σας επισυναπτω φωτογραφιες εαν μπορει καποιος να με βοηθησει , στο στικακι εχω βαλει σημ wind free to go με το προγραμμα με τα data για 2 μηνες που το ειχα ενεργοποιησει τον προηγουμενο μηνα με τα 15gb.δεν υποτηριζεται το usb μοντεμ μου ;
nikos903 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δεν το βλέπω στην λίστα με τα συμβατά.... Βέβαια ένα άλλο που έχω και εγώ (που εσωτερικά 99% είναι το ίδιο με το δικό σου) δεν μου έχει κάνει ποτέ νούμερο σε ότι στικάκι και αν έβαλα... Για δοκίμασε να του συνδέσεις κανένα άλλο στικάκι απο την λίστα γιατί μπορεί να σου έχει έρθει και με θέμα στην USB...
johnmegarythmos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 εσυ ποιο στικακι τησ huawei εχεις; εγω σπιτι εχω το δικο μου huawei k3772 και ο αδελφος μου εχει παλι 2 ιδια huawei k3772 ενα με ασπρο καλυμμα και ενα αλλο με κοκκινο καλυμμα οπως και το δικο μου δεν εχω αλλο στικακι να το δοκιμασω . Λες η θυρα usb να μην το αναγνωριζει; αλλα δινει ρευμα αφου το στικακι αναβοσβηνει πρασινο οπως οταν το εχω στον υπολογιστη και δεν εχω πατησει συνδεση , οσο για user name και password χρειαζεται να βαλω κατι; απο οσο θυμαμαι για την wind χρειαζεται μονο να βαλεις το σωστο apn και μπαινει τιποτα αλλο. εσενα στο δικο σου εχεις βγαλει το πιν ; ή το εχεις βαλει στο πεδιο; μηνπως παιζει αυτο ρολο; ή μηνπως χρειαζεται καποια αναβαθμιση; , οντως δεν το βλεπω και εγω στην λιστα με τα συμβατα αλλα τοση ατυχια; παντως που το δοκιμασα ως access point να μεταφερει ασυρματα το wifi και να εκπεμψει wifi ασυρματα μια χαρα δουλεψε. και βολευει επισης διοτι μπορεις να το συνδεσεις και σε power bank και να το εχεις μαζι σου φορητα , για αυτο και το πηρα αλλα δεν εχω καταφερει να συνδεσω επανω το στικακι , και εχω πολυ καιρο αλλα δεν εχω καταφερει λογω δουλειας να ασχοληθω και σημερα το θυμηθηκα. Εσυ το συνδεεις επανω περιμενεις να αλλαξει χρωμα σε μπλε η συσκευη και μετα μπαινεις στο status summary και πατας connect ; ή οχι; συνδεεται αυτοματα μονο του; . Ειδα οτι εχει παρα πολλες ρυθμισεις μεσα , οτι δηλαδη μπορει να το ορισεις τον ογκο και μετα να σταματησει να δουλευει κατι τετοιο το πηρε το ματι μου, γενικα εσυ εισαι ευχαριστημενος; οσο για ασυρματη συνδεση με access point , η συνδεοντας του επανω ethernet να εκπεμπει wifi εισαι ευχαριστημενος; ή κολλαει; μεχρι ποσα ατομα συνδεεμενα ταυτοχρονα μεσω wifi δουλευει καλα; . ξερω γενικα και οταν κανεις ασυρματη αναμεταδοση wifi κανονικα δεν εχει καλη ποιοτητα λιγο που το δοκιμασα μια χαρα μου φανηκε σε απλες σελιδες , δεν φορτωσα βιντεο να δω διαφορα. ευχαριστω παρα πολυ παντως για την βοηθεια , περιμενα οτι δεν βρω καποιο ατομο να με βοηθησει διοτι ειναι no name η συσκευη για αυτο.
kostasbm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 εννεοιται θα απενεργοποιησεις το πιν και αν θελεις μετα στο ρουτερ βαζεις πασσ ξεκινα απο κει και βλεπουμε
nikos903 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Είχα 2-3 τότε αλλά κράτησα το ένα λόγο σήματος... Ένα mf636, τώρα αυτό είναι στην λίστα αλλά όπως και τόσα άλλα... Ψάξε κανένα γνωστό σου όλο και κάποιος θα έχει να σου δώσει κανένα παραπεταμένο. Στην usb τα 2 ακριανά είναι για ρεύμα, τα άλλα 2 για σήματα, αν έχει κόψε κάποιο στην μέση δεν θα βλέπει όποιο στικάκι και να βάλεις, για αυτό σου λέω να δοκιμάσεις με κανένα στικάκι που είναι στην λίστα, να δεις αν το βλέπει, γιατί αν δεν το βλέπει.... Εγώ το πίν ναι, το είχα βγάλει, δεν θυμάμαι τον λόγο όμως... Αναβάθμιση δεν θα την δοκίμαζα... Παίζει να σου μείνει στο χέρι... Ποιος ξέρει τι έχει βάλει ο Κινέζος μέσα για FW και τι θέλει για το update... Μόνο του συνδέεται αν το σετάρεις σωστά, δεν χρειάζεται τίποτα, απλά το βάζεις μπρος. Το χρώμα έχει να κάνει με το τι δίκτυο πιάνεις. Όχι, δεν θα το έλεγα πολύ καλό, γενικά μετά απο ένα 6μηνο έκαψα ένα και μετά πήρα δεύτερο αλλά στο τέλος έβαλα ένα ρούτερ και ησύχασα... Αυτό στο ζόρισμα κόλλαγε που και που και ήθελε και ρεστάρτ... Πόσα άτομα σηκώνει δεν ξέρω πρακτικά, 20 λέει στα χαρακτηριστικά αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα