4saken Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σιγα σιγα συμπληρωνεται το παζ(ε)λ με τις ομαδες που θα πανε Ρωσια. Εχω μπερδευτει με τις ωρες μεταδοσης, απο οτι βλεπω οι πολεις ειναι σε διαφορετικες ζωνες ωρας, ξερει καποιος τι ωρες θα ειναι οι μεταδοσεις? 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σε λίγο η κλήρωση στο eurosport και cosmotesports 1
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Mε Κροάτες. Μετά τους Ιταλους οι πιο δυσκολοι. Απο το να πέσεις με Ιταλους βέβαια χίλιες φορές.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχώς που δεν πέσαμε με Ιταλία.καλη κλήρωση
~mxls~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αντικειμενικά είναι καλύτεροι απο μας. Πάμε όπως στο 2012 στα προκριματικά Euro που τους πατήσαμε στο Καραϊσκάκι.
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μωρέ αν το καλοσκεφτουμε, οι μονάδες που έχουμε σε θέμα φημης σε συγκριση με αυτους, (δηλαδη που παιζουν οι δικοι μας και που παιζουν οι δικοι τους), δεν απέχουν πολυ. Έχεις Μητρογλου, Παπασταθο, Παπαδόπουλο, Σάμαρη, Μανωλά, Τοροσίδη, θεωρητικά φτασμένους παιχτες. Απλά αυτοι έχουν και 2 ηγέτες και έναν επιθετικο που έχει το γκολ ευκολο.
margaritagr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Με αμυνα Μανωλά Παπασταθόπουλο δε φοβάμαι κανέναν Κροάτη.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εχει παιχταράδες η Χρουβάτσκα.. αλλά είσαι Ελλάδα!
mr.boor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο που με φοβίζει με τους Κροάτες είναι τα ξερά σουτ που ποιάνει ώρες ώρες ο Μόντριτς, κατά τα άλλα άμυνα μια φάση γκολ και φύγαμε για μουντιάλ...
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Για μένα η μοναδική περίπτωση που έχουμε για να τους νικήσουμε είναι αν και εφόσον παίξουμε όπως παίξαμε στους δύο αγώνες με το Βέλγιο έστω κι αν χάσαμε στον δεύτερο, αν παρουσιάσουμε εικόνα όπως σε όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά που αντιμετωπίσαμε το Βέλγιο, είναι χαμμένη υπόθεση.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 3 μπαλάκια παραγγελία εις υγείαν του μπλαζέ (για να μη τον χαρακτηρίσω αλλιώς) Μπλάζεβιτς
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 http://www.sport24.gr/football/mundial/mundial-2018/mplazevits-gia-ethnikh-poia-ellada-na-toys-dialusoyme-mesa-sto-ghpedo.4895608.html
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ποια Ελλάδα; Δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ήταν μαθητής μου και ξέρει με ποιο τρόπο να αντιμετωπίσει τους Έλληνες", ανέφερε αρχικά και για το αν είναι τόσο αισιόδοξος, απάντησε: "Αν είμαι αισιόδοξος; Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ από τους Έλληνες. Και τους πέτυχα ίσως στην πιο δύσκολη καμπή της ζωής μου, στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1998. Και τους κέρδισα μέσα στην κόλαση της Θεσσαλονίκης με εκείνο το γκολ του Σούκερ. Γιατί θεωρείτε δύσκολους τους Έλληνες; Δείτε το ranking της FIFA και κοιτάξτε πού είναι αυτοί και πού εμείς. Τι μου λέτε για παραδόσεις και ότι δεν τους κερδίζουμε συχνά; Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε αυτές τις παραδόσεις. Είναι απλό, είμαστε πολύ καλύτεροι και θα προκριθούμε. Θα πάμε στη Ρωσία μέσω Ελλάδας. Για να το πω μεταφορικά, πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε πόσα γκολ θα βάλουμε στους Έλληνες και μετά να κατέβουμε να παίξουμε τα δύο παιχνίδια". "Να σκεφτούμε μόνο ποιοι είμαστε και να τους διαλύσουμε μέσα στο γήπεδο. Αν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε από την Ελλάδα, καλύτερα να σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε το απόλυτο φαβορί, είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα και μόνο από εμάς εξαρτάται", Χαχαχαχα, γουστάρω κάτι τέτοιες επικές δηλώσεις μεγαλομανίας και αλαζονείας, χώσε κι άλλο λέμε! Τι είμαστε εμείς οι αιλυνες μπροστά στους θεούς του συμπαντικού ποδοσφαίρου Κροάτες; Ακόμα τρέμουν η Σάντος και ο Πελέ.... ουπς, ο Μέσι ο Νεϊμάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελα να πω. Ο θεός της μπάλας πάντα παραμονεύει!
kosmasdel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τι τους έχει πιάσει τους αντίπαλους προπονητές και κάνουν συνέχει υποτιμητικές δηλώσεις για την εθνική σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ; Πρώτη φορά το βλέπω να συμβαίνει αυτό.
pontez2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Για πολλοστή φορά τα Ελληνικά σάιτ έχουν βάλει άλλα στο στομα του προπονητη της Κροατίας. Στη πραγματικότητα ειπε οτι οι Έλληνες ειναι παλιοί μας φιλοι, η κληρωση δυσκολότερη απ΄ότι περιμένανε αλλά έχει εμπιστοσύνη στον Νταλίτς και αν χρειαστεί θα μας νικήσουν. Για του λόγου το αληθές: http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/reprezentacija/trener-svih-trenera-zabrinut-nakon-zdrijeba-nisam-previse-sretan-ishodom-s-njima-smo-uvijek-tesko-izlazili-na-kraj-ali-imam-povjerenja-u-dalica/6657648/?utm_campaign=Partners&%3Butm_medium=Widget&%3Butm_source=dnevnik.hr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα