marsele Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, έχω στην κατοχή μου την ψύκτρα Scythe Ninja mini και θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω με επεξεργαστή ryzen.Είναι εφικτό αυτό;Υπάρχει κάποιο kit που να προσαρμόζεται σε αυτή την ψύκτρα; Ρωτάω γιατί έχει δουλέψει ελάχιστα και είναι σαν καινούρια.
MSSB Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ξεχωριστά δεν νομίζω η Scythe να πουλάει bracket αλλά αν στείλεις ένα μέιλ στην υποστήριξη, λογικά δεν νομίζω να σε αφήσουν έτσι. Τουλάχιστον για τις άλλες εταιρίες, όπως πχ CM ισχύει.
marsele Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ, έστειλα e-mail πριν λίγο στην υποστήριξη και περιμένω απάντηση τους.Θα ενημερώσω όταν λάβω απάντηση.
marsele Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Προς ενημέρωση του θέματος... Επικοινώνησα με το τμήμα υποστήριξης της Scythe και μου απάντησαν το εξης: " The Ninja mini does not need a conversion kit for socket AM4, the cooler is compatible with it. Please don't hesitate to contact me if you have any questions or require further information.". Στην επόμενη ερώτηση μου σχετικά με το ποίο bracket πρέπει να χρησιμοποιήσω για να εγκαταστήσω την ψύκτρα στον επεξεργαστή μου απάντησαν: "the original bracket of Ninja mini for AMD sockets. Manual: ftp://ftp.scythe-eu.com/Manuals/CPU-Cooler/Ninja-Mini.pdf". Δηλαδή με λίγα λόγια μου είπαν ότι η ψύκτρα αυτή είναι συμβατή με AM4 SOCKET.Πως γίνεται ψύκτρα οκταετίας να ταιριάζει με το νεο SOCKET;;
cpc464 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή με λίγα λόγια μου είπαν ότι η ψύκτρα αυτή είναι συμβατή με AM4 SOCKET.Πως γίνεται ψύκτρα οκταετίας να ταιριάζει με το νεο SOCKET;; Γιατί χρησιμοποιεί τα 2 πλαστικά δοντια για να κουμπώσει, το σύστημα αυτό δέν έχει αλλάξει, μονο η τρύπες του backplate άλλαξαν θέση.
Damachi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ξεχωριστά δεν νομίζω η Scythe να πουλάει bracket αλλά αν στείλεις ένα μέιλ στην υποστήριξη, λογικά δεν νομίζω να σε αφήσουν έτσι. Τουλάχιστον για τις άλλες εταιρίες, όπως πχ CM ισχύει. Μια και ειπες για CM τα brackets για να βαλεις τις Seidon στα στελνουνε και πληρωνεις μονο τα μεταφορικα ;
MSSB Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μια και ειπες για CM τα brackets για να βαλεις τις Seidon στα στελνουνε και πληρωνεις μονο τα μεταφορικα ;Off topic αλλά και ναι και όχι. Στα στέλνουν αλλά δεν πληρώνεις μεταφορικά. Μίλα με το live chat που έχουν στο Ευρωπαϊκό site της cmstore eu. Δοκίμασες να δεις αν ταιριάζουν;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα